היי (: נעים מאוד, שיר מב"ש.. חדשה כאן.. שאלה- רונה תופיע בקרוב בבאר-שבע?
ש שיר יצחק New member 11/2/05 #1 היי נעים מאוד, שיר מב"ש.. חדשה כאן.. שאלה- רונה תופיע בקרוב בבאר-שבע?
A abarak88 New member 11/2/05 #2 היי לך! שלומשלום שיר אני מניח שכולנו פה היינו רוצים להתחלה שהיא תתחיל להופיע קודם כל ... אחרי שהיא לקחה פסק זמן כצפוי עד אפריל. ברוכה הבאה אגב!
היי לך! שלומשלום שיר אני מניח שכולנו פה היינו רוצים להתחלה שהיא תתחיל להופיע קודם כל ... אחרי שהיא לקחה פסק זמן כצפוי עד אפריל. ברוכה הבאה אגב!
ש שיר יצחק New member 11/2/05 #3 פףףף ברק תגיד לי, באיזה עוד פורומים בתפוז אתה עוד חבר? חחחחח למה היא לקחה פסקה זמן??? ותודה <ואני לא באה יום שני >
פףףף ברק תגיד לי, באיזה עוד פורומים בתפוז אתה עוד חבר? חחחחח למה היא לקחה פסקה זמן??? ותודה <ואני לא באה יום שני >
O Orange Queen New member 13/2/05 #4 שיר יצחק שומעת רונה קינן?! חחחחחח.. רונה הייתה חולה.. או שזאת רק הגרסה הרשמית.. לב"ש היא לא הגיעה מעולם, אבל יכול להיות שאם היא תתחיל סיבוב הופעות אז היא תגיע גם לברקה.. ונגיד אמן!
שיר יצחק שומעת רונה קינן?! חחחחחח.. רונה הייתה חולה.. או שזאת רק הגרסה הרשמית.. לב"ש היא לא הגיעה מעולם, אבל יכול להיות שאם היא תתחיל סיבוב הופעות אז היא תגיע גם לברקה.. ונגיד אמן!
ש שישיץ New member 15/2/05 #6 עד כמנה שאני יודעת רונה כן הופיעה בבאר שבע רק באותה תקופה לא ידעתי..באסה ליי ושיר- את חברה בכל הפורומים! כל פורום שאת פותחת את שם! חחחחח אולי תפעילי את הפורום הזה..הוא קצת..הממ.. מת..
עד כמנה שאני יודעת רונה כן הופיעה בבאר שבע רק באותה תקופה לא ידעתי..באסה ליי ושיר- את חברה בכל הפורומים! כל פורום שאת פותחת את שם! חחחחח אולי תפעילי את הפורום הזה..הוא קצת..הממ.. מת..