אני יכולה לנסות להסביר
לך מה קרה, אני רק מקוה שתצליחי להבין כי גם אני לא יותר מדי מוכשרת בתחום ההסברה. טוב אז גילו שטס הרגה את אלכס ועיוותה לקייל את המחשבות כדי שלא יזכור שעזר לה. גילו גם שהיא נכנסה להיריון ממקס בכוונה בשביל למלא עסקה שנסדו עשה עם קיויאר לפני חמישים שנה (טס תחזור לאנטר עם התינוק שלה ושל מקס ותסגיר את מיקל, איזבל ומקס לקיויאר). בקיצור אחרי שגילו את זה, טס חזרה לבד לאנטר כשהיא בהיריון עם הבן של מקס. וככה בעצם נגמרה העונה השנייה. ועד עכשיו שודרו שמונה פרקים מהעונה השלישית (אני עכשיו מנסה לתמצת את העיקר): ג'ף אסר על ליז להיפגש עם מקס. למקס אפילו אסור להיכנס לקראש דאון. איזבל התחתנה עם ג'סי רמירז שהאו עורך דין בן עשרים ושש. ג'סי לא יודע כלום על החיזרים והוא עובד עם אבא של איזבל, פיליפ. דיאן ופיליפ היו נגד החתונה של איזבל וג'סי(כמו כולם) אבל בסופו של דבר הם השתתפו בחתונה. בתחילת העונה מקס קיבל אותות מהבן שלו ושל טס אז, הוא רצה למצוא דרך לתקשר איתו. אני לא זוכרת בדיוק איך, אבל הוא וליז גילו שבמכולת ביוטה ישנה את ספינת החלל איתה החיזרים התרסקו בכדור הארץ. לכן הם שדדו את חנות המכולת ביוטה, אבל לצערם הרב הם נתפסו-- ישבו בכלא-- בגלל זה ג'ף אסר על ליז להיפגש עם מקס. מקס עזב את הבית, כיון שפיליפ שאל שאלות (למה הוא שדד את המכולת?!) ומקס לא ענה. פילפ אמר ששתיקה ושקרים לא מקובלים בבית שלו אז מקס עזב. ובינתיים הוא גר יחד עם מיקל. היום בפרק השלישי מריה נפרדה ממיקל (ולא בדיוק הבנתי למה...?!). אמ.. היו איזה כמה פרקים שגם היו על ההתלבטות של איזבל (כל הקטע של ג'סי אלכס) ועל זה שהיא צריכה להתגבר על אהבתה של אלכס, בסופו של דבר היא התגברה (משמע היא התחתנה עם ג'סי). אה מיקל לקח עוד עבודה כשומר אבטחה ובאיזו חברה. ואז הוא עשה שם בלאגן (גנב משו).. טוב אין לי כוח לפרט אבל בסוף זה נפתר. אה בקשר לחללית שהם גילו במכולת ביוטה, אז מקס גילה שיש עוד משנה צורה כמו נסדו (הרי יש שתי רבעיות מלכותיות אז יש שני מגנים). מקס גילה שרק משנה הצורה יוכל לעזור לו עם החללית אז הוא נסע בעיקבותיו ללוס אנג'לס (נדמה לי). בהתחלה השייפ שפיטר (משנה הצורה) לא הסכים לעזור לו, אבל בסופו של דבר לא היתה לו ברירה. הוא לא יכול לסרב לפקודה ישירה מהמלך שלו- מקס. אבל הדבר לא הצליח והחללית המריאה מעט באויר והתרסקה. היא עדיין מקולקלת מההתרסקות. ולכן מקס עדיין אבוד במסע אחר בנו.. בלה בלה בלה. אה ופיליפ התחיל חקירה מעמיקה אחרי מקס.. כל העניין עם הג'יפ שלו, טס, ובכלל כל הסודות והדברים שהוא מסתיר (והוא משתף גם את ג'ף בחקירה). ולאט לאט הוא מגלה יותר ויותר. לכן בפרק היום איזבל אמרה לפיליפ סיפור כיסוי, שמקס הכניס את טס להיריון והיא ברחה עם התינוק. ומקס לא רצה לספר להם (להורים שלו) את זה כי לא רצה לאכזב אותם. מקס ואיזבל חושבים שפילפ האמין לסיפור, אבל לצערם הרב הוא לא. אמ... טוב נראה לי שזהו. יש מצב ששכחתי משו. ותתקנו אותי אם אני טועה בכל מיני דברים. מקווה שעזרתי!