היי..

עדי1987

New member
היי..

אני חדשה פה.. רציתי לשאול,אם אתם יודעים בהקשר למה השיר:"חבל שאת לא" נכתב. כלומר,האם הוא נכתב מתוך סיפור אישי ספציפי של מישהי שברי סחרוף מכיר.מה גרם לו לכתוב את השיר זה?.. אני אשמח אם תענו לי על זה..

מתןפ

New member
השיר נכתב

על אונס במשפחה. לא ידוע אם זה סיפור על מישהי שברי מכיר, סביר להניח שכן.

עדי1987

New member
כן הבנתי שזה על זה..

אבל התכוונתי לאם זה סיפור על מישהי שהוא מכיר. ותודה בכל אופן....

עדי1987

New member
לדעת מה בוודאות?

אם זה שיר על אונס.....? או אם זה שיר שהוא כתב על מישהי שהוא מכיר?.. כי אני חושבת שהתשובה להנחה הראשונה די ברורה מספיק..

israel1986

New member
די ברור שזה על אונס / התעללות מינית

אבל אי אפשר ממש לדעת אם זה נכתב על מישהי מסויימת שברי מכיר...

מתןפ

New member
תשמעי

סביר להניח שזה סיפור שהוא מכיר.. יש שם שורות שמראות על משהו ספציפי מאד כמו בסוף השיר "אבא אמר שזה כמו סוכריה" לדעתי זה סיפור שהוא מכיר

neta 17

New member
חחח

יואב יא מצחיק הם מדברים על משהו רציני ואתה ככה מתפרץ הייתי באמצע הריכוז ופתחתי את ההודעה שלך והתחלתי לצחוק. -נטע-

עדי1987

New member
קראתי את המאמר בנושא על ניתוח השיר

"חבל שאת לא".. אני לא בטוחה,אם באחת ההודעות עצמם מישהו דיבר על המוזיקה בשיר. אני שמתי לב שהמוזיקה(בעיקר בגיטרות) תופסות מקום של כבוד בכל שיר. בשיר הזה במיוחד ידיד שלי אמר לי שיש :"לקראת הסוף מין בלאגן כזה ורעש עם המוזיקה".. שוב,אני לא יודעת אם דיברתם על זה אבל אני רוצה להגיד מה אני חושבת... בעיקרון הקטע רועש נהיה רועש בהדרגתיות..תוך כדי שהוא אומר:חבל שאת לא...חבל..."ואז "אבא אמר.." אני חושבת שבקטע הזה של השיר,היא נזכרת בכל מה שקרה,באקט עצמו...המוזיקה הרועשת מבטאת את השיא של הפעולה... ואח''כ המוזיקה נרגעת,אז זה סימן שהכל הפסיק.. אני אישית,ישר תפסתי את זה ככה.. אני לא יודעת אם זה הפורום לדבר על זה אבל הכל בא מחוויה אישית. פשוט צריך להקשיב לשיר כדי להבין למה אני מתכוונת..

israel1986

New member
אכן, מן סתם זאת הכוונה.

ובגירסת ההופעה זה הרבה יותר בולט.

למעלה