היי

G II L A T

New member
היי

רק רציתי לשתף אותכן שבסוף התחלתי היום את השירות שלי בבי"ח, אחרי שהייתי בתקופת המתנה כמעט חודשיים. יש מלא בנות שירות שם וניתן גם ללכת בצהריים לחדר אוכל. הבאסה היחידה היא שבחודשיים האלה שאני צריכה להשלים אני לא אקבל כסף. יש פה עוד בנות בבי"ח?, לפי מה שאני זוכרת יש כאן מישהי, אני לא זוכרת מי, אם כן, אז אני מאוד ישמח לשמוע על העבודה ומהלך היום.

M o n a L i s a

New member
המון ../images/Emo50.gif

אני מכירה בנות ששירתו בבתי חולים, והן היו מאוד מרוצות!

Nomi11

New member
בית חולים ../images/Emo101.gif

אני עושה בבית חולים שערי צדק בירושלים... באיזה בי"ח את? באיזה מחלקה?

היי גילת !!!

כן גם אני משרתת בבית החולים נראה לי שהתכוונת אלי כי זכור לי שהתכתבנו במסרים... באיזה בית חולים את משרתת???? הייתי שמחה לשמוע. ואני שמחה שהכול הסתדר לך! מדוע חודשיים לא תקבלי שכר???? להתראות בנתיים אורית

irush1985

New member
בקשר לבית חולים..

גם אני רוצה לשרת בבית חולים, הייתי רוצה לדעת מה אתן עושות שם? מה תפקידכן?

G II L A T

New member
היי אורית

אני משרתת בבי"ח וולפסון,עדיין לא שיבצו אותי במחלקה מסויימת, בינתיים אני מסתובבת בין המחלקות והבנות האחרות מראות לי את העבודה. לפי ההתרשמות שלי, במשך היומיים האלה שאני שם , ואני לא רוצה להכליל, אבל לדעתי בי"ח זה המקום שירות שהכי מנצלים בנות שירות, כל הבנות שהייתי איתם נאלצו לבצע שליחויות כל איזה חצי שעה, לקחת, להביא, להחזיר, לא יודעת לא התלהבתי.. בכל מקרה, באיזה בי"ח את, באיזה מחלקה? אנ גם זוכרת שדיברתי איתך אני פשוט לא זוכרת איפה את משרתת. את מרוצה מהשירות? נ.ב- אני לא אקבל שכר בגלל שלפי הסברה של הרכזת שלי, שיתחיל ספטמבר אני כביכול תופסת תקן ואז לא תגיע בת נוספת, ואם תגיע אז הם יצרכו לשלם לשתי בנות שנמצאות באותה מחלקה- דבר שהם לא עושים וזה לא משתלם לה, הקיצר אכלתי אותה..

Mיקי_

New member
אז שישלמו לך מראש עכשיו על

סמך החודשיים שלא עשית בשנה הזאת, כך שיצא שהם משלמים קדימה. אין דבר כזה שלא תקבלי תשלום בכלל. צריך לפנות עם זה לפיקוח לפי דעתי. כי אין לי תשובה מוסמכת על כך, אבל אל תסכימי לזה!

היי גילת!

אני שמחה שאת זוכרת אותי. אני משרתת בבית החולים איכילוב. כמזכירה בהנהלת בית החולים היחידה "לבקרת איכות וניהול סיכונים" מזכירה בלשכת סמנכ"ל בית החולים. אני מאוד מרוצה מעבודתי וכפי שהבנתי את רואה בכך ניצול זה לא נכון! זוהי העבודה שנדרשת את זה אומרים בכול פגישה עם רכזת הבית חולים אני לא יודעת איך זה בוולפסון אמורים לומר לכם זאת מהתחלה את כול הדרישות. תראי אם אתה בא לעבודה אז אין סיכוי שתהנה אבל אם אתה בא לעבוד אז אין ספק שתהנה. זה תלוי איך לוקחים את הדברים, צריך לתת ולעשות מהלב ויותר מכל לאהוב את מה שאתה עושה אחרת אין לך מה לעשות באותו מקום. את יודעת אני שנה שעברה הייתי מורה סייעת לכיתות א' וגן ושם קצת הרגשתי ניצול מצד סייעת אחת אבל אמרתי את שעל ליבי זימנתי את הסייעת שלי עם המנהלת ודיברתי ומאז היא לא העיזה לבקש ממני דברים אותה סייעת כי היא ידעה שאני לא שותקת. אם תגיעי לשלב בו תרגישי שמנצלים אותך גשי לרכזת שלך ותשאלי עם את אותם דברים שאת עושה ומרגישה מנוצלת בהם אם זה מתפקידך! אני מאחלת לך בהצלחה. ולא מקובל עלי העניין של השכר עליך לברר זאת. את עובדת ומשרתת ועל כך מגיע לך תגמול. תבררי זאת שוב. בהצלחה אורית

G II L A T

New member
מיקי ואורית

זה מאוד מבאס אותי שאני לא יקבל תשלום חודשיים, לפחות היו מביאים לי נסיעות, גם ככה אין לי גרוש על הנשמה, אתן חושבות שזה קשור לזה שעברתי לעמותה אחרת? כי כביכול שמתחילה שנת השירות בספטמבר אני תופסת תקן, זה מה שהיא הסבירה לי. מה אני יכולה כבר לעשות, אני לא רוצה לעשות בלאגן ושיהיה לה רושם רע עליי. תודה על תגובתכן בכל אופן

Mיקי_

New member
מה הקשר?

לא קיבלת כסף על זה שהיית חודשיים בבית, טזה הגיוני. אבל אם הם לא מתכוונים לתת לך כסף על החודשיים שתשרתי שנה הבאה כי את תופסת ץקן (מה שיש בו היגיון) אז שישלמו לך מראש על החודשיים ההם, על גבי החודשיים שהיית בבית. כל לא יווצר בעיה. וזה לא בלגן זו הזכות שלך. חייבים לך את הכסף הזה! חייבים לשלם לך על כל חודשי השירות! מאיזה לאיזה אגודה עברת?

1בלובלו

New member
נכון..חייבים לשלם לך...

גם אצלי זה היה כך..הבת שירות שהתחילה לפני התחילה רק בנובמבר ככה שיצא שהייתה חפיפה ביננו של חודשיים.... למרות שאנחנו משרתות במקום שאין צורך ליותר מבת אחד... אבל אין זו סיבה לגזול ממנה את מה שמגיע לה! שילמו לה על החודשיים כרגיל.... אין כזה דבר שלא ישלמו... אם הם מרגישים לא נוח מכך שיהיו שני בנות כמו שהיה אצלי שיעבירו אותך לחודשיים למקום שיהיה בך צורך...אבל שישלמו! אחרת זה ניצול....

G II L A T

New member
וואי עכשיו אני לא יודעת מה לעשות

כי הרכזת כבר אמרה לי והכל ופתאם אני יבוא אלייה? אוף איזה מעצבן זה.. מיקי- עברתי מ"עמינדב" ל "אגודה להתנדבות". בכל אופן, הם לא ישלמו לי בחיים, כי זה לא משתלם להם, והיא כבר אמרה לי, והיא ראתה שכמעט בכיתי לה, אבל זה לא ייתן לי כלום אם אני יתווכח איתה עכשיו, נראה לכם שהיא תשנה את התקנון בגללי? אולי פשוט ככה האגודה פועלת. נדפקתי קצת אבל מה לעשות..

1בלובלו

New member
אבל ככה האגודה לא פועלת!

עובדה שלזאת ששירתה איתי (והתחילה בנובמבר) והייתה חפיפה ביננו כן שילמו.... אני מציעה לך לבדוק את זה בדרגים יותר גבוהים להתקשר לאגודה עצמה ולא לרכזת ואם יתברר לך שאחנו צודקות אז תיפני אליה כשיהיה לך מידע מוסמך מהאגודה... אני לא מציעה לך להתעלם מזה כי אם הם לא משלמים לך משכורת אז אולי הם לא משלמים עלייך ביטוח לאומי ? ואם כן אולי הם לא מכירים בך בכלל כבת שירות? (הרי כל בת שירות חייבת להיות מכוסה מבחינה זו) ולכן אני ממליצה לך לברר ולא לותר לא צריך לריב אלא לברר לקבל תשובה וללכת איתה לאחראית עלייך.... פשוט חבל שתשרתי שבועיים כשבסוף יתברר שלא התיחסו אלייך כבת שירות ובסוף לא תקבלי תעודה.. נכון? אין כזה דבר בת שירות ללא משכורת פשוט אין.... נראה לי האחראית שלך פשוט לא מעודכנת....

G II L A T

New member
הם כן משלמים עליי ביטוח לאומי

הרכזת אמרה לי שבחודשיים האלה הם משלמים לי ביטוח לאומי וזה מספיק (קצת עיצבנה אותי..). וזה נראה לא ממש לא יפה לגשת לפיקוח, זה ייראה כאילו אני מנסה לעקוף אותה. מוזר שלזאת שאת מכירה מהאגודה שילמו. בכל אופן, אני מודה לכולכן על התגובות

Mיקי_

New member
כן לבוא אליה ולבקש הבהרות

לי זה נשמע מספיק לא הוגן בשביל לפנות עם זה לפיקוח.

1בלובלו

New member
אופס...

כתבתי שבועיים במקום חודשיים...ועלה לי עוד רעיון.... אולי תשלחי להם אימייל? (דרך האתר?) עם הפרטים והאימייל שלך? ואז הם יחזירו לך תשובה ישירה לאימייל וככה גם יהיה לך מכתב מודפס שתוכלי להראות לרכזת?

למעלה