היי היי חבר'ה, מה קורה?
S S c a r l e t t New member 5/12/04 #5 אבי נו מה? שאני אהרוס את השרשור העמוק והאינטלקטואלי הזה??? אנשים, עוד 4 ימים אני בפראג!!!! (מירי, הזכרון שלך אמנם דפוק לגמרי, אבל התכנון המקורי היה ברצלונה, פשוט ביטלו לנו את הטיסה והיה מקום רק לפראג )
אבי נו מה? שאני אהרוס את השרשור העמוק והאינטלקטואלי הזה??? אנשים, עוד 4 ימים אני בפראג!!!! (מירי, הזכרון שלך אמנם דפוק לגמרי, אבל התכנון המקורי היה ברצלונה, פשוט ביטלו לנו את הטיסה והיה מקום רק לפראג )
M m L m New member 5/12/04 #6 אני בכלל זכרתי אמסטרדם ../images/Emo4.gif יא..... ואיזה כיף לך! אמרו לי שפראג מהממת...
S S c a r l e t t New member 5/12/04 #7 איך לא? הרי זה לא שאמרתי לך משהו כמו 5 פעמים שאמסטרדם לא הייתה אופציה מהתחלה (כי אמא שלי הייתה שם....!) אבל בסדר, העיקר שזכרת שאני טסה (תראי איזה קרדיט אני נותנת לך )
איך לא? הרי זה לא שאמרתי לך משהו כמו 5 פעמים שאמסטרדם לא הייתה אופציה מהתחלה (כי אמא שלי הייתה שם....!) אבל בסדר, העיקר שזכרת שאני טסה (תראי איזה קרדיט אני נותנת לך )
M m L m New member 5/12/04 #8 ../images/Emo9.gif זה לא אשמתי שאת מכניסה כל כך הרבה מידע בשיחה... ואני אמורה לזכור את כל הפרטים הקטנים???????
../images/Emo9.gif זה לא אשמתי שאת מכניסה כל כך הרבה מידע בשיחה... ואני אמורה לזכור את כל הפרטים הקטנים???????
S S c a r l e t t New member 5/12/04 #9 פרטים קטנים?? טוב נו, לפחות היית באותה יבשת LOL אמנם הבהרנו את העניינים, אבל עדיין כיף לצחוק על הזיכרון המדהים שלך
פרטים קטנים?? טוב נו, לפחות היית באותה יבשת LOL אמנם הבהרנו את העניינים, אבל עדיין כיף לצחוק על הזיכרון המדהים שלך