היי

היי

הגעתי לפורום הזה לגמרי במקרה, אפילו לא ידעתי שקיים פורום על מאגיה וכישוף... אני לא יודעת אם אני כאן כדי להישאר אבל כל הנושא העל-טבעי מאוד מעניין אותי ובעצם תמיד עניין למרות שאני לא יודעת עליו כמעט כלום אני צמאה לידע! אני רוצה ללמוד להיכנס לזה כל כך אבל לא יודעת איך... בטח יש עוד אנשים שנכנסים ושואלים אתכם את זה ואני מצטערת אם אני גורמת לכם לחזור על אותם דברים שוב ושוב אבל לא קראתי אף אחת מההודעות האלה... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה מראש

ToryMaster

New member
בכנות?

בעיקר דרך הטאגליינס וקישורי הפורום (וצמד אתרים שאתן בהמשך). זה אמור לפחות לתת לך מושג "מה זה מאגיה". תתחילי מההודעה הזו, ששולחת אותך לכמה מאמרים מסוימים מאוד (וחשובים). ואז הלאה לקישור הזה, שבעצם מוביל אותך לקטגוריית המאמרים. ובתכל'ס, הטאגליינס, מומלץ ביותר. אחרי שתסיימי לבדוק את המאמרים אצלנו, את מוזמנת לבדוק את קטגוריית הקישורים (לינק למטה). משם קפצי לאתר אחר (מג'יק, לינק למטה), אני ממליצה לך לבקר גם בפורום שם ולקרוא בו. שימי לב שהאתר עדיין בהליכי בנייה. ולסיכום, כישופים של כרמית, באמת מעולה (לינק למטה). מי מוסיף המלצות אישיות?

ToryMaster

New member
בנוסף

קחי לתשומת ליבך את השורה האדומה הבולטת בראש הפורום, והפנימי

האמת...

שקראתי כבר את רוב המאמרים נכנסתי לשני האתרים ולאתרים נוספים מהקישורים וכמובן שלקחתי לתשומת ליבי את השורה האדומה גם לפני שהגעתי לפה נכנסתי לכל אתר שיכולתי למצוא אבל מה עכשיו? אני מבינה שאני צריכה לחקור אבל אני מרגישה שהדברים שאני קוראת זה דברים שאני פחות או יותר יודעת ודברים שמוצגים כדברים שדורשים הרבה תירגול הם דברים שקורים לי כל הזמן בגלל זה כל כך שמחתי שמצאתי את האתר הזה שאולי יתן לי איזשהי הכוונה כי אני לא יודעת לאן להמשיך ואיך

גם אני לא ממש...

יודעת לאיפה להמשיך.. גם אני נורא מתעניינת בזה, ואני נורא שמחה שמצאתי את הפורום, אבל לא מצאתי פה דברים שעוזרים לי ממש לעשות קסמים... בכל מרקה אני אשאר בפורום, מה רע? :) מתישהוא בטוח יפרסמו פה משהו על קסמים
וחוץ מזה זה פורום נחמד... מזל שסבתא שלי מבינה בדברים האלה... היא יודעת לרפא פצעים בעזרת העברת אנרגיה.... זה מדהים!! רק בזכותה אני מאמינה בדברים האלה!! כי ראיתי הוכחות שהדברים האלה קיימים... ומי שלא מאמין שיקפוץ לי

באמת?

היא ממש מרפא אותם או רק מעבירה אנרגיה ואז זה עוזר במשך הזמן לריפוי ולהפגת הכאב? אני יכולה להעביר אנרגיה אני לא יודעת איך בדיוק זה עובד וגם לא מבינה את זה כל כך (זה אחד מהדברים שהתכוונתי אליהם שאמרתי שהם פשוט קורים לי בלי תרגול או משהו כזה) נחמד לדעת שיש פה עוד מישהי במצב שלי (וגם די קרובה לגיל שלי)

כה... נעים להכיר! ../images/Emo13.gif

אממ... את האמת שאני לא יודעת אבל אני זוכרת שמתישהוא כאב לי הראש... (אני לא בטוהח אם זה היה הראש או הרגל...) ובאתי אליה והיא שמה את היד שלה מעל הפצע... ואחרי שתי דקות זה עבר.... היא אמרה שהיא תנסה ללמד אותי את זה.... ווואי!!

וואי 12 שעות לימוד ביום! ויתרתי...

ביקשתי מסבתא שתלמד אותי, והיא אמרה שבסדר, אבל היא למדה את זה 12 שעות כל יום, במשך כמה שבועות... ויתרתי.. קשה מדיי....

P o M i K i

New member
אולי אם תגידי לנו יותר ספציפית

מה את מחפשת נוכל לעזור לך יותר אם זה כישוף אז אני ממליץ על ספרים, אם יש לך בעיה אם אנגלית אז אני ממליץ על הספר "עוצמת האדמה בעיברית" אם זה באנגלית אז יש מגוון עצום של ספרים, גם כדי יותר למקד את מה שאת מתעניינת בו.

אני לא יודעת בדיוק

מה אני מחפשת... אני לא יודעת כל כך איזה עוד דברים יש מעבר לרמת הכלליות (ניסוח לא משהו אני יודעת) ממה שאני כן יודעת אני נשמכת יותר לכישוף ולחלומות מלשאר אבל בעיקרון אני מתעניינת בהכל. חוץ מזה אני לא יודעת מתי עוברים לחלק המעשי... מתי אני יודעת שסיימתי לחקור ואני יכולה להתחיל לפעול?

ToryMaster

New member
מעולה

אז יש בקישורי הפורום כמה אתרים מעולים באנגלית, ובנוסף אני בטוחה שיש פה כמה אנשים (אילן אולי?) שיוכלו להמליץ לך על ספרים (במידה וזה מתאים לך). פורום 337 יכול גם לעזור לך למצוא את הכיוון שלך, לי הוא עזר.

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

יש איפה שהוא במאמרי הפורום מאמר נחמד על המלצות לספרים, חפשי אותו. ספרים אפשר להשיג בקיטארו (יש עליהם לפחות שני דיונים כאן בעמוד), באמאזון, לפעמים אפילו בסטימצקי
.

זה אתר טוב אבל...

אני מחפשת (ונראה לי שלזה גם מעיינוש התכוונה..) מקום שפאשר ממש ללמוד לעשות קסמים.. לא את הקסמים שרשומים באתר הזה.. אני מחפשת כשפים כמו... בוא נגיד... אתה קורא את ספרי הארי פוטר?.. אז יש כמה קסמים שם שאני מאמינה שהם אמיתיים.. זאת אומרת, שיש קסמים שאפשר לבצע אותם... למשל... לגרום לחפצים להגיע אלייך - חברה שלי סיפרה לי שהיא יודעת לעשות את זה... (בספרי הארי פוטר זה נקרא "אציו" אבל אני מתארת לעצמי שלא ככה באמת עושים את זה..) או לגרום לחפצים לרחף... (זה נראה לכם הגיוני שאפשר לגרום לדבר כזה..?) או דברים כאלה... בכל מקרה תודה רבה על האתר.... אני בטוחה שהוא יוכל לעזור במשהו..

P o M i K i

New member
מאגיה לא פועלת ככה...

בעיקרון הייתי אומר שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה וככה זה היה יכול להיפתר יפה מאוד. אבל מה שאת כותבת כאן כולם קוראים, אז בעיקרון את יכולה להאמין במה שבה לך. אבל הארי פוטר זה ספר חמוד ולא יותר מזה. אין לקחת שום דבר מימנו ברצינות וגם אם זה לא נובע משם. כישוף אמיתי לא קורה ככה. זה רק להבהיר למי שקורא כאן.

למעלה