היי

T00L

New member
טסתי עם לוט

בהלוך היה מטוס מעפן בקושי אפשרות ללכת לעומת זאת בחזורר היה סטייל לא נורמלי בסך הכל, זה סבבה חוץ מהאוכל... רק מישו עם נטיות התאבדות יאכל שם משו! תיזהרי!

גל1234

New member
לנו למשל נתנו

גבינה צהובה נקניק (בגלל הגבינה אף אחד לא טעם אבל הרוב טוענים שזה היה חזיר) חמאה וסלט פירות....... ככה שלא ממש אכלנו אבל חפיף כאילו סה"כ 4 שעות טיסה זה לא כזה קריטי , תמיד האוכל במטוס על הפנים

אביגל ג

New member
אוי מי גאד...בעעעע

הם לא יודעים שיהודים טסים? אבל 4 שעות טיסה? חשבתי 3

אביגל ג

New member
או יופי ../images/Emo13.gif

עוד שאלה... הבנתי שכנראה נחזור בסביבות השעה 6 (אני מסיקה שבערב)... האם באמת באמת הטיסה יוצאת ב-6, או שנצטרך לחכות כמה שעות עד שנטוס? (אולי הפולנים לא דומים לישראלים, כי אני כמעט בטוחה שנטוס לפולין כמה שעות אחרי...)

L i T a L 1

New member
אצלנו הטיסות גם הלוך וגם חזור

יצאו בזמן אולי 10 דקות עיקוב לא משהו רציני... נטלי-לי תקני אותי אם אני טועה....

אביגל ג

New member
נשמע ממש סבבה...

אני דווקא הייתי שמחה אם היינו יוצאים בדיוק וגם חוזרים בדיוק (דבר שלא אופייני לישראלים) אני רק יכולה לקוות... אולי בגלל שזה מטוס פולני ידייקו

T00L

New member
לנו היה

חלבה (איכס) מין לוף שמי יודע כמה זמן היה בקופסת שימורים הזאת.. ועדו כל מיני דברים שאני אפילו לא רוצה לדעת איך קוראים להם.. וגם האוכל בפולין לא משו בכלל כל הזמן צ'יפס ושניצל אבל כתבתי על זה בשירשורים אחרים..

אביגל ג

New member
לא שמתי לב לשרשור שכתבת על האוכל

בכל מקרה צ'יפס ושניצל דווקא אין לי בעייה (העיקר שיהיה טרי בלי כאבי בטן וטעים
) לגבי האוכל במטוס...אני חושבת שאני אוותר עליו

L i T a L 1

New member
כדאי לך להביא נייר מהארץ

ולספוג את השניצלים לפני שאת אוכלת כי הם ספוגים בשמן והנייר שלהם הוא נייר כתיבה
לא סתם סתם אני אכלתי שם ואני עוד חייה תודה לאל!

אביגל ג

New member
רגע

לקחת את המשפט הראשון שלך ברצינות?
אולי כנראה בגלל זה כתבו לנו ברשימה של "מה להביא" נייר טואלט

T00L

New member
אומנם צ'יפס ושניצל זה טעים

אבל לא 15 פעם ביום בלי מלח, ועם קטשופ בטעם של כימיקלים! והארוחות הצהריים הדוחות הארוזות האלה שמביאים מן סנדוויצים מגעילים טיל, ומיץ פסיפלורה נורא ואיום! מנות חמות, ודחוף

jisack

New member
LOT

זה חברה בישתוף עם אלעל.. הצוות שם פולנים עכשיו האוכל שאנחנו קיבלנו בטיסה זה אוכל כשר עם רבנות ישראלית..הם הכינו לכולם מנות ..וכמובן בגלל שזה אוכל של מטוסים ברור שזה יהיה מגעיל אבל מה זה משנה מי בכלל היה רעב בכל מקרה כסף לפולין תביאי את ה-200 דולר כי תמיד עדיף שיהיה עודף כסף מאשר להתקע בלי! אבל כל פעם תפרטי קצת כדי שלא תסחבי עם הרבה זלוטי ושלא ישארו לך הרבה זלוטי ולא תוכלי להחליף את זה אחר כך לדולרים כייסים יש והרבה ! להזהר מאוד בשווקים בקרקוב בורשה וכד'.. אבל גם לא להיות פרנואידים מדי..(חחח כמו שאני הייתי) ואל תדאגי יהיה טוב!! אהה ועוד משו בקשר לקור.. את יכולה תמיד תמיד להתעדכן באתרים באינרנט של מזג אוויר יום לפני הנסיעה שלך כדי לראות מה הטמפ' בפולין. טיסה נעימה!!

אביגל ג

New member
לגבי האוכל..

אם זה בעצם תהיה ה"ארוחת בוקר" שלנו זה חשוב...כי עד הצהריים נסתובב ככה בלי לאכול...אבל אם יביאו לנו שם ישר כשננחת משהו זה בסדר... לגבי הכסף זה נכון שעדיף שיהיה יותר, אבל לא כ"כ מוגזם... אגב, יש מה לבזבז ב"דיוטי פרי הפולני"? כי אמרו לנו שאת הפיקדון יחזירו לנו בדיוטי פרי הפולני... ו-50 דולר (שבטח הפכו אותו לזלוטים) זה יחסית המון לבזבז בדיוטי פרי קטן...(אני נזכרת מהטיול לאיטליה שהייתי עם ההורים שקנינו רק שוקולדים) לגבי הכייסים, אני גם מאוד פרנואידית, אני שונאת גניבות ושומרת מכל משמר...במיוחד בחו"ל...וכשזה עם ההורים הכל מוטל עליהם. כאן זה לא... ולגבי המזג האוויר, המלצה טובה! תודה!

ss88

New member
בקשר לאוכל במטוס

גם אם יש אוכל מגעיל. תמיד אפשר למצוא משהו אחד סביר ואז לבקש מהדיילות שיביאו לך הרבה מהדבר הזה.

למעלה