היי

אביגל ג

New member
היי

אני טסה לפולין ב-13 באוקטובר. השאלה הראשונה שלי היא כמה כסף אתם ממליצים להביא לפולין (בלי קשר לדיוטי פרי)... השאלה השנייה שלי, אמרו לנו שאנחנו טסים עם חברת התעופה "לוט" מישהו שמע על זה? טס פעם במשלחת עם החברה הזו? תמוה בעיני שכולם עם אל על ואנחנו עם לוט

לוט

זה חברה מטעם אל על טסים עם מטוס של אל על גם אנחנו טסנו איתם אל תדאגי, זה בדיוק אותו דבר חח ו.......לגבי כמה כסף אני לא זוכרת סורי טיסה נעימה

אביגל ג

New member
ואיך היה המטוס?

אגב, מביאים לנו אוכל או מה? כי הבנתי אנחנו טסים בסביבות 8...ועוד לא נתנו לנו פרטים..

------

את האמת שאני לא זוכרת אבל בהלוך היה לנו מטוס חבל"ז 3 שורות של 3 מושבים בכל שורה בכל מושב ממול יש טלויזיה אישית ובאמצע יש מסך פלזמה פיצוצי בקיצור בחזרה היה דיי מעפן חח כנראה שזה היה לוט, אבל בעיקרון זה אל על <זה תלוי בכמות של האנשים שיש , ואז מתאימים מטוס למספר נוסעים לפי דעתי> אל תדאגי, האוכל אותו אוכל של אל על סרטים אותם סרטים של אל על שמירה של אל על הכל

L i T a L 1

New member
מנסה לענות ../images/Emo26.gif

לגבי הכסף אם אתה לא מתכנן לעשות שופינג רציני מ-100$ אתה מחזיר יותר מחצי הביתה.... [תביא משהו כמו 100$ לא צריך יותר] ולא כולם נוסעים באל על מפה טסו כמה בלוט אבל בוא נגיד שלפי מה שהם מספרים זה לא משהו

אביגל ג

New member
ראשית, אני בת

אני לא יודעת מה אני מתכננת זה הקטע. הבנתי שהפולנים די יקרנים, ז"א מנסים להוציא כמה שיותר... אז אני לא יודעת בדיוק כמה
איזה באסה...במטוס לא משהו? טוב בין כה וכה זה שלוש שעות בסה"כ... אבל מה לא משהו שם? אם אפשר בבקשה לדעת.

L i T a L 1

New member
סורי טעות שלי ../images/Emo122.gif

פעם ראשונה שלא הסתכלתי על הכינוי. אממ הפולנים בכלל לא יקרנים וגם אין מה לקנות שם אז אם את לא מתכננת לעשות מסע קניות ברחבי פולין אין לך למה להביא יותר ממאה דולר וגם מזה את תחזירי הרבה מאוד עודף. לגבי לוט אני לא יודעת אני לא טסתי איתם ומה שאמרתי זה רק ממה ששמעתי אז אל תיבהלי מזה יותר מדי.... ואם אפשר לעודד אותך אז אני עוד לא שמעיתי על מטוס של לוט שהתרסק... לא סתם

אביגל ג

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

טוב לדעת שהם לא יקרנים. יש לי עוד כמה שאלות, אם אפשר
1.בלילה קר מאוד שם? (להדגשה, חודש אוקטובר...לא סתם חודש אחר בשנה) 2.אני מתכננת להביא 200 דולר...בגלל שעוד 50 דולר זה פקדון. ואני רוצה כמה זלוטים שיהיו לי (לשירותים וכאלה), הגיוני? סביר? 3.בכל מקום יש כייסים, ברור, אבל הבנתי שאנחנו נסתובב גם ביער, יהיו שם אנשים? מסתובבים הרבה בחברת אנשים שצריך ממש להזהר מכייסים? אלו בינתיים השאלות שעולות לי בראש (למרות שהיו לי אחרות אבל שכחתי אותן
)

L i T a L 1

New member
שוה מנסה לענות ../images/Emo26.gif

1- אין לי מושג הייתי שם באוגוסט אבל הענין הוא שלא יוצאים בלילה את רק במלון ועד שתגיעי למלון לא תירצי ללכת לשום מקום שהוא לא המיטה. 2- 200 דולר זה המון! הערך של הזלוטי הוא בערך כמו של השקל קצת יותר יקר ואין לך למה לקחת כל כך הרבה כסף! אני עם שירותים (והייתי בתקופה שלי אז ניכנסתי לכל שירותים!) ומזכרות קניתי ב-20$ ועוד 10 יורו עכשיו עוד משהו בקשר לכסף אל תיפרתי (אני יודעת שלא ככה כותבים) ישר הכל לזלוטי כי אין לך מה לעשות עם הזלוטי בארץ ואת תישארי תקועה איתם... 3- זה משתנה מקבוצה לקבוצה איפה ומתי מסתובבים אבל בשוק בקרקוב יש המון קיסים אני הייתי ממליצה לך לקחת חגורת בטן או גרב שבאים מתחת לבגדים ולהכניס לשם את הדרכון הכרטיס טיסה ואת הדולרים המיותרים גם אם זה לא נוח זה הכי בטוח שיש.

אביגל ג

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

1.אמרו לנו שנחזור למלון לפעמים בסביבות 2 או 3 לפנות בוקר, בגלל זה אני שואלת...מה גם שהכוונה גם לבתוך המלון. תחשבי שאת בבית (אפילו בישראל) בחורף לא מפעילה מיזוג ולא כלום, עדיין קר לך אם המזג האוויר שם חורפי, בגלל זה אני שואלת... 2.אוקי, אבל תחשבי שכבר 50 דולר הולכים לפיקדון.. וליתר בטחון הכל, ואני מקשרת את זה לשאלה השלישית שלי ולתשובה שלך. אני לוקחת חגורת בטן שם נגיד אני אשים מאה חמישים דולר, ובארנק בתיק (כי אני לא אוציא כל הזמן מהחגורה את הכסף) וחשבתי נגיד בהתחלה לפרוט 20 דולר לזלוטים... או אפילו 10... אני חושבת לפרוט קצת קצת..נגיד 10 דולרים לפרוט לזלוטים... אה והזכרת לי את השאלה ששכחתי... מה הערך של הזלוטי לעומת השקל? כמה זה שווה? תראי, גם אני מתכננת להביא משהו כמו 200 בערך דולר נוספים לדיוטי פרי, אני כבר קונה שם נעליים, בתכנית ב-105 דולר (עדכנו אותי כמה זה עולה
) אז לא ישאר לי הרבה כי אבזבז (לחברים, הורים וכו'..צריכים לנצל אותי שאני בדיוטי) ואם לא יספיק לי אני אקח מה"תקציב" לפולין (ה-200 דולר לפולין עצמה)...

T00L

New member
זלוטי=בערך שקל ו-20 אגורות

אני לקחתי 150 דולר.. כולל דיוטי פרי, וחזרתי עם 40 דולר מזכרות ושטויות עולה ממש קצת ואוכל בכלל הדבר הכי זול בעולם.. 12 זלוטי ארוחה במק! ככה שאני מאמינה ש-150,100 דולר זה מספיק

ss88

New member
ערך הזלוטי

ערך הזלוטי הוא 3.5-3.7 שקל. ולא שקל כמו שרשמו לך.

ss88

New member
אני נוסע ב-19.10

ואמרו לנו שזה ככה. וגם לפי ההיגיון, פולין באיחוד האירופי זה אומר שהמטבע של המדינה צריך להיות קרוב ליורו שהוא 5 שקל.

מדריך1

New member
כספים ולוט

כדאי שתשימו ללב נכון להיום 1 דולר אמריקאי שווה ל3.57 זלוטי 1 זלוטי שווה 1.26 שקלים לוט היא חברת התעופה הלאומית של פולין. היא זכתה במכרז טיסות של המשלחות יחד עם אל-על. מינהלת פולין במשרד החינוך משבצת את המשלחות לפי התאריכים שהן יוצאות ולפי גודלן ולפי כמות וגודל המטוסים ששתי החברות מעמידות לטובת הענין. כך שחלק טסים באל על וחלק בלוט. אני טס לפולין ב-5 באוקטובר באל על אני טס שוב- בתפקיד אחר בלוט ב-19 אין זה משנה האוכל ממילא לא מציאה גדולה ב-2 החברות וכולה 3 וחצי שעות טיסה

avitush17

New member
לא..

פולין מצטרפת לאיחוד האירופאי ב2007 כנראה שהביצפר שלך לא מעודכן מספיק.

למעלה