היי..=)

spiralll1

New member
היי..=)

אני חדשה פה בפורום...=) נכנסתי כי כל הנושא של מיסטיקה ממש מעניין אותי..מאז ומתמיד האמנתי בעל טבעי כי לא נראה לי הגיוני שאין משהו מעבר למה שסתם ככה רואים.. מממ זה תמיד עניין אותי ותמיד רציתי לעשות משו כדי להתנסות יותר בלתקשר..למרות שזה מאוד מפחיד אותי ולא יודעת לנסות למצוא משמעות לדברים חח...מקווה שיהיה פה נחמד =)

אמ...

הסתכלתי על ההודעה שלך ויכלתי להשבע שאני רשמתי אותה... את כותבת בדיוק כמוני עם אותם מילים וכל זה... וגם עם הסמיילי הזה- =)... גם ראיתי שאת מזל תאומים וגם אני מזל תאומים... לא יודעת מה זה אומר אבל שיהיה חח...את גם חושבת כמוני אני מתה לתקשר עם מישהו אבל מפחדת (טוב אני מאמינה שיש הרבה כאלה)... קיצרר זהו =) יכול להיות שאני מדמיינת חח... (מממ... פעם הייתי רושמת פה הרבה עכשיו כבר לא...)

spiralll1

New member
חחח..

וואלה סבבה..=) הקטע שזה ממש מסוכן לתקשר לפי כל מה שכתבו פה ואין לי גם אף אחד בסביבה שמתעניין בזה ואין לי מושג לאן לפנות...אבל עדיין זה ממששש מעניין =) יש לך אי סי קיו?

inbar20inbar

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה...

אני מתקשרת....עשיתי קורס של 70 שעות, זה בכלל לא מפחיד....להיפך...

.m

New member
עוד 20 שעות, פחות 20 שעות...

לא נהיה קטנוניים... מה זה אומר שאת "מתקשרת"? את/עם מי את בדיוק מתקשרת? נורא יפה להפריח מילים לאויר...
mai

inbar20inbar

New member
אני מתקשרת עם המדריך הרוחני שלי

קוראים לו רפאל-מלשון להרפות, קיבלתי אותו כי אני צריכה להרפות משהו שקרא לי, אני מתקשרת איתו דרך כניסה לטראנס.

.m

New member
הדרכה

את מודרכת כל הזמן. הכלי שרכשת פשוט מאפשר לך לקבל את אותה הדרכה, אבל בצורה מודעת. שינוי קטן, שיכול להיות שינוי גדול
mai

למעלה