היי

asi1001

New member
היי

היום הייתה לי שיחה עם המנהלת. על מה? על כך שהתחצפתי לאחת המורות.. מה בסך הכל אמרתי לה? שתדאג לשכבה שלה במקום לרדת על הלבוש שלי? ממש הצבנה אותי. לבשתי חולצת בית ספר לבנה עם חצאית ואחד הבנים העיף אותי באויר וכניראה שהיא שניצץ לה החוטיני שלי. והיא כעסה עלי. מלא אולי לא הייתי בסדר למרות שאני חושבת שהייתי בסדר גמור. אבל למנהלת?

shiroosh999

New member
תראי....

מבחינת לבוש, אני שונאת חצאיות, אבל זה משהו אישי. :) מבחינתי אני חושבת שהמורה טעתה, היא לא הייתה צריכה לקחת אותך למנהלת, גם יש תלחבושת אחידה והן גם אוסרות על האוך של החצאיות? השאלה אם זה היה בטעות או שבכוונה ראו לך את החוטיני. זה די תלוי בך. אני הייתי מעדיפה לא ללבוש חצאית בכלל, אם זה תלוי במה שהבנים יראו.. =/ בכל זאת, זו עדיין הייתה טעות להביא אותך ישר למנהלת, אגב, מי המנהלת שלכם?

y l 18

New member
בת כמה את בכלל?

לפי הגיל נדע אם המורה צדקה או לא....

shabluELLA

New member
אולי למורה שלך זה לא אמור להפריע

אבל את זו שצריכה להתבייש בזה... אחרי הכל- לך ראו ת'חוטיני!

L i r a n 5

New member
חזרה לימי הביניים?

היא לא צריכה להתבייש שראו לה את החוטיני... זה אופנתי, זה נחמד, זה סקסי ובנים אוהבים את זה.

tamar brandy

New member
וזה שבנים אוהבים את זה..../images/Emo163.gif

היא צריכה לחשוף את עצמה? אני לא באה להגיד לה להתלבש צנוע, אבל אם ראו לה ת'חוטיני אז כן להתבייש
אני הייתימתביישת אם לי היו רואים ת'חוטיני
חוצמזה, זה נשמע די שובניסטי מה שאמרת- "בנים אוהבים את זה" בנים אוהבים המון דברים שקשורים לגוף של אישה וכל זה, אז הבנות צריכות לעשות הכל כדי שהבנים יהנו?!?!?

fucking shanti

New member
לא ההההההכל,

אבל אם לבחורה לא איכפת לסבול בשביל זה חוט בתוך החריץ שלה- שיהיה לה לבריאות

L i r a n 5

New member
../images/Emo163.gif

גם כשתעשי ילדים יראו לך את החוטיני או WHATEVER שתלבשי. נכון בנים אוהבים את גוף האישה [אני צריך לספר לך את זה בכיתה ט'??] וגם בנות אוהבות את גוף הגבר. למה נראה לך בנים מסתובבים עם ג'ינסים שממש לא נוח לפעמים ללבוש אותם וחולצות מציקות? רמז: לא בשביל הבנים. תשובה נכונה: בשביל הבנות. "אז הבנות צריכות לעשות הכל כדי שהבנים יהנו?!?!?" - אל תסיקי מסקנות חפוזות ולא נכונות.

shiroosh999

New member
לא אני ולא אף בת אחרת ביקשה...

ממך ללבוש בגדים לא נוחים בשביל שבנות יסתכלו עליך. אני לא באה לבית הספר כדי להסתכל על מה הבנים בכיתה שלי, בשכבה או כל בן אחר בבצפר לובשים. כשאני אעשה ילדים, יראה אותי גבר שאני אוהבת, מן הסתם.
מי ביקשה ממך אי פעם להתלבש יפה בשביל שיסתכלו עליך, תתלבש יפה ונוח בשביל עצמך, לא בשביל אפאחד אחר.

L i r a n 5

New member
על מי את עובדת??

במקרה הייתי איתך בכיתה ז' ושמעתי איך דיברת על ילדה שהתלבשה קצת מוזר \ שונה.

shiroosh999

New member
יש הבדל.

אני לא ביקשתי ממך להפסיק לרכל, אבל אני אומרת שלי כבר לא אכפת מי מרכל עליי, שתבין, אנשים שמתלבשים מוזר בשביל עצמם זה בעיה שלהם, אני לא מצדיקה את זה שריכלתי, (אם אתה אומר), אני רק אומרת שאתה לא יכול לשפוט אותי, אפאחד לא ביקש ממך להתלבש יפה, תשעה את זה בשביל עצמך.

shabluELLA

New member
בטח שלך זה לא אכפת לראות

למישהי תחוטיני אבל לבנות עם קצת כבוד עצמי זה אמור להפריע...

L i r a n 5

New member
את בת את אמורה לדעת

למרות שדעתי האישית היא שלא כל בת שרואים לה את החוטיני היא חסרת כבוד עצמי, פרוצה וכו'.

לירןןןן

כוס אמק אתה מביא לי וואחד עצביםםםם...!!!! נו בטח שלא איכפת לך שרואים לה ת'חוטיני או מה שזה לא יהיה אתה בןן... ואתה חרמן (האמ האמ)... ואני מתערבת איתך שאתה יודע מי "פרוצה" ומי לא לפי הלבוש שלה... אז אל תגיד לי שאתה לא חושב שכל בת שרואים לה ת'חוטיני היא בלה בלה בלה וכל השטויות האלה... אנא ממך אל תזבל ת'שכל תודה

L i r a n 5

New member
יפיתתתת

יש היום 4589734589734589 בנות בישראל שלובשות חוטיני ואני מבטיח לך שרובן לא פרוצות ולא שום דבר. אני חושב שברוב המקרים צורת הלבוש אינה מראה על האופי של הבנאדם. אצלי בכיתה יש שתי בנות עם חוטיני והן ממש לא פרוצות. אבלללל כמובן שיש צורת לבוש שאם הוא יעבור לידי ברחוב אני ישר אחשוב על פריקים למיניהם או פרוצות. פעם באמת מי שהייתה הולכת עם חוטיני הייתה פרוצה, היום לא. ובהודעה חגיגית זו אני רוצה להכריז על הסמיילי הרשמי שלי:
RULEZZZZZ

מה שתגידדד....

טוב חח לא משנה אני מכירה אותך ואת מה שאתה חושב עדיף שאני לא אפרט (פאק המורה ללשון משפיע עליי!!)... ולפחות ירדת מהסמיילי של תמרר....

L i r a n 5

New member
יאללה יאללה

מה עשית ממני עלק "מה שאתה חושב".... אולה
אולהההההה

למעלה