היי

AeroTom

New member
ברוכה הבאה!

שלום לך וברוכה הבאה לפורומינו הקט על הלהקה הטובה ביותר שיש. נשמח לדעת עלייך עוד פרטים:שם,אלבומים\שירים אהובים,מה יש באוסף ועוד... וכן,דינה ושיר פה באות מאשקלון,או ערסשקלון כפי שהם מכנות אותה... Welcome to the show!

the freaky girl

New member
שלום שלום שלום שלום ../images/Emo9.gif

חח.. אני חולה..
ברוכה הבאה
הגעת למקום הנכון, של אנשים אחלה ומעריצים נלהבים..
אני נסטיה, אני מחדרה, אבל אני יודעת איפה זה אשקלון... נחשב?
חחח.. wellcome!! ספרי על עצמך..

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון! אם את מאשקלון, אז יכול להיות שקוראים לך שירלי ונתתי לך את הכתובת של הפורום אחרי שראיתי הודעה שלך ב-DMAAT? אם כן, אז אני נורא שמח שהגעת אלינו, ואם לא - אני עדיין נורא שמח שהגעת אלינו
ואכן יש פה עוד חבר'ה מאשקלון, רק שהם לא כותבים פה בכל יום... מקווה לראות אותך פה אצלנו בהרבה הודעות, דיונים, משחקים ושרשורים אחרים למיניהם

RockThisWay

New member
אכן כן..

כן כן, מסתבר שזו אני.. כמה טוב למצוא פורום אירוסמית בעברית!!

SaintJohn

New member
אז טוב לראות אותך פה, שירלי!

אמרתי לך שיש פה כמה חבר'ה מאשקלון. אחת מהן שהגיבה פה בשרשור למטה, rag doll16 גרה באשקלון וגם חברה שלה, bad medicin, ועוד בחור חביב שקורא לעצמו Taza, הוא כבר לא כותב פה כל כך כמו בעבר, אבל גם הוא מאשקלון.

Bad Medicine

New member
הייי!

ברוכה הבאה! וגמני מאשקלון! ודינה (rag doll16) לידי, שואלת מאיפה באשקלון את ואם יכול להיות שהיא מכירה אותך? ד"א, זה רק אני או שקמה מעיין "מעצמת הערצה של אירוסמית'" באשקלון? חח..

RockThisWay

New member
היי

לא נראה לי שהיא מכירה אותי.. עברתי לאשקלון רק לפני איזה חודש מערד... אני גרה בברנע, בעין הים. נ.ב- מיותר להגיד שאני אצהל משמחה אם אכן קמה "מעצמת הערצה של אירוסמית"

Hangman Jury 87

New member
הלו??????????????

ערד??? גרתי שם 15 שנה!!!!! לפני שנתיים עברתי לנתניה... אולי אנחנו מכירים

למעלה