היי

Guy950

New member
היי

היי מה המצב בפעם הראשונה בחיים שלי אני מוצא פורום שקשור רק למלאך שחור. אני מת על הסידרה הזאת והמקווה שלעולם לא תיגמר! תגידו קצת מביך אותי לשאול את זה כי אני שרוף על מלאך שחור אבל כמה עונת יש למלאך שחור
ובאיזה עונה אנחנו עכשיו (עונה שניה נראה לי). ראיתם את הפרק של אתמול למה אלק לוקח טלוויזיה לבית של ג'ושוע הוא לא מסוגל לקרוא ספר? בקיצר זה היה פרק יפה ונראה לי שאלק התאהב במקס
! ונעים להכיר אותכם!

Nico Tine

New member
היייי

ברוך הבא
למלאך שחור יש שתי עונות וכרגע אנחנו כמעט בסוף העונה השניה... ככה שיוצא שביום שני נגמרת התוכנית

הפרק של אתמול

פספסתי את הפרק בגלל שהיו חסרות לי שעות שינה משהו יכול לספר לי מה היה אבל לא במקוצר ואיפה אני יכולה לראות את זה שוב? אוףף לפי מה שהבנתי זה א-ח-ד הפרקים נ.ב--- הכי חשוב זה מה שהיה אם אלק ומקס (וגם לוגן כי שמעתי שהוא השתכר למה?)

aj23

New member
תשובות: הפרק של אתמול

דוקא יש לי מושג איפה את יכולה לראות את זה שוב(רמז אינטרנט והורדות..). בכל מקרה תסתכלי על השירשור שעשינו לפרק- את כבר תביני הכל. אם את עדיין לא מבינה כנסי לטאגליינס יש שם פרשנות לפרק הזה : "הלו,גודביי"(הפרק של אתמול) - שעשתה אחלה עבודה אגב קארמס20 - אם תקראי את הכל אני בטוח שתביני את כל מה שהיה אתמול!

Nitzan122

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

וכן זה אלק לא מסוגל לקרוא ספר למרות שזה באמת נראה לי מוזר שהוא כל כך שרוף על טלוויזיה כשהוא פחות משנה בחוץ ולא נראה לי בדיוק שנתנו להם לראות טלוויזיה במנטיקור...

למעלה