היי... הערב אני יוצא לסיור (כנהג ניידת) עם אשתי והבן. מקווה שתהיה פעילות מעניינת!!
א אביבי ימני New member 4/9/04 #1 היי... הערב אני יוצא לסיור (כנהג ניידת) עם אשתי והבן. מקווה שתהיה פעילות מעניינת!!
L La Gamba New member 4/9/04 #3 כל עוד שאתה הנהג כאחד שעדיין לא קיבל את האפשרות הזו, עלי להודות כי הסיורים הממונעים הרבה יותר משעממים מכל פעילות אחרת שאי פעם עשיתי במשא"ז.
כל עוד שאתה הנהג כאחד שעדיין לא קיבל את האפשרות הזו, עלי להודות כי הסיורים הממונעים הרבה יותר משעממים מכל פעילות אחרת שאי פעם עשיתי במשא"ז.
ש שוטר82חזר New member 4/9/04 #4 יפה אין כמו לעבוד עם המשפחה ככה זה יוצר- קשרים יותר חזקים- תספרו איך היה ותביא אותם לפורום
מ מתנדב New member 4/9/04 #5 שיהיה לכם סיור נעים... זה דווקא נשמע אחלה לצאת משפחה לסיור ועוד באותה ניידת, תספר לנו איך היה בסוף...
שיהיה לכם סיור נעים... זה דווקא נשמע אחלה לצאת משפחה לסיור ועוד באותה ניידת, תספר לנו איך היה בסוף...
א אוריתוש היחידה New member 5/9/04 #6 האם מותר שקירבה ראשונה תצא ביחד באותה הניידת ???? כפי שאני יודעת לשוטרים אסור ! וככול הנראה למתנדבים גם אסור או שאני טועה אבל אם המפקד אישר זאת אז כנראה מותר!
האם מותר שקירבה ראשונה תצא ביחד באותה הניידת ???? כפי שאני יודעת לשוטרים אסור ! וככול הנראה למתנדבים גם אסור או שאני טועה אבל אם המפקד אישר זאת אז כנראה מותר!