היי

sveta83

New member
היי

היי יש לי שאלה קטנה יש לי פטור במטמטיקה האם אני יכולה לעשות פסיכומטרי?

Mapisto

New member
כן

אבל את תהיי חייבת לעשות את החלק הכמותי, שהוא כולל מתמטיקה ברמה של 3 יח"ל.

000שירה000

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif פטור ממתמטיקה?!?!??

שמעתי על פטור מריצות שמעתי על פטור מפעילות גופנית שמעתי על פטור מפעילות בשמש שמעתי על פטור משמירות שמעתי על פטור ממטבחים אפילו שמעתי על פטור מגילוח אבל פטור במתמטיקה? זה חדש!!! איך משיגים את זה? פשוט הולכים לחובש ואומרים שאני אלרגית למתמטיקה? או שזה לפי הפרופיל ?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif שירעעע ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

למה את מזלזלת ?!?!? יש דבר כזה- נומרופוביה !!!! או בעיברית חרדת מספרים. זה מאוד נדיר, אחד לעשר אלף בערך סובלים מזה. זה אנשים שכשהם רואים מספרים הם מקבלים התקפי חרדה, כאילו הידיים שלהם מזיעות, הם חוטפים סחרחורת, ואשכרה חושבים ששום דבר לא מפריד בינם לבין המוות יותר. לפני נראה לי 7 שנים יצא חוזר ממשרד החינוך, שאם יש חשד לנומרופוביה, עושים איזה בדיקות פסיכולוגיות, ואם מתגלה שבנאדם סובל מזה, נותנים לו פטור ממתמטיקה. הרי לא תשימי בכוח מישהו קלסטרופובי במעלית, או מישהו עם פחד גבהים על גג של ביניין בעל 20 קומות ! מעניין אם באיזשהו שלב של ההודעה שלי לקחו אותי ברצינות.

Noamshemesh

New member
כמה שאת צוחקת...

יש מילה כזאת Numerophobia. אבל עדיין פעם הבאה כשאת אומרת *מאוד* נדיר אז תגידי משהו כמו 1 למליון או אחד לחצי מיליון אני לא חושב ש 1 ל 10000 זה נדיר מאוד.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif טוב בסדר ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא בדיוק עמדתי על דיוק בתוכן, כי מה לעשות, לא התכוונתי שם לאף מילה. ומגניב, אני יודעת דברים שאני לא יודעת. *הולכת לחפש מידע על חרדת מספרים*

LeBronze

New member
אולי 1 ל10000

אבל זה אומר בהכרח, שמתוך מיליון וחצי תלמידים יש עד 150 כאלה... ובגלל שמיליון וחצי זה בדיוק רבע מהמדינה שלנו, אפשר לקבוע כי יש לא יותר מ35 ילדים עם פטור ממת'

למעלה