שקט!!!!!!!11 יוני בלוך.
L lollapalooza New member 25/8/04 #26 אם הם כל כך שולטים למה אני לא רואה אותך בפורום |פלישה| (היי רוני ) זהו, לא אטריד יותר. מש"ה סדרה שולטת |הייד|
אם הם כל כך שולטים למה אני לא רואה אותך בפורום |פלישה| (היי רוני ) זהו, לא אטריד יותר. מש"ה סדרה שולטת |הייד|
F felipes girl New member 22/8/04 #16 ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני אנה.. ואת תשתלבי בפורום מהר..זה פורום הורס של סדרה הורסת..
ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני אנה.. ואת תשתלבי בפורום מהר..זה פורום הורס של סדרה הורסת..
נ נמלה אומללה New member 23/8/04 #20 שלוווווווווווווווווווווווווום. אני נגה. את יכולה לקרוא לי נגה בלוך-להב-קירשבוים-זובלסקי. אני מאוד אוהב אותך אם תקראי לי ככה. באמת. אני אתן לך נשיקה וירטואלית. ואני קצת פסיכוטית. אבל אהבתי את דבי נורא
שלוווווווווווווווווווווווווום. אני נגה. את יכולה לקרוא לי נגה בלוך-להב-קירשבוים-זובלסקי. אני מאוד אוהב אותך אם תקראי לי ככה. באמת. אני אתן לך נשיקה וירטואלית. ואני קצת פסיכוטית. אבל אהבתי את דבי נורא
ג גרב צמר New member 23/8/04 #23 ../images/Emo175.gifברוכה הבאה../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif../images/Emo140.gif