היי

batel15

New member
היי

יש לי שאלה רציתי לדעת מה זה בדיוק מוות קליני ....זה כשמתים לגמרי או רק המוח מת או משו כזה כי זה מה שחברה שלי אמרה לי אז עכשיו אני כבר לא ממש בטוחה.....

1Spark1

New member
כן..

לפי מה שאני יודעת מוות קליני הוא כאשר המוח "מת" אבל הכוונה היא לא למוות אמיתי בו האיבר נמק. אלא פשוט הפסקה של כל תפקוד מוחי שלא קשור לפעילות הכי בסיסית של הגוף שהיא הנשימה ולכן הגוף ממשיך לחיות מבחינה ביולוגית... מה שלא הבנתי זה איך השאלה קשורה לפורום..אבל מקווה שעזרתי.

batel15

New member
לובנתי בדיוק......

והשאלה נראה לי שכן קשורה זה קשור לעולם הבא או משו כזה .... ועכשיו מה שלא הבנתי כאילו יש נשימה? דופק? ומזתומרת רק המוח מת?

1Spark1

New member
טוב, אם את

אומרת שזה קשור. . בכל מקרה, כן, יש דופק והנשימה גם ממשיכה כמו גם שאר המערכות בגוף כמו מערכת העיכול, התחדשות תאים וצמיחת שיער. העניין הוא שגלי המוח מפסיקים לעבוד )לפחות זה מה שיודעים בנתיים( מה שאומר שאין מחשבה או תחושה-בעצם האדם מת אבל הגוף ממשיך לעבוד כמו המכונה שהוא... זה מה שאני יודעת. ודבר נוסף, במקרים מסויימים צריך גם להנשים את האדם..

1Spark1

New member
כן..

לפי מה שאני יודעת מוות קליני הוא כאשר המוח "מת" אבל הכוונה היא לא למוות אמיתי בו האיבר נמק. אלא פשוט הפסקה של כל תפקוד מוחי שלא קשור לפעילות הכי בסיסית של הגוף שהיא הנשימה ולכן הגוף ממשיך לחיות מבחינה ביולוגית... מה שלא הבנתי זה איך השאלה קשורה לפורום..אבל מקווה שעזרתי.

ת מ ו ז

New member
מוות קליטני

כאשר הבן אדם מת (כל הגוף מפסיק לתפקד) הנשמה יוצאת... ואז הוא חוזר לחיים.

batel15

New member
אויי תחליטו...

זה מה שאני אמרתי וחברה שלי אמרה את מה שלמעלה זאת אמרה....ואני כבר לויודעת מה נכון....

למעלה