היי

rafy lerner

New member
היי

כרגע במהרגע חזרתי מסרט. כנראה לא אגיע לאירוע של הפורום אימא שלי במצב קשה אני לא יודע מה לעשות. היא עשתה כל כך הרבה טעיות במהלך החודשיים האחרונים שגם אילו מאד רציתי איני יכול להראות לה את אותן הטעויות שיא עשתה. מה אני עושה? אני בצוקה נוראה אני חושש, חושש לחייה

רפי ../images/Emo20.gif

אני מאחלת לכם שתצאו מהר מהר מהמצוקה שבה אתם נמצאים. האם יש מישהו בסביבה הקרובה אלייך, שאיתו אתה יכול להתייעץ? שבו אתה יכול להעזר? אורנה

rafy lerner

New member
אני אבדוק את זה

אני עצמי הולך לטיפול כבר שנה לאימא אני דואג

זה טוב שיש לך במי להעזר

כי כאשר אתה תומך במישהו קרוב, מאד חשוב שיש מישהו שתומך בך. ושוב, מאחלת לאמא שלך ולך רק טוב. אורנה

leah1010

New member
הי רפי

גם אני במצוקה נוראה. אימי אתמול בבוקר קיבלה ארוע מוחי והיא אושפזה בבי"ח. אימי היא התווך של כל המשפחה שלנו. ואנו מאד חוששים למצבה. כרגע היא במצב של שיתוק מוחלט בצד שמאל ומאד קשה לנו עם זה באופן נפשי. אני מאד מאד מאד מבינה אותך. אומרים צרת רבים חצי נחמה - אבל כאן זה בהחלט לא המקרה. מה שנותר היא לא לאבד את השפיות וקור הרוח שלנו כי במצבי לחץ צריך להיות מאד שקולים כי אחרת אנו רק גורמים למצב להדרדר. קשה מאד להגיד למישהו אחר - תהיה שקול. אבל צריך לזכור כי אמא שלך צריכה אותך עכשיו מאד מאד - אז תשתדל להיות חזק ולתמוך בה למרות הטעויות שהיא עשתה בחודשים האחרונים. חזק ואמץ לאה

שבת שלום

רפי ולאה אני מאחלת לכם שמצבכם ישתפר במהרה שהאמהות יהיו חזקות ובריאות. בקשר אליכם....תהיו חזקים ומלאי תקווה, אל תתייאשו המצב רק ישתפר. מחזיקה לכם אצבעות

leah1010

New member
תודה אורנה ../images/Emo13.gif

היא באמת מרגישה הרבה יותר טוב היום. יש שיפור גדול מיום ליום. תודה לכולם לאה

לרפי וללאה

חיזקו ואימצו, אתם עוברים תקופה קשה. אולי המילים המעודדות של חברי הפורום ינסו להפיג קצת את המצוקה והמכאוב. החיים מתנהלים כמו גלים, פעם יש שפל ופעם יש גאות. פעם יש שמחה ופעם יש עצב, כנראה שזהו אופיים של החיים, כאן עלי אדמות. אני שולחת איחולי החלמה מהירים. בברכה תמרה

לרפי ולאה../images/Emo24.gif

רפי ולאה היקרים! הייתי שם ואני יודעת מה אתם חשים, חיזקו ואימצו שולחת ברכת רפואה שלימה לאמהות שלכם ומחזיקה לכם אצבעות בברכת אהבה ובריאות

leah1010

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo13.gif

תודה לכולם על העידוד. למרות כל המצב אני לא מוכנה לוותר על שעור ריקוד בטן ועשיתי את כל התכניות עם המשפחה שלי שיחליפו אותי בשעת שעור ריקוד הבטן כי זה מוסיף לי עוד כוח נפשי להתמודד עם הבעיה. הריקוד בהחלט עוזר לאה

ללאה - הריקוד עוזר באמת במצבי לחץ

להתמודד יותר טוב עם מצבים בעייתיים בחיים. לעיתים קרובות תלמידות שלי אומרות לי, עלי להפסיק ללמוד כי: אמא חולה, ילד חולה, בעיות בעבודה, בעיות עם הבעל וכו'. אני מנסה להסביר שאין קשר בין בעיות לבין הליכה לחוג, או לפעילות שעושה לך טוב, זה לא סותר, אלא להיפך יכול רק לתרום להעלאת מצב הרוח, לתחושת חיוניות, להתפרקות, ולחידוש אנרגיות שעוזרות להתמודד יותר טוב עם הבעיות שיש בחיים. הבעיות בחיים לא עוברות, ואין מצב שבו הכל וורוד, אם נחכה שהכל יהיה מליון אחוז בסדר, לא נלך לחוגים ולא נעשה שום דבר טוב. נכון שקשה לשמוח כשיש בעיות, אבל לשבת בבית ולבכות יכול להוריד אותנו למטה וזה עלול לגרום לנו לחוסר התמודדות עם הבעיות. על ידי עשיית כייף או פעילות שגורמת לנו הנאה, אנחנו מגדילים את הסיכויים שלנו להתמודד יותר טוב עם מצבי לחץ ובעיות בחיים. לכן לאה, זה נהדר שאת ממשיכה לרקוד. בברכה תמרה

למעלה