היי

היי

אני רוצה לעזור לכם (וזה לא בלוף) פתחנו עסק לשיפור איכות חיים. בין המוצרים הרבים של החברה יש מוצרים שעוזרים לסוכרת . גם אני לא האמנתי עד שראיתי איך זה השפיע לטובה על אבי וסבתי. מי שמעוניין שישלח לי מסר תרגישו טוב

avramavi1

New member
ניראה לי שאת מדברת על סכרת מבוגרים

ככה שיש לזה השפעה אחרת עלינו

מוצרים שעוזרים לסוכרת../images/Emo18.gif

המחשבה הראשונה שלי היתה למחוק את ההודעה - אבל מכיוון שכבר קיבלת תגובה ואין בה פרסום ישיר אני בנתיים משאירה אותה. עזר לאביך וסבתך זה יפה זה לא אומר שזה יעזור לאנשים אחרים (למרות שאולי כן יעזור לעסק שלך). במידה והדברים רציניים ונבדקו במחקרים כפולי סמיות נשמח אם תרחיבי. אם לא אני מעדיפה שלא תשלי כאן אנשים

המשפט הזה, אני רוצה לעזור לכם

לא טוב לי איתו, אני מרגיש מרומה ומנוצל. בכל אופן, אני ממליץ מנסיון, לא לגעת בתרופות הטבעוניות, ושזה בשום פנים ואופן לא יבוא על חשבון התרופות הרגילות. הדרך היחידה להתמודד מול הסוכרת, זה תזונה נכונה ואורח חיים נכון, ספורט, ירידה במשקל.......תרופות, גלוקומטר, ביקורים אצל הרופא בזמן, זה הדרך וזה המסלול..........כל השאר זה בילבול ואמונות תפילות. זו היא אסתרטגיה שיווקית, לומר, אני רוצה לעזור לכם. מאוד מפריע לי המשפט הזה. תאמינו לי אין קיצורי דרך, ואין אפשרות אחרת. תנו את אימונכם, תתמקדו במסלולים הרגילים של הרפואה הרגילה הקונבנציונלית עם כל המערכות שמתלוות אליה, ואל תלכו שבי אחרי תרופות טבעוניות או רפואה אלטרנטיבית, כי אין להם את זה, מנסיון זה לא עובד. אני לא רוצה כל כך לעזור לכם, אני פשוט לא רוצה שהאחרים יפלו בפח שאני נפלתי בו. אין מה לעשות, צריך ללכת במסלולים הרגילים, ולהאבק, וכל אחד מאיתנו יודע טוב מאוד מה הם הצעדים שעליו לנקוט כדי לשפר את איכות חיינו, אף אחד מאיתנו לא נמצא בתוך מבוי סתום, ולכולנו יש משימות ופרוייקטים שעלינו לבצע אותם. אין דרך אחרת.

הבהרה

אני באמת באמת רוצה לעזור כי אני יודעת כמה קשה לחיות עם סוכרת- בזה אתה יכול להיות רגוע, גם אני הייתי סקפטית מאוד (ולא רק לגבי המוצרים של הסכרת אלא לגבי עוד מוצרים של החברה המדוברת) עד שראיתי שהדברים האלה עובדים (אפילו עבדו עליי אתה יכול לקרוא בפורום הנקה) אני גם רוצה להבהיר שלא מדובר בתרופות בכלל אלא במגנטים. אני לא פרסמתי את שם העסק וגם כתבתי במפורש שמי שרוצה מידע שישלח לי מסר ואני אתאם איתו פגישה רק לשמוע על המוצרים ומי שחושב שזו רמאות רשאי להתעלם. אני מצטערת אם פגעתי ברגשות של מישהו מכם אבל זה בא ממקום אמיתי ולא רק תאוות כסף. מקווה שתשמרו על עצמכם ועל בריאותכם- הלוואי ותצליחו!

newKiticat

New member
ולאימא שלי יש חברה שמנסה למכור

את המגנטים האלה לכל מיני מטרות. וכמובן שגם עלינו ניסו להתפלסף. לברוח מכל זה. זה כל מה שיש לי לומר. זה בולשטים בגרוש. בסך הכל, תקחו כמה עשבים מהגינה ובאמת תאמינו שזה יישפר את הסוכרת שלכם. יש לזה אותה השפעה.

mickey15

New member
גם אני חושבת ככה...

אני מאמינה רק בדבר אחד שיכול לעזור לסוכרתיים וזה טיפול תרופתי (אינסולין, כדורי אינסולין...) זה נחמד להוסיף עם זה עוד משהו, לדוגמא אמא שלי למדה רפואה אלטרנטיבית ולפעמים היא עושה לי שיאצ'ו וכל זה והיא מאמינה שזה יכול לעזור לאיזון אבל היא בחיים לא תיתן לי להסתמך רק על זה ועל דברים אחרים... שזה לא בדיקות ואינסולין !!!!!

newKiticat

New member
אני לא שוללת אלטרניטיבי

אבל אני לא מסתכלת על זה כאלטרינבי אלא כרפואה משלימה. דהיינו- משלימה- ולא מחליפה!! הבעיה היא שזה נושא מאוד רגיש והרבה מקרים לא בדוק מחקרית. ושרלטנים שונים מנסים לתפוס טרמפ כדי להרוויח כסף על גבם של אחרים.

למעלה