היי

היי

אני סובלת מבעית עור כבר קרוב לשנה וחצי. ביקורים חוזרים ונשנים ומעקבים אצל רופאים מומחים בקופה"ח ובבתי חולים אצל רופאים פרטיים לא העלו דבר. כל רופא פוטר אותי ב"קחי משחה, היא טובה יותר ממה שההוא נתן לך" ומשלח אותי לייסורי שוב. נמאס לי מהפינגפונג המטומטמם הזה! מה זאת אומרת רופא עור מומחה מוציא מהפה שלו את המשפט "יש לך בעיה לא ספציפית"? גם אני יכולתי להגיד את אותו המשפט! אני כ"כ כעוסה וחיה בפחד מהבעיה ה"לא ספציפית הזו" ואין לי מושג מה לעשות. אני עכשיו אחרי שיחה עם המוקד של הקופה שם נאמר לי שביקור אצל פרופסור או מנהל מחלקה יעלה לי 150 ש"ח. אם זו לא חוצפה אז מה כן? מעסיקים רופאים שפוטרים את החולים שלהם בתשובות מטומטמות ועוד רוצים לגבות ממני תשלום בנוסף לביטוח הרפואי והביטוח המושלם. גועל נפש!!!! מישהו יכול לייעץ לי?

נכון...

נכון, לפעמים אני לא מספיקה (מרוב עומס) להגיע לפורום, אבל בסוף אני חוזרת. מקווה שעזרתי.

זוהי שאלה מתאימה לפורום רפואת עור

ראשית, זוהי שאלה שבמומחיות: את צריכה להפנותה לפורום רפואת עור ושם לתאר בדיוק את התופעה ממנה את סובלת. מציעה לך לפנות לרופא מומחה נוסף, כדי שינסה לפתור את הבעיה. שימי לב לא להתמיד לאורך זמן בטיפול במשחות המכילות סטרואידים: יש לזה תופעות לוואי קשות בטיפול ארוך טווח. אם את סבורה שהרופאים המטפלים בך אינם עושים עבודתם נאמנה: תוכלי לפנות בתלונה למשרד הבריאות. אבל קודם: תדאגי לפתור את הבעיה ממנה את סובלת ולמצא רופא שיתן לך אבחנה וטיפול 'כמו שצריך'.

למעלה