היי.

Liyah

New member
היי.

יש אפשרות לקנות רק כרטיסיות? (יש לי מילונים של אותיות דוגמת המילון של אנקורי). תודה מראש!

../images/Emo78.gifהכי יעיל../images/Emo48.gif../images/Emo59.gif

זה להכין כרטיסיות בעצמך. ככה יש לך כרטיסיות רק עם המילים שאת לא יודעת, וההכנה עצמה היא לימוד מצויין של המילים. אז נכון, קצת מעיק, אבל לדעתי משתלם. תעברי על כל המילון, תסמני בכל אות את המילים שאת לא יודעת, והמילים האלה תכיני כרטיסיות. את יכולה להכין כרטיסיות לפי אותיות, או לבלבל את הסדר של האותיות כדי שיהיה יותר קשה. איך שבא לך. בהצלחה רעות

katomchik

New member
תסלחו לי על הבורות....

אתם מדברים פה כל הזמן על הכנת הכרטיסיות והשימוש בהן? מה זה הכרטיסיות האלה? איך הן נראות? איך מכינים אותן? כמה מילים בכרטיסיה? אני פשוט מעוניין להכין אותן כי הבנתי שזאת שיטת לימוד טובה אבל יש כמה דברים שלא מובנים לי. מקווה שתעזרו. תודה.

שנוצון

New member
זה לא תורה מסיני כולה כרטיסיות...|ש

תקנה את הכרטיסיות הכי קטנות שמוכרים בחנויות, תגזור ל-2, שים 7-8 מילים בצד אחד ופירוש בצד המקביל השני. עדיף למספר ליד. מותר לך גם לעשות קישוטים של פרפרים, פרחים וחיפושיות בצדדים אם זה הקטע שלך...

Liyah

New member
תודה רבה אבל...

אין מצב לקנות את המוכנות כפי שאפשר לקנות ספרי הכנה לפסיכומטרי מבלי להשתתף בקורס?

ZARINA1

New member
בוודאי שאפשר ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אתה צריך לחפס משהו שעבר קורס פסיכומטרי. תאמין לי זה לא קשה.

nightgown

New member
היי

אני לומדת את הוצא מלים באנגלית ובעיברית דרך המחשב בשיטה חדשה של היי קיו וזה נורא נוח ,הכרטיסיות נראות לי ממש מסובכות...

Liyah

New member
רק כרטיסיות?

בלי ספרים ושאר מרעין בישין? כמה זה אמור לעלות ואיפה? תודה :)

Narciss

New member
בקשר לשיטת כרטסיות

אני אל בקורס..אבל שמעתי על השיטה הזאת תגידו...אמורים להכין כרטסיות לכלללללללל המילים במילון!?!?!? כי זה איזה 2700 מילים!! זה ממש טירוךף אם ככה! ונגיד..מסננים את המילים שבטוחים לגבי המשמעות אז עדיין נשארת איזה אלפייהה כמינימום

למעלה