עכשיו ככה... הנה השירשורונים
האחרונים מקובצים. הכתיבה יפה, מעניינת, אך לא תותא "סתימת" הדף הראשי. במדה ומעוניין להמשיך, אנא שרשר את ההמשך בהודעה אחת. שב"ש. (דוסמן( שבשבת אחת הזמינה אחותי חברה מהסמינר שלה. ההורים שלנו נסעו לחברים והיא חשבה שאני אשאר בישיבה .הגעתי הביתה הנחתי את המזודות דנה אחותי והחברה שלה)שאח"כ התברר לי ששמה גלי(ישבו במטבח ופטפטו.השתדלתי לא להסתכל)צני´עס( והשפלתי את מבטי.עיני נתקלו בשתיזוגות רגלים אחד של אחותי שד"א היא בחורה מאד יפה בעלת שער שחור ארוך ומינית )מצאתי עיתוני סקס מתחת למיטה שלה(ועוד זוג רגלים שני נתונים בסנדלים ללא גרביים)פשוט פריצות(מבטי המשיך למעלה בניגוד לרצוני רגליה החטובות המשיכו וקצת מעל ברכיה בד ג´ינס מעצב מנע ממני לזון את עיני בעורה .החצאית נגמרה במותניה הדקים כעט בד של חולצת גולף עטה את פלג גופה העליו ןצנועה עם שרוולים ארוכים אך מבליטה את חמוקיה העגלגלים .לאחר מכן הגיעו פניה המדהימות סנטר עדין שפתיים אדומות גבות מעוצבות מעל עינים ירוקות מבריקות ושער בלונדיני ארוך שהגיע כמעט עד הטוסיק שלה הבחנתי שגם היא בוחנת אותי עם עיני האזמרגד שלה היא חייכה חיוך מקסים)בודאי הבחינה בבליטה הענקית שבמכנסי (וחזרה לפטפט עם אחותי.הוא ממש חתיך את יודעת שמעתי אותהאומרת בטרם נכנסתי לחדרי המשך יבוא נאלא לשרשר פה את הזמן עד כניסת השבת נצלתי לאוננות על גלי כשחזרתי מערבית עשיתי קידוש עם הבנותי.כשדנה הלכה לשרותים שאלה אותי גלי אם היא מוצאת חןבעיני. הסתכלתי עליה המום בכ"ז שאלה די נועזת בציבור שלנו.הית בוננתי בה מרגיש את כל הדם בגופי זורם לאברי המזדקר הסתכלתי עליה.יפיפיה