מה שלומכן? אני מניח שמצוין אחרת לא הייתן מצטרפות אלינו... בארון? יש חברה? אפשר להציע למי מכן חברות? סתם, אני בכלל גיי... לצערי, בזמן האחרון הפורום דיי גווע, אז אם יש לכן משהו לספר (גם משהו לא מעניין\חשוב\רלוונטי לנושא הפורום...זה הזמן ובטח שהמקום!. לדעתי האיקון הכי שווה הוא זה "=" . ד"ש.
שלומי טוב תודה הממ אז ככה.. אני בארון, הלוואי והייתי יודעת מה אני כי תכלס אני נמשכת לבנות אבל אני נמשכת גם לחברה שלי ומאוהבת בה. (אנחנו ארבעה חודשים יחד..) המממ סיפור מעניין? יש לי חברה מממממש יפה וממש חשוב לי שהשכבה שלי בבצפר (י) לא תדע עלי ונפלט לנו נשיקה מממממש ארוכה במצעד הגאווה (נו מה אפשר לעשות, אווירה) ומסתבר שעברה קבוצה ממש גדולה מהשכבה וראתה אותנו וזה מופץ עכשיו בכל הבצפר. והחברה שלי עזבה עכשיו את הבצפר שלנו ככה שכולם יודעים מי זאת. ואין לי מושג למה סיפרתי את זה עכשיו, אולי כי זה מטריד אותי.. וזהו
אני לא מגדירה את עצמי. זה סתם קצת מפחיד:/ והיא עזבה כי היא סיימה י"ב השנה. זה קרה במצעד הזה שהיה. ולא היה בצפר מאז אבל את יודעת, פוגשים ילדים ברחוב או מדברים באייסיקיו וכולם דואגים להזכיר את זה..
כרגע אני לא בשום מערכת יחסים.. אני לא הייתי אומרת שאני לסבית לגמרי.. אני יותר בי..יש לי משיכה לשני המינים.. היו לי מערכות יחסים גם עם בנים, גם עם בנות..יותר עם בנים האמת!.. וסופרגירל9..שימי זייין אחותי..כמה שזה קשה..את יודעת כמה פעמים התנשקתי עם בנות וראו אותנו? זה שטויות..זה כאילו סתם כזה..שירכלו..שיגידו..שישפטו..מה איכפת לנו..למרות שמקבלים את זה פה יפה מאוד..כאילו יש דיי הרבה כאלה..ובזמן האחרון בכלל המון..לא יודעת למה..אבל זה טוב=) זה מחממם ת'לב!