היי! =]

Just TalTi

New member
היי! =]

אני טלי, חדשה פה בעניין של הפורומים.. וגם אני חושבת שGC להקה שולטת!! =] אממ.. מה עוד? אהה.. קראתי תהודעות פה.. אתם נשמעים נורא מאגניבים
ונראה לי שזהו.. ממ.. כן, זהו =]

שלומלום !!

היי קולן.. ואנחנו אכן מאגניבים :) וולקום!! אם את אוהבת גם את הובאסטנק או story of the year את מוזמנת להכנס לקומונות שלי עליהם!! הובאסטנק-436 סטורי-2904 (פרסומת "סמויה") חיחיחי

EleVaTioN

New member
שלווווווווווםםםםםםםםםם../images/Emo129.gif

ברוכה הבאה
אני אורלע והחיים שלי יפים

EleVaTioN

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

איזה חמודדדדד איזה פרצוף יש לבנג'

אויש כמה שהם היו דומים פעם

זה מעלה בי חיוך (= עכשיו הם כבר ממש לא דומים בנג'י נראה ממש אחרת..הוא ממש השמין!ולמה הוא כל הזמןעם כובע\מטפחת על הראש? אני נורא אוהבת את שניהם .. אבללל הייתי שמחה אם בנג' היה מתחבר לצד הג'ואל הפנימי(חיצוני) שבו

EleVaTioN

New member
בנג'י...../images/Emo129.gif

הוא ממש יפה! כאילו שמעו לדעתי בנג'י ממש הרס את עצמו, עם כל הקעקועים/פרסינגים...כאילו מגניב וזה אבל יש גבול
למשל כמו שהוא היה בדיסק הראשון! עם העגיל הזה מתחת לשפה ובאף ובאוזן ובשפה? היה לו כבר ? לא נכון? נו ונגיד עם עוד אחד בשפה.. וגם הקעקועים שלו היו ממש נחמדים אז
אבלללללללללללללללללללל עכשיו זה כבר מוגזם
טוב נו אבל גוף שלו ובנג'י ישאר בנג'י חחחחחח דיי הוא כזה מצחיק

חיח נכון

בנג'י תמיד יהיה בנג'י (= כמו שהוא היה בדיסק הראשון הוא היה מושלמי יואו חח סקר שעלה לי בראש!!!! מי לדעתכם מקבל יותר צומת לב מהתקשורת בנג' או ג'ואל? אני חשבתי שבנג'י אבל עכשיו נראה לי שגו'אל... בגלל הסרט החדש הזה וגם שהוא בא לבד לטקס הזה באמ טי וי..

באתר של דנית כתוב הכל

יש טקס של "בחירת בני הנוער 2004" ולג'י סי יש מועמדות שם(וכמובן שהם גם חייבים לזכות אז תצביעו!) וג'ואל משתתף(נראה לי שזה רק הופעת אורח) בסרט חדש שקוראים לו פטא אלברט(אלברט השמן)

למעלה