היי..

היי..

טוב .. אני עדיין לא מאמינה שנרשמתי לפורום של רוני סופרסטאר! החידוש ל"הסוד" או " סוד" או "סוד האהבה" ממש יפה.. והקליפ במיוחד.. אגב הקליפ ( כןןןן אגב..) , מי זה הגבר-גבר ההוא בסוף שמתעלס עם רוני? יום טוב! תיהיו מאושרים.. ביי ביי cool

yoooni

New member
לקליפ קוראים סוד

והבחור שרוני מתנשקת איתו בסוף (לא מתעלסת, נסחפנו..) קוראים בן פרץ.

חחחח

שמתי לב שיש לו שתי "גבעות" קטנות כאלה בין הצוואר לעיגול של הכתף.. זה מצחיק!!! יוני, אתה המנהל נכון? אולי נעשה צחוקים בתגובות להודעה שלי הראשונה?? מה אתה אומר?

../images/Emo6.gifחחחח הרגת אותי עכשיו../images/Emo39.gif

בן פרץ מתעלס עם רוני..חחח בקושי נשיקה צרפיתית יש שם.. הכול מבויים כזה.. בקשוי צפרתית יש..חחח

יוני!

המנהל הקול של הפורום!! אני מבינה שאתה עסוק והכל.. אבל בשבילי..??
בכל אופן.. מישהו רוצה לדבר איתי?? באמת אני ממש נחמדה!! יש לי הרבה מה להגיד!! אם אני אגיד שרוני מלכה תענו לי..??

yoooni

New member
אני תמיד מוכן לצחוק

אבל לא מצאתי את חוש ההומור בהודעות האלה...

אז ככה...

לי-- משעמם ועצוב אתה-- נשמע לי בנאדם נחמד רציני עם ראש על הכתפיים כל שאר חברי הפורום-- אשמח לעידוד! שלום תודה

היי!!

האמת אני לא מפגרת כמו שנראה לכם... זה משחק.. זה כיף! תנסו פעם.. החופש פסדר.. אממ נו.. למה אני צריכה לפגוש את רוני?? האמת, נהיה לי אטרף מהשיר "סוד" ומהקליפ אז נרשמתי לכאן.. אני לא כל כך שומעת רוני.. בעיקרון אני שומעת כל מה שישראלי ( כזאת אני פטריוטית..) חוץ ממזרחית.. לא ממש מתאים לי כל ה"היא עזבה אותי נתתי לה בוקס" וכאלה ( מוזיקה ערסים בקיצור).. אולי זה יותר עמוק מזה, יכול להיות.. לא ממש אכפת לי.. אני באמת שומעת הכל.. היי פייב פיקסיס.. צביקה פיק.. אבל בעיקר רוק ישראלי.. וכאן אני חושבת שכדי לבקש התנצלות מרוני סופרסטאר על התגובה ברוק עצמאות בראשון.. היו מאוכזבים קצת מזה שבאת , אני נהנתי היה משחרר כזה.. אבל זה היה כזה .. מוזר כי בכל זאת זה "רוק" עצמאות.. טוב נו גם סאבלימינל היה.. נראה לי שאני אלך להופעה שלה בניצנים.. יהיה כיף לא? .. אבל שיהיו עוד אמנים.. הלוואי שהיא תופיע עם הדורבנים ופיקסיס ו.. הדג נחש! ושייגעצ.!! ופאנקייק..??? טוב ביי ביי בינתיים.. ולולי , או אין כמו לולי.. באמת תודה שענית.. אני ממש מעריכה את זה

למעלה