היי!

kittycatbone

New member
בבקשה לא!../images/Emo2.gif

ראיתי את הטריילר לזה בקולנוע וזה נראה כמו הסרט הכי משעמם ומפגר ובלי פואנטה בעוללללללללללללללללללללללללללללם!!!!!

yaaronet bloom

New member
דווקא ראיתי ת'טריילר והוא לא נראה..

כל כך גרוע... וירגעי יסמין שלא תתעלפי לנו פה...

kittycatbone

New member
חח..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה? אסור להביע דעה בימינו??
ובקשר לטריילר, זה נראה לי פשוט כזה.. מטומטם.. אני ממש לא מבינה כאילו מה אמור להיות טוב בסרט וגם מה הרעיון בו...
ולא באתי בטענות אלייך, אלא אל הסרט..

SnoopyElf

New member
ראיתי את הסרט

הוא חביב. סרט נעורים כזה, חסר פואנטה ממשית. סרט טוב כדי להעביר את הזמן מתחת לפוך באמצע החורף, לא יותר מזה. לא שווה להוציא 30 שקל על כרטיס. כמובן שזו רק הדעה שלי....

../images/Emo39.gif גם אני רציתי לראות את הסרט

כי אין עכשיו ממש מבחר של סרטים טובים... וזה נשמע כזה נורמלי...לא
בכול מקרה אפשר גם לראות "50 דייטים ראשונים" או "13 הולכת על 30" או כול סרט שייצא.. כי נראה לי באוגוסט יוצאים מלא סרטים לקיץ...
...

kittycatbone

New member
אין סיכוי

שטרויה ישאר בקולנוע עד אז??
וגם אולי באמת יהיה אם נחפש קולנוע אחד... כי תמיד יש ת'אלה שיש בהם סרטים מלפני איזה חצי שנה...

Sweet 6teen

New member
אני בעד 13 הולכת על 30. זה נשמע

נחמד. למרות שראיתי את הטריילר של נערות רעות (?) טזה נראה חמוד כזה... וחוץ מזה שווה לחכות מי יודע מה עוד ייצא עד אז?? וסליחה שאני רעה--> ברוכה הבאה!!!! אני מעין אני מקווה שתשתלבי מהר!! זה האיי סי קיו לי- 148180787 את מוזנת לשלוח הודעות בכייף! רק תרשמי שאת מהפורום.

AmiTutiT14

New member
אם הרוב מירושלים אז כדאי לעשות

בירושלים. כי בדרך כלל עושים בתל אביב, כי לא כולם מאותה עיר וזאת מרכז הארץ. אבל בגלל שהרוב מירושלים, אין טעם שנסע לת"א, נכון

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifלא נראה לי.

ירושלים זה רחוק בשבילי, אני שגרה בתחומי תל אביב, ואני זוכרת שהיו כאן עוד כמה ילדות שגרות בתחומי תל אביב. וגם לא ירשו לי לנסוע לירושלים, נחשו למה..

kittycatbone

New member
אולי היה אפשר,

אבל לא נראה לי שרוב הפורום כאן הוא מירושליים...
ואם כבר, אז אני חושבת שהכמות של הבנות מהאזור שאני גרה בו הוא גם די דומה לשלכם...
אבל בסה"כ אנחנו (וגם אני חושבת שאתם) במיעוט משאר הפורום, אז הכי פייר וטוב יהיה לעשות את זה בת"א..........
(לא שאני עד-כדי-כך רוצה את ת"א..
)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני(ירושלמית)חושבת..

שכבר נסתדר,אני והחברות נלך ביחד לתחנה המרכזית,ונהיה ביחד באוטובוס, זה יהיה כיף...אולי באמת עדיף ת"א...חחח..

T u r n e r 1

New member
../images/Emo185.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

אני לימור
השתלבות מהירה בפורום

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

תהני בפורום שלנוווווו!!
לי קוראים יסמין!
(ואני בת 14.5, או יותר נכון 15 עוד שלוש חודשים!)

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

שמי דורית ואני בת 14..^^ השתלבות נעימה

מיטל101

New member
../images/Emo41.gifברוכה הבאה!!!

מה המצב??? אני מיטל ואני בת 14... תהני בפורום המהמם שלנו!!!

למעלה