היי

MICHL99

New member
היי

אחרי חודש וקצת הרבה חזרתי מחשב חדש ובטח יש פה מלאאאאאאאאאא חדשים אז שלום לכולם אני מקווה שיהיה לי זמן להיות פה כמו פעם מה שלא נראה כי אני עובדת אז בנתיים שלום לכולם ואני מקווה להשלים את הפער שנוצר אז ביי בנתיים?

NAORNAOR21

New member
אין הרבה מה להשלים....

בזמן האחרון יש פה יותר מדייי חיילים בסדיר מאשר חיילים משוחררים... תתחדשי על המחשב....

NAORNAOR21

New member
אין הרבה מה להשלים...

בזמן האחרון יש פה יותר מדיי חיילים בסדיר מאשר חיילים משוחררים... תתחדשי על המחשב.... הא .....שיר חובה לשמוע .....החדש של הדג נחש...שירת הסטיקר.... תשמעו ותגידו לי אם אני לא צודק?....

get well

New member
היי "וולקא באק"..

יש חדש

malder

New member
הלו הלו ../images/Emo24.gif :)

ממשיך את ברכת הוולקאם באק... מה חדש? אהמממ.. לוחמת כסופה טסה ועזבה אותנו לשנה... שיריונר עבר לאחרונה קורס (שמפאת סיבות ביטחוניות אינו יכול לשתף אותנו בחוויותיו, אהממ.. אחיד?), אני התחלתי לעבוד וללמוד.. הדס מתחילה ללמוד משפטים בקולמן (אם אני לא טועה.. יש כסף להורים :) ), גטי פתחה פורום בשם נותני שירות (למלצרים, מתדלקים וכל השאר..). כמו שנאור אמר, לאחרונה התחילו כל מיני צ'ונגים לבוא ולהציק לנו... וזהו, נראה לי.. לגבי השאר אני לא זוכר (אני מתנצל מראש..) ד"א, סחטיין על המחשב החדש... בקרוב אצלי :)

malder

New member
ובכן...

לפי מה שהבנתי מדובר בקורס בתנאי פנימיה... כמה קורסים כאלה כבר יש? אני אישית מכיר 2 קורסים כאלה...

michl9

New member
תודה איזה כייף לשוב

אז יש קצת חדש הספקתי לחתום בלשכה ולקבל עבודה,להתפטר ממנה ולמצוא שוב עבודה . אבקש כבוד "סוכנת נסיעות " מדברת מה איתכם ? זהו אני הגעתי למלא מסקנות ואחת מהם שאני בכלל לא רוצה לעבוד אבל מכיוון שזה בילתי אפשרי אז עובדים
אז מחר עובדים וזהו בסה"כ אני מקווה להמשיך להיות כי המחשב הזה יש לו בעיות נפשיות לא טכניות נשבעת לכם...

shar21

New member
היי חבר'ה

מה נשנע? הייתי אתמול בקורס משתחררים, ותבינו שאני משוחררת כבר שלושה חודשים, ולא היה כנס עדיין ואני מוכרחה לציןן שזה אחלה של דבר. חוץ מזה מה חדש?

למעלה