היי..

היי..

אני עדי ואני כמעט בת 17 אני חדשה בפורם, ובכלל בכל עניין הפורמים.. אני כל כך שמחה לראות שיש פורם על אלוויס פרסלי! אומנם אני צעירה אבל אני באמת באמת מעריצה גדולה שלו. זהו.. נראה לי

yAeLuShA

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה אני

יעל בת 15. רואה יש יותר צעירים

ElvisAlive

New member
גם אני!

שלום, ברוך ודרך אגב אני בן 14 וחצי ואני מעריץ אותו כבר יותר משנתיים.

היי עדי ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

את מוזמנת לענות לסקר, להשתתף במשחקי הפורום ולהוסיף תמונה לתחרות החודשית. נשמח לשמוע קצת על על הדרך שהובילה אותך לאלביס פרסלי. מאיפה זה התחיל, האם יש משהו מיוחד באלביס שאת אוהבת וכן הלאה.

טוב אז ככה..

האמת שדרך אמא שלי אני אוהבת אותו.. היא די הכירה לי אותו ואנ יאוהבת אותה מאז שאני זוכרת את עצמי.. העניין הכי נחמד זה שכשאמא שלי הייתה צעירה היא קנתה את כל התקליטים שלו.. ואני השגתי פטיפון נחמד כזה "משוכלל"
בקיצור רוב המוזיקה שאני שומעת זה אלביס.. ובכללי הוא נראה כל כך טוב.. ועקב ההשראה ממנו אני מנגנת בכל מקרה מנסה לנגן בגיטרה
.. אני לומדת עדיין מנסה לנגן שירים שלו .. השירים שלו בשבילי פשוט מושלמים .

גם אני התחלתי ככה ../images/Emo6.gif

היו בבית תקליטים, בין השאר לא מעט גם של אלביס שאמא שלי שמרה עוד מנעוריה. התקליטים ההם כבר מזמן אינם ואני חורשת את חנויות תל אביב שמוכרות תקליטים כדי להשיג תקליטים של אלביס. בינתיים יש לי כמה בודדים. פטיפון יש כרגע אצל אחי הגדול אבל אני מתכננת לקנות אחד לעצמי.

טוב אז ככה..

האמת שהתחלתי לאהוב את אלביס דרך אמא שלי.. ומאז שאני זוכרת את עצמי אני מאזינה ואוהבת את השירים שלו.. לאט לאט כשהתבגרתי קצת גם קראתי עליו הרבה חומר ראיתי תוכניות.. והתחלתי להעריץ אותו. אני באמת אוהבת אותו.. לא נראה לי שיש משהו מיוחד.. העניין הכי כיפי זה שכשאמא שלי הייתה צעירה והעריצה אותו היא קנתה את כל התקליטים שלו, ויש לי אותם עד היום.. אז השגתי פטיפון "משוכלל" שיש לו איכות דיי טובה האמת.. ואני מאזינה לשירים כמעט כל היום. חוץ מזה שהוא נראה כל כך טוב!
וגם בזכותו אני מנגנת בכל מקרה מנסה לנגן בגיטרה
זה כיף.. אבל לא קל.. זהו :)

beautifull rose

New member
../images/Emo13.gifכיף לשמוע..

שדורות כל כך צעירים אוהבים אותו עדיין,זה רק מוכיח שהוא לא ימות לעולם... מה שהשאיר אחריו ישאר לעד...

למעלה