היי.

daisy girl

New member
היי.

מאז שהצטרפתי לתפוז אני מחפשת פורום למיוז. מאחר ותחת האות מ' לא הופיע שום פורום, וגם שעברתי על הפורומים השונים נעלם מעיניי הפורום, ויתרתי על העניין. יותר מכך, כששמעתי על עניין הקומונות, פתחתי אחת למיוז! כה טיפשי מצידי, כשיש פורום. [אסגור אותה בקרוב] אז בקיצור, אחרי כל ההקדמה, אני מצטרפת לפורום. רק לאחרונה גיליתי, או יותר נכון גיליתי מחדש את מיוז ופשוט התאהבתי והתחלתי "להשלים חומר". מקווה שתקבלו אותי יפה.. :) דייזי.

jordan bellamy

New member
ברוכה הבאה!

שמחים שהצטרפת. תהני ותפגיני קצת ידע...

NiKi†a

New member
היי ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה, אני שירן
ספרי אילו שירים את אוהבת במיוחד..איך הכרת את מיוז, ואילו דיסקים יש לך
חוץ מזה, תהני!

daisy girl

New member
המ..

יום אחד, כחשבתי על כל מיני שירים שאהבתי פעם, נזכרתי בקליפ של בליס, והתחלתי להוריד [כן אני יודעת שזה לא טוב!] שירים של מיוז. יש לי את אבסולושיון ואת אוריג'ין אוף סימטרי צרובים, אבל כשאני אני אקנה אותם, מאוד בקרוב, אני אשרוף את הדיסקים הצרובים. בי נשבעתי! את שואוביז עדיין לא שמעתי..המ.. בעיקרון הפייבוריטים שלי הם: מאוריג'ין- ניו בורן המדהים ספייס דמנטיה שהוא אחד מה-שירים שלי. סיטיזן אירייסד. סווו גוד. וזה אולי ישמע מפגר- אבל את הבית הראשון של הייפרמיוזיק. [יור גולדן לייס פיד מיי רול..] משהו בבית הזה עושה לי את זה כל כך. פלאג אין בייבי ובכלליות- כל הפאקינג אלבום המעולה הזה! מאבסולושיין- אני עדיין צריכה להקשיב לו עוד הרבה כדי להתחבר אליו. הרבה יותר קשה להתחבר אליו. הוא הרבה יותר מיינסטרימי לטעמי, המון אי-מקוריות, פחות מעניין ומיוחד מאוריג'ין. אפוקליפס פליז- הוא לא שיר כל כך טוב, אבל אני עדיין אוהבת אותו. באטרפלייז אנד הוריקנס. סוויט. ו..אני צריכה להקשיב עוד. יצא קצת ארוך.

ramoni

New member
יש לך ידע מגוון

אם כי מאוד נוגד את מה שאומרים בדרך כלל אז קודם כל ברוכה הבאה, מקוים שתשארי באמת.. אני פקפקתי במה שכתבת כלפי אבשלושן, שאליו קשה יותר להכנס מאשר אוריגין האלוהי. לי אישית זה נשמע מוזר כי באלבום השלישי, מיוז דגלו יותר על צליל יותר מנסטרי מתמיד. אחד הדוגמאות הבולטות הוא Time is runing out שהיה מלווה בקליפ שאני אנסח אותו, די "ממותק" ביחס ללהקות אחרות מעולם הפרוגרסיב, והנושאים מתוכו היו קליטים ומאוד שפוים, ואף נשענו על קונספט של להקות רוק פופ של היום. אוריגין לעומת זאת הוא פרי הבוסר של האיכות המוזיקלית שמיוז יכלו אי פעם ליצור, אני לא חושב שמיוז מסוגלים ליצור עוד אלבום כמוהו, כך שבעצם אוריגין מוגדר אצלי לאלבום מושלם. באשר לשואוביז, חבל שאת שעוד לא יצא לך לטעום מאריך הנגן של תחילת דרכם, הביססה בסופו של דבר את הכשרון שלהם בליריקה, ומיליטנטיות. אם יש אלבום של מיוז שהכי קל להתחבר אליו, זה שואוביז, כי יש בו גם כמה שירים מוכרים שנטחנו אין סוף בגגל"צ (unintanded,musclemuseum) טוב סליחה על האורך, פשוט קבלתי איזה הבזק על השורות שכתבת לגבי אבשלושן. אבל אם זו דעתך אז סבבה, לכי איתה עד הסוף.

A Quiet Cat

New member
פשוט מסכימה איתך בכל מילה!

זה קורה הרבה... יש לנו טעם דומה מאוד... (לא רציתי להגיב לכל מה שנאמר פה בשרשור אז פשוט קל יותר לומר שאני מסכימה איתך... ^_^)

eternal itch

New member
היי חמודה, אני רואה שמצאת בסוף!

לעולם אל תאמרי נואש. יש יותר חובבי מיוז בארץ ממה שחשבנו...

daisy girl

New member
תודה רבה + נצל"ש

תודה על הקבלת פנים החמה :] אני בטוחה שאהנה פה. ועוד משהו, הוספתי רקע לשולחן עבודה שהכנתי במו ידי בגלריות.. מקווה שתאהבו. [צירפתי אותו גם לפה. שיהיה]

A Quiet Cat

New member
ברוכות וברוכים וברוך וברוכה הבאה!

זה פורום ממש כיפי! אני הצטרפתי לא מזמן וממש נחמד פה! מורידה את כובעי בפני ניקיטה (אין ממש כובע אז מורידה מה שאפשר מהראש... תבינו לבד) אני לא מבינה למה אמרת שאת אוהבת רק את הבית הראשון בהייפר... כל השיר יפה וליריקה גם טובה, לא רק הבית הראשון...

daisy girl

New member
נכון,

אבל הבית הזה הוא פשוט כל כך מיוחד ויפה בעיניי, שמגיע לו ציון לשבח.

למעלה