היי

backstreet girl

New member
היי

אני רוני, אני מעריצה של בקסטריט ולא ממש אהבתי את ג'סטין.. .. למעשה שנאתי אותו מאוד... אבל עכשיו לאחר דיון מאוד מאוד חשוב ומשמעותי הגעתי למסקנה שאני כבר לא ממש שונאת אותו.. אני לא מתה עליו אבל אני ממש ממש ממש ממש לא שונאת אותו... הבנתי שהוא בנאדם רגיל שאני לא מכירה ושאין לי שום סיבה לשנוא אותו אז סתם רציתי להגיד לכן את זה.. לשתף...

justin love

New member
היייי...את גם בפורום של כריסטינה

נכון????טוב אני ספיר אם את זוכרת...אמממ וברוכה הבאה...מואאהההה...

backstreet girl

New member
כן.....היי ממצב?

ואני גאה הזה ששחררתי ממני את השנאה ממנו... אולי אני אשאר פה ותלמדו אותי לאהוב אותו ... סתם...אני לא חושבת שזה יקרה... טוב עזבו... משהי כאן אוהבת את בקסטריט בויז? או לא שונאת אותם?

NarihS

New member
חחח אני! חחח רוני מה קורה?

מעשה מאוד אציל עשית פה! תנו לה מחיאות כפיים! חחח רואה רוני? אמרתי לך שאין לך מה לחשוש! הבנות פה אחלה! הן מקבלות הכל בטוב!

backstreet girl

New member
תודה...איזה מותק...

ובאמת כולכן פה אחלה... אבל אני לא חושבת שאני אי פעם ממש ממש אוהב אותו... אולי לחבב זה יהיה אםשרי... ה-
שלי תמיד יהיה עם הבויז..

NarihS

New member
גם ה-../images/Emo23.gif שלי תמיד עם הבויז

אבל חלק אחר ממני גם עם אנסינק חח :) הכל אפשרי.. לא צריך לסגור את עצמך לדבר אחד.. כמה שיותר יותר טוב! חחח לא יודעת מזה קשור אבל סתם רשמתי את זה פה חח

jt fan

New member
היי מותק!

וואו אני ממש ממש גאה בך...כל הכבוד! אני חושבת שהבקסטריט עושים מוזיקה סבבה ביותר,ואני מקווה שהם יחזרו!!

NarihS

New member
אל תדאגי, הם חוזרים!

באוגוסט או בספטמבר עם אלבום חדש! וכבר שמענו קטע מהשיר החדש שלהם :)

moran14h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

היי בקי (מותר גם לי לקרוא לך בקי?) את זוכרת אותי? (אני המשמה מפורום תשוקות..) זוכרת שהיתה לנו שיחה על זה? אני שמחה שבאת לכאן, זה מאוד בוגר מצידך:)

justin love

New member
ד"א למי שלא יודע מי שהקים את

בקסטריט בוייז זה אותו אחד שהקים את אנסינק

NarihS

New member
חח כן אנחנו יודעים :)

ואתן ממש אחלה בנות.. ידעתי שתקבלו את זה בטוב את מה שרוני אמרה.. אבל לא ידעתי שתקבלו את זה כל כך טוב!! ממה יפה מצדיכן!!!

justin love

New member
חח מה פתאום כל אחד והעדפות שלו

מה שכן אנחנו מתעצבנות עליו זה כשאחת שלא אוהבת את ג'סטין אז באה ואומר דברים מגעילים וכאלה אבל את לא עשית את זה ואת חמודה לאללה..

למעלה