היי... מה קורה ? אני רעות ...אני חדשה אם לא הבנתם עד עכשיו.. (הי שירי)
F F U N K Y GLOW New member 30/5/04 #1 היי... מה קורה ? אני רעות ...אני חדשה אם לא הבנתם עד עכשיו.. (הי שירי)
פ פינקילושה New member 30/5/04 #3 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif ולמה את חושבת שמתעלמים ממך?! אני, למשל, לא הייתי בבית... ותחשבי על זה שחיכית שעה אחת, לא תמיד עונים תוך שעה...
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif ולמה את חושבת שמתעלמים ממך?! אני, למשל, לא הייתי בבית... ותחשבי על זה שחיכית שעה אחת, לא תמיד עונים תוך שעה...
S scoobysnax New member 31/5/04 #5 זה קורה כל הזמן.. אנשים בארץ הזאת נורא רעבים לתשומת לב, שהם נעלבים אחרי שעה שלא עונים להם.. ככה זה.. ברוכה הבאה!! ואממ... אל תשימי לב להערות פה.. הגיון זה לא הצד החזק של הפורום הזה.. רייט גאייז? (גירלז)
זה קורה כל הזמן.. אנשים בארץ הזאת נורא רעבים לתשומת לב, שהם נעלבים אחרי שעה שלא עונים להם.. ככה זה.. ברוכה הבאה!! ואממ... אל תשימי לב להערות פה.. הגיון זה לא הצד החזק של הפורום הזה.. רייט גאייז? (גירלז)
G gilmorefreak New member 30/5/04 #4 ../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif