היי...

Tinker l3ell

New member
היי...

אולי זה לא המקום המתאים אבל אני בכל זאת אנסה... אני בת 12 וחצי ואני ממש מחפשת עבודה לחופש הגדול אבל לפי מה שאני רואה אני צעירה מכדי לעבוד. כבר חיפשתי בכל מיני מקומות ובשומקום אין עבודה מתאימה לילדים... אולי יש לכם הצעה בשבילי...
אני פשוט חייבת כסף לבזבוזים בחופש וההורים לא נותנים לי... אני ממש אשמח אם תתנו לי הצעות... ואגב, סורי שפתחתי שרשור חדש פשוט לא מצאתי שומדבר בנושא... אם כבר יש שרשור כזה בבקשה תפנו אותי אליו או שתתחילו לייעץ לי כאן... תודה מראש.

היא בגיל שעושים עליה בייביסיטר

אני לא חושב שהיא יכולה לעבוד , אבל סבבה שהיא מנסה העצה שלי היא לסחוט את סבא או סבתא לדמי כיס בתמורה לניקיון של הבית או משהו כזה

z x 7 r

New member
סבא וסבתא - הייתי עושה את זה פעם

חחח זה ממש עובד אבל זה תלוי בסבים ובמרחק מגורים שלהם... תדפיסי מודעות בכניסה לביניינים - מוכנה לעשות בייביסיטר לכלב או חתול - בתל אביב למשל יש המו ןכאלה שעושים

זה יכול לקרות רק בתל-אביב!

בייביסטר לחיות מחמד, חה חה איזה קטע בראשל"צ זה הפוך הכלב עושה בייביסטר על הילדים , תגידו למישהו מבת-ים לשלם על בייביסטר של הכלב או החתול והוא ימכור את הכלב

משה9

New member
היא בהחלט יכולה לעשות בייביסיטר

והיא עברה את הגיל בו עושים עליה בייביסיטר. היא לא תעשה בייבי סיטר לילד בן שנתיים, אבל לילד בן 8 היא בהחלט יכולה. נסי אצל השכנים או אחים קטנים של חברות - מניסיון : חברים שלי + השכנה היו עושים בייביסיטר לאחי הקטן כשהיה בן 5.

למעלה