היי

חלק רביעי

THe Rutles מתחילים להופיע עם מלא הופעות וגם נוסעים לאמריקה ל"אד סאליבן שואו" מוציאם אלבום ראשון שנקרא "Meet The Rutles". לא לשכוח- סרט פארודיה! הכל משולב בקטעים קורעים מצחוק!!

חלק חמישי

הלהקה מוציאים 2 סרטים: "A Hard Days Rut" ו-"Ouch!" ומופיעים ברחבי כל העולם!!! לא לשכוח- סרט פארודיה! הכל משולב בקטעים קורעים מצחוק!!

חלק חמישי

הלהקה מוציאים 2 סרטים: "A Hard Days Rut" ו-"Ouch!" ומופיעים ברחבי כל העולם!!! לא לשכוח- סרט פארודיה! הכל משולב בקטעים קורעים מצחוק!!

חלק חמישי

חלק שישי

סליחבה שהחלקים כאלה קצרים... וסליחה שאני שולח כמה פעמים... הלהקה מחליה תקופה חדשה. ומוציאה את "Sgt Rutters Darts Club Band".

חלק שביעי

הלהקה נוסעת להודו וכשהם שומעים שהאמרגן שלהם מת הם חוזרים. כשהם מתגברים הם מוציאים סרט חדש שהם עושים בעצמם.

חלק שמיני

הלהקה מוציאה אחריו את "Shbby Road" שהוא אחד המצליחים של הלהקה. שכחתי להגיד ש- יש קריין אחד שבעצם סוקר את כל מה שאני אומר לכם עכשיו וככה בעצם מתנהל הסרט וזה נורא מצחיק. אני מספר לכם די בקצרה אבל כל הסרט מלא בבדיחות ובשירים מצחיקים שאם אני יספר לכם זה יהרוס לכם...

חלק תשיעי

הלהקה עושה את ההופעה על הגג ועושה גרסה קורעת מצחוק לחידוש של "Get Back". הם מוציאים את "Let It Rot" ומתפרקים. הסרט כולל גם קטע שבו במקום שג'ון ויוקו עושים ראיון על המיטה הם עושים ראיון במקלחת. ממש מצחיק! בכלל זה סרט גדול! אתם חייבים לראות את זה!

אתר על הלהקה

כנסו לאתר שמציע לכם יותר תמונות... www.rutles.org אתם חייבים לראות את הסרט בהזדמנות!

מאור 87

New member
וואו, אהבתי במיוחד את החלק ה-6..

כ"כ עמוק, מסעיר.. כל התככים והמזימות בין חברי הלהקה!! פשוט מרתק..

Another Girl

New member
רענן ....

שלא תבין אותי לא נכון-אני מאוד מעריכה את הרצון שלך לכתוב מאמר שייכנס למאמרים. אבל עדיין,אם תחבר את כל ההודעות שלך ביחד לא יצא מאמר,אלא כמה משפטים שמתארים את התמונות. כדי שזה ייחשב מאמר אתה צריך לתאר את מה שקורה בסרט, מה העלילה, מה מצחיק בו,מה גרוע,מה אהבת וכו' וכו'.... תנסה להסתכל במאמרים בקטגוריה "ביקורת קליפים" או "ביקורת הסרטים" ותראה איך בערך זה צריך להיות כתוב. אבל סה"כ תודה על ההודעה

100police

New member
המממ אני חושב שרענן שלנו

עשה את זה בשביל התמונות. בכל מקרה- לא קראתי כי אין לי זמן ואני ממש חייב לרוץ- אבל זה נשמע מאוד נחמד ואני אקרא היום בערך... המממ, ואם אתה רוצה- אני נותן לך את הרשות לקחת את הרעיון מהמאמר שלי על "לילה של יום מפרך", כי אני מאוד רוצה לשמוע מאמר בסגנון שלי על הסרט הזה.

avivs

New member
אגב, רק קצת מידע על הסרט

הבחור שכתב את הסרט, ומשחק את מי שאמור להיות פול הוא לא אחר מאריק איידול מ"מונטי פייתון".

Miss CB

New member
ולאיש הזה סוגדים

אריק איידל גבר גבר. הוא וג'ון קליז עשו את פיית'ון מה שהיא (קבוצת קומדיה משובחת)

avivs

New member
האמת הפייתון ה"אהוב" עלי הוא

מייקל פאילין, אבל כול אחד ואחד מהחבורה תותחים. והמונח "משובח" זה בלשון המעטה, מונטי פייתון זה גאונות.

The Mad Hatter

New member
../images/Emo45.gif

הו, מונטי פייתון. כמה שעות-שינה יקרות שרפתי עליהם..
* מייקל פאלין וגרהאם צ'אפמן תמיד היו המועדפים עלי..:)

Miss CB

New member
כן כן פיילין גדול

את צ'פמן תמיד חיבבתי קצת פחות הוא היה נורא ביזארי כזה.. כלומר, כולם, אבל לא יודעת משו בזה שהוא השתמש בעיקר בהבעות פנים מוזרות מול שנינות לשמה.. בקיצור, כן גם פיילין מצחיק לאללה. ויש מורה לספורט בביצפר שלי שמזכיר לי אותו. הוא לא באמת דומה אבל לא יודעת יש משהו קטן שמצחיק אותי כל פעם.

למעלה