היי..

NarihS

New member
פששש יפה!

ולמה את לא באה לפה יותר? חבל.. ואיזה מגניב! חגיגה כפולה יש לי! גם האלבום של בריטני 'אופס' חגג 4 שנים אתמול וגם האלבום של בקסטריט מילניום חוגג מחר 5! יא איזה כיף!

אני מאוד רוצה

פשוט התחלתי לעבוד, אני חוזרת מאוחר אז אני נכנסת כל יום לראות מה קורה

sivanick

New member
היום 5 שנים למילניום../images/Emo49.gif

האלבום הכי אהוב עליי בעולם

Miss Kitty

New member
5 שנים..

גאד, זה המון זמן.. חחחחח אני זוכרת את היום שקניתי אותו

NarihS

New member
היי אנשים בואו נעשה חגיגה למילניום!

כמו שעשו בפורום בריטני לאופס! נשים את כל התמונות שקשורות באלבום או לסיבוב הופעות או לכל דבר אחר שקשור למילניום! עטיפות של סינגלים וכו'!!! אז הנה תמונה אחת להתחלה! ותוסיפו אתם עוד הרבה כי אני לא אהיה פה כל היום.. אז מזל טוב למילניום!!!!!!

NarihS

New member
אופס. שיט זה לא שם את התמונה חח

אז הנה התמונה!

NarihS

New member
אוף רואים גרוע.. לא נורא..

אז רק עוד תמונה אחרונה של ניק שאני פשוט מתה עליה!!!

NarihS

New member
עוד תמונה של בקסטריט

וחבל שאף אחד פה לא עושה כלום.. איך היה בחגיגות שעשינו בפורום בריטני לכבוד 'אופס'... אתם לא משתפים פעולה עם כלום... ודרך אגב, טל מפורום בריטני מוסרת לנו מזל טוב!!! :)

NarihS

New member
רגע תיקונים:

איך היה כיף! בחגיגות.. שכחתי את הכיף..

BShenB

New member
וואלה שירני תשכחי ממה שאמרת...

אל תדאגי.. תהיי בטוחה שאנחנו מאושרים מאוד!!! פשוט אני לא הייתי כאן המון זמן והייתי צריכה להשלים.... ועכשיו אני אוסיף הרבה תמונות!! ואל תתבאסי נשמה חולה עלייךךךךךך
אז הנה תמונות מהקליפ והשיר המושלם I Want It That Way

BShenB

New member
חזרנו למטוס...../images/Emo160.gif

חלום פשוט חלום לראות את המטוס הענקי שלהם שכתוב עליו בענק BACKSTREET BOYS וואוו וואוו ועוד כשהם בפנים...וואי נראה לי אני מתפחלצת.... תתפחלצו איתי...

NarihS

New member
חח תודה לך שנהבי :)

איזה מתוקה! אז הנה אני אוסיף עוד תמונה! זה מהסינגל של Lrager Than Life השיר הכי אהוב עלי בעולם!!!

BShenB

New member
Show Me The Meaning!!!../images/Emo99.gif

Of Being Lonely!!!! איזה שיר אמאאאא השיר שלי שיר מעלף מטורף פשוט והקליפ הכי מושלם בעולם!!!

למעלה