היי...

ר י י ן

New member
היי...

אני סוף סוף הולכת לעשות את האינדיסטריאל אני חושבת שככה קוראים לזה... הכוונה לעגיל בלמעלה של האוזן יענו כפול... עכשיו רציתי לשאול אם יש מצב שישימו לי חומר מרדים לפני? יש כזאת משחה שמרדימה ששמים אותה נגיד לפני טיפולים להורדת שיער מיותר וכאלה....

N o k i

New member
היי../images/Emo13.gif

ישנה משחה ששמה EMLA, והיא איכשהו מרדימה קצת את המקום. לא כל הפירסרים\מקעקעים משתמשים בה..ואני יכולה גם לומר שלדעתי היא לא אפקטיבית. פירסינג זו פעולה חודרנית של ממש, מחט שחוצה איבר מסויים. שום משחה לא תעזור במקרה הזה. שמעתי על ספריי-קרח מאלחש..אבל לא שמעתי על יותר מדי פירסרים שמשתמשים בו. בקיצור, הרדמה בצורת משחה היא מיותרת. רק זריקת הרדמה תהיה אפקטיבית, אבל כזו מורשה לעשות רק רופא מרדים
, כך שזה לא ממש בא בחשבון. ופרט לכך, זריקת ההרדמה די זהה בכאב שלה לפירסינג עצמו, לא?

ר י י ן

New member
אני ממש ממש

מפחדת אבל אני הולכת לעשות את זה!! ושום דבר לא יעצור אותי חוץ מאבא!! חח אבל הוא אמר לי שאין לו בעי הבאוזניים וזה חלק מהאוזן... לא? וגם הוא אמר שאין לו בעיה שנאי יגמור מסננת..... אחרי גיל 18

N o k i

New member
בכל אופן תצטרכי אישור ממנו,

אם את בת 15. מבחינת החוק, את יכולה להתחורר ללא אישור (ברוב המקומות) מגיל 16 ומעלה עם הצגת ת.ז .

ר י י ן

New member
ני לא נראית בת 15

אני נראית ככה 18 לפחות ולא ביקשו ממני אישור הורים בעבר... ויש את אמא!! היא המשתפי"ת שלי....

N o k i

New member
אין קשר, את צריכה להציג ת.ז

חבר שלי בן 19 וחצי (וגם נראה כך), ובכל זאת ביקשו ממנו להציג ת.ז ככה זה בסטודיו מקצועי. בכל אופן, אם יש את האישור של אמא אז זה בסדר

בפסיכו קעקועים הסתפקו באישור

מההורים (שזייפתי). הייתי בן 15 ועשיתי פירסינג בלשון... האמת,ההורים בכלל לא התעצבנו הם חשבו שזה מצחיק.

N o k i

New member
לי שמו אותו בגבה../images/Emo13.gif

אני לא יודעת אם זה עזר (כי אין לי מושג איך זה בלעדי הספריי), אבל זה לא כאב מי יודע מה. דקירה הרגשתי, בכל אופן.

MaddyD

New member
ממש מוזר,

כי זה עובד רק על רקמות של חניכיים וכאלה זה ממש מרדים תמיד שמים לי את זה בטיפולי שיניים

N o k i

New member
זה בסדר, הפירסר שלי היה די אידיוט.

אחר כך נוכחתי להבין (אחרי שהבנתי שמי חמצן הם לא נכונים לטיפול בפירסינג)
..

ספריי??

לי שמו משחה (שאמורה להיות בטעם תות אבל יש לה טעם של נוזל לניקו כלים שפג תוקפו ב-97') זה לא באמת עזר, סתם מיותר לדעתי עושה טעם קקי למשך חצי שעה

למעלה