היי

בלקר

New member
היי

אני חדש בפורום לפני פחות או יותר חודש התחלתי ללמוד נין-ג'דסו, העניין הוא שעוד שלוש חודשים אני מתגייס לקרבי(כנראה צנחנים), אז יהיה לי זמן שם להמשיך להתעמן בצורה כלשהיא, לפחות כדי לא לעבד את המעט שאני אדעה עד אז(בתיקווה שאני אדה)

saragon

New member
אם אתה אכן מתגייס לצנחנים אז..

אני לא חושב שאת תוכל לבצע אימונים באופן סדיר. אבל מה שכן אתה יכול בהחלט בזמנך החופשי (אם יהיה , כמה שיהיה) לקחת שעורים פרטיים, כדיי להספיק הרבה חומר במעט זמן. יואב

Small Tiger

New member
שכח מזה אחי

אם את מתגייס לקרבי שכח מזה את הולך לצאת הביתה כל 21 ושתחזור הביתה אתה תהיה גמור מעייפות והאימונים לא יכנסו ללו"ז שלך אבל תמשיך להתאמן עד הגיוס.. זה לא יזיק בהצלחה

צנחנים זה טוב! ../images/Emo104.gif

קח בחשבון שלא תוכל להגיע לאימונים דרך קבע בתקופת שירותך הצבאי (בעיקר אם אתה מתעתד להיות לוחם). מאידך, אין מניעה לשמור על זיקה לדוג'ו, לאימונים ולמדריך - אם יש לכם סדנאות או מחנות אימונים בשישי או שבת, תשתדל להגיע אליהם, מבטיח לך שלמרות העייפות של הטירונות לא תצטער על כך. בנוסף, תזכור שבחופשות "רגילה" וביציאות "קו" (אמצע השבוע) תמיד אפשר וכדאי להגיע לדוג'ו לאימונים הרגילים.

בלקר

New member
אמממ

האימונים שלנו הם רק בחמישי ושני(אני מגיע רק בחמישי), אז מתי יוצאים לשישי שבת? יש מצב שזה בעצם בחמישי בערב?

nage

New member
לפעמים יוצאים חמשושים

אל תאמר נואש, זה קשה ולא תתקדם בקצב מהיר ביותר, אבל זה אפשרי ושווה את זה.

nage

New member
מאוד מאוד בסיסי

לא משהו רציני, אני הייתי בסיירת והיה לנו שיעור בשבוע למשך משהו כמו חצי שנה ואח"כ קורס לוט"ר וזהו. וגם לא ברמה מאוד גבוהה.

saragon

New member
היית בקבע?

אני יודע שלחיילים של צבא קבע, יש אימוני קרב מגע ברמה גובהה יותר

nage

New member
מה פתאום קבע עשיתי רע למישהו?

שלוש שנים זה לא מספיק?

אל תבנה על זה

אם תשרת כלוחם, תעבור מספר בודד של אימוני קרב מגע, יחד עם דברים נוספים. אם תלך ליחידות שמתעסקות בלוטר, תעבור יותר שיעורים. בשני המקרים, לא כדאי לך לבנות על השעות הבודדות שיעביר לך צהל (ותרשה לי לא להזכיר את האיכות של השיעורים האלה...).

למעלה