היי

היי

היי לכולם, אני חדשה (גאד אני גרועה בהודעות היכרות האלה) אני בת 14 מהצפון הרחוק שנמצאת כרגע בתהליך הגדרה עצמית, אני יודעת שאני נמשכת לבנות וגם לבנים ברמה מסויימת. (ושוב, גאד כמה שאני גורעה בהודעות היכרות האלה) אני גם לא תמיד כזאת רצינית פשוט עוברת עלי תקופה לא קלה שבה בין השאר גיליתי שאבא שלי הומופוב. בכל אופן רציתי עזרה בבעיה קטנה. אני גרה בגולן וממש לא מכירה אף אחד שאני יכולה לדבר איתו בנוגע לזהות שלי, אני יודעת שיש בקריית שמונה אבל כדי להגיע לשם צריך לנסוע ועדיין אין לי בדיוק רשיון נהיגה. אני לא בדיוק מכונה לצאת בפני ההורים או החברים. יש למישהו ריעון עם מי ואיך אפשר לדבר? תודה בכל מקרה, עדי. סליחה על המבנה המוזר של ההודעה, זאת פשוט פעם ראשונה שאני מספרת למישהו, אפילו לפסיכולוגית שלי לא הצלחתי לספר.

Sonata Of Tears

New member
על מה את צריכה לדבר?

תראי ,שלושה דברים מבחינה של עיצות וכל מיני דברים שאולי קרו לאחרים את תמיד יכולה לשאול פה, זה אומנם לא כמו אגודה וכו' אבל עדיין , דבר שני , תנסי לראות אולי תמצאי אנשים מהסביבה שלך שכותבים פה ? או בפורומים מהסגנון (גאווה נשית,נשים בלבד) , דבר שלישי..מ..לא יודעת ,אין דבר שלישי

Sonata Of Tears

New member
הא נזכרתי בדבר שלישי

יש את הקו הורוד ...אבל אני לא יודעת את הטלפון שלהם): בכל מקרה, לא יודעת ,אבל יש דברים שאף אחד לא יצליח לעזור לך בהם ,רק את תוכלי לדעת ולהבין את המיניות שלך , עושים מזה סיפור גדול ,לסטרייטיות אין בעיה להיות עם בנות ,אבל בי סקסואליות ולסביות צריכות לחשוב הרבה זמן ולהיות בהכחשה והכל, לא יודעת , יותר מדי מחשבה על דבר כל כך שולי

דימנטיה

New member
הממ... אני כאן... :)

גם אותי לא הרבה אנשים מכירים כאן ואני גם מחפשת אנשים חדשים... בהצלחה, בכל מקרה. ענבל

grungegirl

New member
היי לך

ההודעה דווקא לא מטופשת... בכל אופן, אני לא יודעת מה בדיוק את מחפשת.. אבל יש הרבה מאוד אתרי אינטרנט מעולים שיכולים לעזור לך עם מאמרים וסיפורים אישיים וכמובן המלאכים הוורודים וכו' (אם זה נשמע כמו יידיש, לא נורא תיכנסי ללינק ותראי איך הכל מובן...) www.brainbow.co.il כמו כן האתר של איגי www.igy.org.il יכול לעזור, יש שם פורום צפון או פורום קיריית שמונה או משו ואולי תוכלי להתייעץ שם עם אנשים מאזור מגורייך... לגבי קווי תמיכה ישנו הקו הלבן וכמובן סה"ר שלא מטפלת רק באנשים עם מצוקה על רקע הומוסקסואליות או משו בסגנון אלא באופן כללי... חוצמזה, תמיד תוכלי להעלות את מחבותייך והגיגייך כאן...
אז
ובהצלחה שיהיה לך ותגלשי ותהני...

למעלה