היי..

אפרת.א

New member
היי כריש....יאללה - קדימה

בוא נתכתב... נושא מסויים - או ככה סתם? או - אפשר את ה``ככה סתם`` להפוך לנושא מסויים:)) קדימה כריש - לעבודה! ביקשתי לפני זמן מה מכל מי שבא לו - לכתוב לנו סיפורי הרפתקאה שהיו להם/ן מתישהו במהלך החיים - אתה מוזמן! מוזמן גם, איך אמרת...``למשהו סתם``...אז...? שבוע נעים - אפרת.

הכריש..

New member
היי אפרת..

מה קורה? זה כריש סתם בא לי לדבר עם מישהי ולהכיר אשמח להכיר אותך.

אפרת.א

New member
הלו שוב כריש...

את זה הבנתי מהפעם הקודמת שכתבת... א. אתה יכול לשלוח לי מייל עם רקע מסויים עליך ב. תוכל כאן לכתוב ככל העולה על דעתך - אשמח להשיב על כל דבר שתכתוב! מה שקורה הוא - שאנחנו כאן מתקשקשים לנו בכיף על כוס קפה וירטואלי יש עוגות טובות - טריות ממש מהתנור (ממ...מריח איזה ריח נפלא?:) בדרך כלל יש זמר אורח - חחחחח אבל הוא נסע לחו``ל לפגרה:)) אשמח אם תכתוב לנו כאן , תעדכן, תגיב על הכתוב על ידי אחרים ובכללללללל - אולי איזו בדיחה משהו? אני מה זה גרועה בבדיחות - ובכל זאת אנסה את כוחי: פרחיה פוגשת את חברתה סימה, עטופה במעיל פרווה יוקרתי ``איך השגת מעיל כזה יפה?`` כל מה שאת צריכה זה גבר עם חמשת אלפים שקלים`` עונה סימה. לאחר מספר חודשים נפגשות שוב השתיים והפעם גם לפרחיה מעיל פרווה יוקרתי. ``נו`` אומרת סימה, ``אני רואה שהשגת גבר עם חמשת אלפים שקלים`` ``לא בדיוק`` עונה פרחיה - ``השגתי 250 גברים עם עשרים שקלים כל אחד``:))) יום טוב כריש - שמחה להכיר:))

הכריש..

New member
היי אפרת..

שמחתי לקבל תשובה ממך ואחלה בדיחה והאי מייל שלי הוא..

עורבנית

New member
אוה, עוד חדש!

היי, כריש. בדיוק הגעתי בעצמי אתמול. אז יאללה - הבה. ושבוע טוב, לכולנו!

למעלה