היי

ברוך הבא לפורומינו הקט

התרווח לך בכורסא התחמם אל מול לאח, ותיזהר מהדרקונים בחצר. בקיצור wellcome!!!

M a n K i n d

New member
וממני לא צריך להיזהר?

ברוך הבא לפורום קוסם נוקם! מקווה שתהנה משהותך כאן.

M a n K i n d

New member
../images/Emo123.gif

אני לא דרקון! אני תפלץ ביבים מטיל אימה! לא דרקון! אני אוכל דרקונים לארוחת צהריים!

Nihau

New member
כן... קטנים...משוקולד...עם סוכריות

קטנות בכל מיני צבעים... |מנוסה פראית אל תוך השיחים|

snift

New member
אני מבקש לא לרדת

על M a n K i n d. עדיין לא ראיתם אותו פנים אל פנים בסימטה חשוכה. יש הטוענים שאפילו חגורה ירוקה וקוקרי אינם מספיקים כדי להתמודד עימו...

Nihau

New member
ארררר... מקורות יודעי דבר אומרים

שיש אמת בהצהרה הזו ושלמנהל MANKIND יש לפחות פי 3 יותר שנים בקראטה ממעט אומנות הלחימה שלמדתי... אבל לי יש 20 RANKS בבישול! (מאיים או לא אה???) ולא! פסנתר זה לא נחשב!!!!!!

מספיק לרדת על מנקינד!

אז מה? אז הוא חושב שהוא אוכל דרקונים אמיתיים וזה באמת משוקולד, לא הייתם צריכים לספר לו! ומנקינד תפסיק להתלהב, למה בתור דרקון זהוב (שהמאכל האהוב עליהם זה שוכני ביוב)אני מפחלץ אותך(נראה לי...
)

beware the Tiflatz Bivim !

לאחר מעבר טראומתי של טקס הקבלה הסודי התלת שלבי של המסדר האדום (שכולל בעיקרו בריחה חסרת סיכוי במעגלים בגודל משתנה מאחד תפלץ ביבים ואחד דרקון כחול כאשר נתח בשר עסיסי ועשבי תיבול משונים קשורים לך לגב) למדתי להעריך את יתרון המרחק הפיזי הכרוך באינטרנט. ולא, זה לא כיף להיות קיסם. לא משנה מה DDN אומר. אוי רגע זה היה אמור להישאר סודי ?
טוב נו.. לפחות לא סיפרתי על השלב הבאמת נורא..

Nihau

New member
תבלינים כמו שום ובזיליקום ואורגנו..

ולא לשכוח את הכוסברה ואת הפלפל והאורגנו והמלח והשום והלימון והחמאה וגם את הלימון והחמאה והשום והחמאה והאורגנו והמלח והפלפל והכוסברה...

בורן

New member
תפלץ ביבים? נו, אפשר לחשוב.

אני אוכל תפלצי ביבים לארוחת צוהריים.

Nihau

New member
איכס! זה לא הגייני! אתה לא יכול

לדעת איפה זה היה קודם! וחץ מזה זה מעביר מחלות...

snift

New member
והנה שוב היתרון הגדול של דרקונים,

אחרי "מקלחת" אש בטמפרטורות מטורפות זה לא משנה איפה זה היה קודם ואיזה מחלות היו לו.

למעלה