היי. מי שלא מכיר אותי, שמי לביא מלמן, ואני גר בתל-אביב. אני מקווה שהפורום יצליח. ביי, לביא - לבלבון
L lavlove New member 26/4/04 #1 היי. מי שלא מכיר אותי, שמי לביא מלמן, ואני גר בתל-אביב. אני מקווה שהפורום יצליח. ביי, לביא - לבלבון
ה השגיא New member 26/4/04 #3 שלום אני שי אני הבן של גלית אני בן 9.8 אני אוהב ואוהד את מכבי חיפה. אני ואבא שלי מחפשים עכשיו כלב כי אני רוצה לגדל אותו. שי
שלום אני שי אני הבן של גלית אני בן 9.8 אני אוהב ואוהד את מכבי חיפה. אני ואבא שלי מחפשים עכשיו כלב כי אני רוצה לגדל אותו. שי
א איש החידות New member 26/4/04 #4 שלום שי ../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום אני מקווה לראות אותך פה הרבה .. ספר קצת על עצמך
ה השגיא New member 26/4/04 #7 אני אוהב לשחק עם חברים לשחק במחשב לראות טלויזיה לרכב על סוסים ולעשות טיולי אופניים עם אבא שלי החמוד שי
אני אוהב לשחק עם חברים לשחק במחשב לראות טלויזיה לרכב על סוסים ולעשות טיולי אופניים עם אבא שלי החמוד שי
א איש החידות New member 26/4/04 #8 שי ../images/Emo26.gif למה שלא תיצור לעצמך כינוי משלך ? יהיה יותר נוח לדבר כך
ה השגיא New member 26/4/04 #10 אני לא אח שלך, אני הבן של גלית לאח שלך קוראים שי שלום? נכון? אני שי אחר
ג גיא טריסקר New member 27/4/04 #12 אממם. תירשם לתפוז מחדש עם סיסמא שלך וכינוי משלך. זה לא ימחוק את הכינוי של אמא שלך.