היי

האווזה

New member
היי

ערב טוב לכולם. אני מצטערת שלא כאן, אבל קשה לי להיכנס לפורום עם כל מה שקורה סביבי בימים אלו. רק רציתי להשמיע קול, להגיד שאני אוהבת אתכם. בכל הלב שלי, ועד כמה שנראה לי אבסורד שיכולה כרגע בכלל לאהוב. אוהבת אתכן כל כך ודואגת, ומצטערת שלא יכולה לספק עכשיו אוזן קשבת ולב אוהב. אני בבית של אמא עכשיו ולכן לא באייסי. אז סליחה עם לא עניתי. לא מוצאת את המילים. רק תדעו שאתן יקרות לי עד אין קץ, וכשאוכל אכתוב. מבטיחה. שולחת את אהבתי בצירוף חיבוק חם, סתיו.

קארן_@

New member
סתיו שלי...

אל תצטערי על דבר. את כאן עכשיו וזה מה שחשוב. קיבלתי את המייל המדהים ממך, איפה את מוצאת את המילים האלו.. איפה?... יודעת שקשה, אוהבת אותך עד עמקי נשמתי, נשארת לידך תמיד. קארן שלך.

t@gel

New member
אוחחח...את כאן איתי

איזה כייף ךראות אותך מתוקה שלי.... ואהבת ומתגעגעת אליך נורא איך את מרגישה מקסימונת? מה את מתכננת לעשות השבת? שולחת לך חיבוק ענק אהובתי... מואהההה טלטולי

קארן_@

New member
היי טלטולי קטנה

נראה שאנחנו כאן לבדנו.... מתגעגעת אלייך המון המון, מבטיחה להתקשר לפני שאסע!!! תכנונים לשבת מסתכמים במסיבונת שאני מוזמנת אליה היום, ו... השתעבדות לשמש תוך כדי לימודים.... :cool: שולחת בחזרה חיבוקים ונישוקים, מקווה שאת עושה חיים משוגעים! הי יצאו לי חרוזים... }{ }{ }{ }{ }{ }{ קארנינה שלך

t@gel

New member
קארינינה שלי

כן, אנחנו לבד...משמרת בין ערביים עשינו לנו :) אני חושבת שזה נפלא להשתעבד לשמש.... אני חושבת שאעלה לגג ואשתעבד אף אני.. מאחלת לך שבת קסומה ורגועה... אוהבת אותך המון..... טלוטלי שלך

קארן_@

New member
הי אחותי למשמרת..

מחר גם אחיות להשתעבדות.... גם לך יפתי, שתהיה זו שבת נעימה, מתוקה ויפה כמוך. אוהבת בכל ליבי!!! קארנינה שלך

t@gel

New member
אהממ.....

אני מקווה שתכנסי לרשת ותקראי את ההודעה הזו. ההודעה הזו נורא חשובה...זו לא הודעת תמיכה. זו לא הודעה שבה אספר לך כמה עליך להתחזק, שכולנו מאחורייך. לא אסביר שיש בחיים מורדות ולכל נפילה יש עליה. לא אקשקש לך עכשיו על שאני מאמינה בך. יש לי דבר אחד נורא חשוב לומר לך....... אני אוהבת אותך...לא מאוכזבת...לא מיואשת...רק אוהבת!!!!!!!!!!!! את מילות התמיכה נשאיר ליום אחר.... היום רק אוהבת...מחבקת...שותקת.... תגלי...

אווזונת שלי...

את לא צריכה להצטער שאת לא כאן לתמוך... לכל אחד יש את הזמנים הקשים שלא והוא זה שבוחר כיצד להעביר אותם... אני רק מקווה שמתישהו תחליטי להעביר אותם כאן..יחד איתנו...ולא לבד. קיבלתי את המייל שלך...מבטיחה להחזיר כשאמצא מילים. וברור שאת יכולה לאהוב. לפעמים זה כל מה שנשאר לנו...האהבה ליקרים לנו. אוהבת אותך סתיווית שלי ותמיד תמיד איתך גם אם לפעמים אחת מאיתנו לא כאן... הדבורה.

למעלה