היי

• פותח הנושא ivet
  • פורסם בתאריך

ivet

New member
היי

אני מחפשת אתר שיש בו כל מיני משפטים נחמדים ומשפטים מצחקים אשמח אם תעזרו לי....

Kps

New member
תגידי איזה משפטים...

הנה לך משפטי חוכמה: כל אדם שמכור להימורים, יהיה מוכן להתערב איתך שהוא איננו כזה... לאכול רק אוכל בריא, זה כמו לקיים יחסי מין רק בשביל תינוק... ספירת קלוריות בזמן האוכל היא כמו מדידת אורך הזין בזמן הזיון. אמת! כסף לא יכול לקנות הכל. אבל הוא יכול לקנות סקס... ולפעמים... זה מספיק! כידוע, כסף איננו הדבר החשוב ביותר בחיים... מתישהו המדענים יגלו משהו נוסף... החיים הם מחלה סופנית שעדין לא מצאו לה תרופה. חוקי המיסים הם רשת שבה נתפסים הדגים הקטנים, ורק הדגים הגדולים יכולים לחמוק דרך החורים. להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. מי שאוכל לבד מת לבד, מי שאוכל עם כולם מת מרעב. פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק... אנפלציה זה שלאף אחד אין מספיק כסף מפני שלכולם ביחד יש יותר מדי... פסיכיאטר זה בן אדם שאין לו בעיות כל עוד לאחרים יש. תינוק הוא יצירת אומנות מושלמת, ובכל זאת כל אדיוט יכול לעשות אחד כזה, ואפילו בחושך. גימטריה: ההבדל בין רצוי (306) ל-מצוי (146) זה כסף (160). המצפון לעולם אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מונע הנאה שלמה מהם. סקס זה אחד מתשע הסיבות שבגללן כדאי לחיות. השמונה האחרות לא חשובות. בור ועם הארץ זה אחד שלא יודע מה שנודע לי רק אתמול. מה ההבדל בין מיתון לקטסטרופה? מיתון זה כשמפטרים אותך. קטסטרופה זה כשמפטרים

NAHUM C

New member
האמת

שלא ידעתי אבל גם לא ידעתי שיש אנשים שמכניסים הודעה בלי כלום

אזעקה

New member
בקשר לפתגם מי שאוכל לבד 2

יש פתגם שאומר : מי שאוכל לבד מת לבד . אולם יודעי דבר אמרו שמי שאוכל לבד אוכל יותר

אזעקה

New member
בקשר לפתגם מי שאוכל לבד 2

יש פתגם שאומר : מי שאוכל לבד מת לבד . אולם יודעי דבר אמרו שמי שאוכל לבד אוכל יותר

boolbool boy

New member
אישה נכנסת עם סלים לאוטובוס..

פתאום סאלים מתפוצץ...

המקור הוא על פי השיר של אריק...

איינשטיין: לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים, סלים תופס ת'עוזי, קוצר את הנוסעים. טו טודודו טודו דו דו דו טו טו טו, הי! טו טודודו טודו דו דו דו טו טו טו, הי!

Kps

New member
לא מצאתי, עברתי על כל האינטרנט,

יש לך איי סי קיו?

למעלה