היי.....

היי.....

היי אני עדיין כאן עדיין שבורה ועדיין נחושה בדעתי בבקשה הייתי מעונינת בעזרה ספציפית יותר גם ניגשתי לאתר שהציעו לי אני מקווה שיעזרו לי הייתי רוצה מישהי או מישהו עם ניסיון בכישופים מהסוג הזה של אהבה הייתי רוצה שיסביר לי איך להגיע לאנרגיה כזאת בשביל להצליח זאת דרך ארוכה אבל מוכנה לצאת אליה בבקשה עם מישהו עם נסיון וכוח מוכן להיפגש איתי בצאט בבקשה אתם האנשים כאן הם תיקוותי האחרונה....

ro

New member
הערכה עצמית

אולי מספיק ??? קחי את עצמך בידיים או שבקרוב מאוד תדדי בחדר לבן סגור שקירותיו הפנימיים מרופדים במזרונים .

תודה

תודה .... מה יש לי עוד להגיד תודה על העלבות ועל החוסר הבנה אז אתה יודע מה כניראה שאתה צודק כי עדיף לי החדר הלבן עם המזרונים מאשר לחיות בלעדיו בחיי

ro

New member
עולם נפלא

שקיעה , זריחה , אור הירח , ריח של גשם, של ים , אגלי טל בבוקר שטוף שמש יש שם בחוץ עולם נפלא שממתין לך ואת לא צריכה להחזיק יד של אף אחד כדי להנות ממנו , תאהבי את עצמך כמו שאת ותצעדי באור . את גם תמיד יכולה להתאבד. תבחרי.

DREKAR

New member
תאמיני לי בדבר אחד

אהבה היא מסוכנת רואה את עצמך עכשיו?.. אני הייתי דלוק על ידידה שלי במשך שנה וכשהיא אמרה לי שהיא מאוהבת במישהו אחר נשברתי אבל אחרי כמה ימים התגברתי הגיע הזמן שלך לנהוג ככה ואם את לא יכולה לבד פשוט תנסי להדחיק הכל לי זה עזר לא כדאי להתעסק בכשפים בגלל שטויות כאלו יש דברים יותר חשובים!!! אם יש לך ICQ תדברי איתי אולי אני אסביר לך את הרעיון יותר ברור

למעלה