היי....

kissa

New member
היי....

טוב, אז קוראים לי טניה, בת 15 מקנדה. יש לי ידיד ממש קרוב בארץ ואני רוצה לקנות לו טלפון סלולארי במתנה, שבארץ כרגע מאוד יקר. זה מסוג נוקיה (אני לא זוכרת את המספר של הנוקיה אבל זה מתחיל ב3, האלו בלי האנטנה) רק את הדגם החדיש. יש אפשרות להכניס סים קארד בפנים, ורק רציתי לדעת במה הדבר יהיה כרוך בארץ, האם הוא יצטרך לשלם משהו והאם זה בכלל משתלם, או שיכולים להיות בעיות? תודה מראש....

dor121

New member
טוב אז ככה...

הפלאפון הוא כנראה 3210 ברשת אורנג´ עכשיו אני ממליץ לקנות לו רק את המכשיר זה יעלה די הרבה כסף (למחירים כנסי לwww.orange.co.il ) וחוץ מזה אולי תפרדי ממנו מחר אז סתם קנית לו מכשיר נשמח לפידבק כנסי תמיד

kissa

New member
היי....

טוב, אז אתה צודק לגבי הדגם. זב באמת 3210. העיניין הוא שאני גרה בקנדה והמכשיר פה עולה 50 דולר קנדי (שזב בערך 150 שקל). העיניין שאולי נפרד ממש לא אמור להפריע. אני רוצה לקנות לו את זה כמתנת יום הולדת. הבעיה היא שאני לא יודעת מה הוא יצטרך לעבור עם המכשיר בארץ (מכס? תשלום לאורנג´? האם זה בכלל אפשרי? האם זה יצא משתלם? וכו.) תודה על העזרה אבל אני צריכה פרטים יותר מדויקים...

dor121

New member
אני לא ממש מוסמך של אורנג´ אבל..

זה תלוי באורנג´ משתמשים בטכנולגיית gsm שזה עם כרטיס הסים עכשיו אם בפלאפון שתקני לו יש אפשרות כזאת לסים אני מאין שהוא יוכל לגשת לנקודות אורנג´ בארץ ועשות לו כרטיס סים נחמד אבל כדי להיות בטוחים עדיף להתקשר לאורנג´ *054 מהאורנג´ אם אין לך אורנג´ בקשי ממני ואני אברר לך

kissa

New member
אתה נשמה טהורה....

אבל איך אני יכולה להתקשר לבזק??? אני גרה בקנדה!!!!! שזו יבשת אחרת לגמרי.... אתה יכול להתקשר ל*054 ולברר בשבילי כמה כל זה יעלה בשבילי? בבקשה....!!!!!!! בבקשה....!!!!!!!!

dor121

New member
בררתי חקרתי והתוצאות הן ../images/Emo22.gif

אז כן את יכולה להביא לחברך כל מכשיר בתנאי שהוא משווק גם דרך אורנג´ (כל המכשירים ב www.orange.co.i) וגם שיש אפשרות לשים את כרטיס הסים התקנת כרטיס הסים לעומנת זאת עולה 199 ש"ח אבל זה בטח יטריד את החבר שלך

kissa

New member
תודה, תודה, תודה, תודה!!!!!

אני חייבת לך את חיי!!!!!!! תודה, תודה, תודה!!!!!

moshebenjamin

New member
אזהרה אזהרה אזהרה !!!!!!!!!!!!!!!!!

באיזור של אמריקה יש סוגשל תדר אחר של טלפונים GSM שתומחים בארץ אבל אסור להכניסם לישראל (1900MGH ) תיזהרי שהמכשיר לא יוחרם.......... לפי דעתי את צריכה לברר במשרד התקשורת אבל זה לא שווה לך כי באורנג´ יש לא מכשיר 3210 ללא דמי מנוי וללא דמי שימוש במחיר מדהים של 700 שקל .....

kissa

New member
תודה!

איך אני יוצרת קשר עם משרד התקשורת כדי לברר? הבעיה היא שאינטרנט שלי לא נכנס לי ORANGE.CO.IL ואין לי שמץ של מושג למה כי לפני זה ממש לא היתה בעיה עים זה.... חוץ מזה, אין לי מושג מה אפשר לקנות לו כמתנה חוץ מפלאפון.... אם למישהו יש הצעות אני מוכנה לשמוע....

Moran84

New member
המחיר ירד ל- 540 שקל...

בפריסה של 36 תשלומים של 15 שקל כל אחד.. ללא כל התחייבות לזמן מסוים

kissa

New member
אבל אני מדברת....

על הדגם החדש שלו!!! יש דגם ישן ועכשיו יצא גם החדשץ הזה עם ה 10 הודעות תמונה ועוד כל מני שטויות. כשעזבתי את הארץ (לפני חודשיים), הוא עלה משהו כמו 1000 ומשהו ש"ח. אתם בטוחים שאנחנו מדברים על אותו אחד?????

Moran84

New member
אז ככה...

את יכולה לקנות מכשיר בקנדה והרבה באמת עושים את זה, הפלוס הגדול בקניית מכשיר בקנדה או בכלל בחול הוא המחיר, לרוב בחו"ל המכשירים יותר זולים אני לא חושבת שצריך לשלם מכס כי זמ מתחת ל- 200 דולר. אבל יש גם מינוס בקניית מכשיר בחול והמינוס הוא שלא יהיה למכשיר לקרוא עיברית, וזה לדעתי די מעצבן לפעמים (זו הסיבה שאני לא קניתי מכשיר בחול למרות שיכולתי לקנות במחיר ממש מצחיק!) עכשיו לגבי תשלום לאורנג - את או הוא יצטרכו לשלם בסביבות ה- 180 שקל בשביל כרטיס סים וזהו, כמובן שיש תשלום לשיחות אבל התשלום היחידי בשביל התחבר לאורנג בוא 180 שקל.. עכשיו אני יכולה להגיד לך שאח שלי עשה את זה וגם בת דודה שלי עשתה את זה עם 2 מכשירי טלפון (היא הביאה מחול את הנוקיה 8210 המכשיר הקטן והחמוד הזה) עכשיו לגבי הדגם שרשמת, אני אל הייתי ממליהצ עליו מכיוון שלפי מה שאני רואה אצל אח שלי יש לו הרבה בעיות של התנתקויות וחוסר קליטה הרבה פעמים ועוד דבר הוא שהטלפון הנ"ל הוא דגם מעט ישן ויש כבר מכשירים טובים יותר אני ממליצה לך לבדוק את המחיר בקנדה למכשיר נוקיה 3310 שהוא מכשיר ממש מקסים משוכלל וקטן יותר מ- 3210 כמובן שיש עוד הרבה מכשירים יפים אבל הכל תלוי הכמות הכסף שאת מעוניינת להוציא... בקיצור - זה לא סיפור להביא מכשיר מחול ולא עולה הרבה כסף לחבר אותו בארץ אבל תבדקי טוב שהמכשיר שאת מביאה מתאים לתדר השידור בארץ (יש תדר שונה של GSM בארץ ובארה"ב וזהו.. בהצלחה!

kissa

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחותי, מה הייתי עושה בלעדייך???
))))))

pancho

New member
orange.co.il

היי טניה תיכנסי לאתר של אורנג´ ותקבלי משם מידע על הכל סוגי המכשירים, התוכניות שיש להם להציע ומחירים בהצלחה

למעלה