היי

saloud555

New member
היי

זאת אני ספיר שוב. בגלל החסימה שציינתי לכם אתמול, פתחתי עוד כרטיס. כי אני יודעת שאם אני לא יהיה פה, אז שום דבר לא יזוז. (אתמול השתמשתי בכרטיס הזה: mali123- הוא של דודה שלי.) אז עד שהחסימה הזמנית תסתיים, אני על הכרטיס הזה. עכשיו אני אחפש איזה משחק או משהו לפורום, אני לא רוצה שהוא ימחק. ואם אני לא נמצאת פה הרבה, אולי תנסו להוזיז משהו בעצמכם?! אני עושה כמיטב יכולתי! כבר שלחתי 3 מועמדוית להנהלת הפורום, ואני זאת שעושה פה כל מיני שירושרים סתמיים ושאלונים וכותבת כל מיני חדשות על הלהקה., אבל אני לא רואה שמישהו ממש מוזיז כאן משהו חוץ ממני! ... אני מחפשת איזה שאלון בנתיים. והנה אני שמה "חדשות": נכון אמרתי לכם שגירלז אלאוד זכו לסינגל השני הכי טוב? זאת לא היה סתם סקר או שאלון לבריטיים, הן באמת זכו! באיזה פסלון או משהו כזה, פרס מוזיקה מכובד, על הסינגל השני שלהן. גם לסאונד אוף דה אנדארגראונד לא חסר, גם בגללו הן זכו בפרס מוזיקה משובח. והמון הופעות פאר. בכל מיני תוכניות. על השנה הראשונה שלהן הן עשו יותר מ70 הופעות! יותר מ70... אז תארו לכן, כמה הן מתקדמות, לעומת להקות אחרות, אפילו להקות מוכרות וטובות לא עשו דבר כזה. על השנה הראשונה. טוב חבר'ה זה הסוף. אני אחפש איזה שאלון.

saloud555

New member
לחפש שאלון...

חשבתי לעצמי לתת איזה משחק עם שורה מתורגמת מהשירים, אבל לא. אני חושבת שרובכם לא מכיר את כל השירים של גירלז אלאוד (כי אני כן..). אז במקום זה, אני אחפש איזה שאלון. :p

saloud555

New member
שאלון 4.

שאלון מפורום ווסטלייף, שיניתי אותו קצת. טוב קבלו. שם: גיל: תאריך לידה: מזל: מקום מגורים: -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: תכונה חיובית אצלך: הרגע הכי עצוב: הרגע הכי מאושר: הרגע הכי מוזר: יציאה מוזרה שיש לך: 2 תכונות שהיית מאמצ/ת לעצמך: -לבוש- מה לובש/ת כרגע? חנות מועדפת: צבע אהוב בבגדים: גיזרה נמוכה או גבוה? בגדים רחבים או צמודים? הפריט האהוב עלייך: משהו שבחיים לא תלבש/י: -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? סרט אהוב: הסרט הכי עצוב אי פעם: הסרט הכי רומנטי בעינייך: סידרה אהובה: סידרה שנואה: הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שחקן עלוב: שחקנית עלובה: -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: השיר האהוב עלייך: השיר הכי מצחיק: השיר הכי רומנטי: השיר הכי מעצבן: קליפ אהוב: שיר אהוב של גירלז אלאוד: שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: השחקן הכי שווה: השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: השחקן הכי מעצבן: הזמרת הכי שווה: הזמר הכי שווה: הזוג המפורסם הכי לוהט: הזוג הכי מעצבן: המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: -בית ספר- איזה כיתה? איזה מגמה? מה הממוצע? מורה אהובה: מורה שבא לך לפוצץ: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: אוהבת/שונאת את הכיתה? אוהבת/שונאת את הבית ספר? יתרון בבית הספר שלך: חסרון בבית הספר שלך: -בנים/ בנות- יש חבר/ה? כמה חברים/ות היו לך עד עכשיו? 5 תכונות שחייבות להיות בו/ה: 5 תכונות שאסור שיהיה בו/ה: הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר/ אישה: פגישה עיוורת- כן או לא? נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? אל תסתכלו עליי ככה! זה השאלון שהיה בפורום!

saloud555

New member
התשובות שלי

שם: ספיר גיל: 14 תאריך לידה: 16/6/89 מזל: תאומים (כמו נאדין לי ומארק!) מקום מגורים: נתניה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: לא יודעת, תשאלו אותם.. תכונה חיובית אצלך: גם לא יודעת, מה אני בראש שלהם? הרגע הכי עצוב: עכשיו! שמחקו לי את כל הקבצים מהמחשב והמחשב שלי ריק, בלי שום שיר או תמונה. בלי כלום! כל ההופעות והקליפים הלכו ככה... הרגע הכי מאושר: מאושר? ברגע זה אני לא חושבת על מאושר... הרגע הכי מוזר: זהו הרגע הזה מוזר מידי אני לא יכולה לעקל. יציאה מוזרה שיש לך: להגיד, "מה?" סתם ככה... 2 תכונות שהיית מאמצ/ת לעצמך: אאאאמממ, סובלנות , ו.. לא יודעת. -לבוש- מה לובש/ת כרגע? פיגמה... <זה התלבושת האחידה שלי..> סתם... חנות מועדפת: ? אין כזו. צבע אהוב בבגדים: אני לא בקטע של בגדים גיזרה נמוכה או גבוה? אני לא בקטע של בגדים בגדים רחבים או צמודים?אני לא בקטע של בגדים הפריט האהוב עלייך:אני לא בקטע של בגדים משהו שבחיים לא תלבש/י: אני לא בקטע של בגדים -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? כן! פופסטארס דה רייבלס!!! מאיפה שהאלאודיות שלי יצאו! זה התוכנית הכי טובה, שהביאה את הלהקה הכי טובה לעולם!!! סרט אהוב: שחכתי.. זה עם ג'ים קארי... הסרט הכי עצוב אי פעם: אני לא זוכרת שום סרט. הסרט הכי רומנטי בעינייך: אני לא זוכרת שום סרט. סידרה אהובה: לא יודעת. סידרה שנואה: לא יודעת. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: רוב הסרטים שראיתי דפוקים... חחח.. שחקן אהוב: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקנית אהובה: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקן עלוב:אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקנית עלובה:אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: איף יור נוט דה וואן. השיר האהוב עלייך: כל השירים של גירלז אלאוד אהובים בעייני. הכי אהובים בעייני.. השיר הכי מצחיק: אם ניקח את ההגדרה טיפש אז, אין דה שול והיי יא השיר הכי רומנטי: דניאל בדינגפילד, כל השירים שלו רומנטיים. השיר הכי מעצבן: השירים של קיטשס מעצבנים אותי מוות! קליפ אהוב: סאונד אוף דה אנדארגראנד, בקיצר הכל... שיר אהוב של גירלז אלאוד: אאאאאאאאא הכלללל שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: סאונד אוף דה אנדארגראונד. תנסו לעמוד בשקט שהשיר הזה מושמע, הצלחתם? לא. ובאמת שבאמת, השיר היה במצעד מוזיקת המועדונים בזמנו מקום 2! אז תארו לכם.. <דרך אגב השיר נמצא עכשיו במצעד מוזיקת המועדונים במקום 10> -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי שווה:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי מעצבן: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזמרת הכי שווה:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזמר הכי שווה: שווה? הייתי אומרת טוב. דניאל בדינגפילד. הזוג המפורסם הכי לוהט:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזוג הכי מעצבן: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. -בית ספר- איזה כיתה? ח' איזה מגמה? אין. אבל אם מדברים על הקבצות אז א1 באנגלית וא1 בחשבון/הנדסה. מה הממוצע? 80-90 מורה אהובה: אין כזו. אולי אסתר המחנכת... מורה שבא לך לפוצץ: מתי! בעצם את כולםםםםםם מקצוע שנוא: הכללל מקצוע אהוב: שיעור חופשי! אוהבת/שונאת את הכיתה? שונאת, חוץ מהחברות הקרובות. אוהבת/שונאת את הבית ספר? שונאת... יתרון בבית הספר שלך: יש משהו? חסרון בבית הספר שלך: זהו שהכל.. -בנים/ בנות- יש חבר/ה? לא. כמה חברים/ות היו לך עד עכשיו? 1 אם זה נחשב על בית ספר יסודי.. חחח.. 5 תכונות שחייבות להיות בו/ה: עזבו אותי, אניי מעוצבנת מידי בשביל זה. 5 תכונות שאסור שיהיה בו/ה: עזבו אותי, אניי מעוצבנת מידי בשביל זה. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר/ אישה: עייניים! <לפעמים גם תלוי שיער..> פגישה עיוורת- כן או לא? אולי. תלוי. נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא. עניתי על השאלון הזה קצת ברפרוף. כי הוא קצת משעמם.. וארוך...

תשובות לשאלון הזה....

שם: ספיר גיל: 15 בקרוב תאריך לידה: 16/6/89 מזל: סרטן(כמו אנטוני, חחח) מקום מגורים: נתניה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנות יתר?... תכונה חיובית אצלך: צ'אלו אותם... הרגע הכי עצוב: הרגע בו קיבלתי 56 בהקבצה א1 הרגע הכי מאושר: מאושר? מאושר זה לא מילה... 85 בהקבצה א2..יט פריקס מי אאוט הרגע הכי מוזר: מוזר...ששי ביקש אם הוא יכול להתקשר אליי....חחח... יציאה מוזרה שיש לך: להגיד, "אה"...פחחח 2 תכונות שהיית מאמצ/ת לעצמך: יותר סבלנות ורוגע <רוגע? אני????! חחח>... -לבוש- מה לובש/ת כרגע? חולצה ומכנס., מה כבר אני יכולה ללבוש..ממ מעניין... לא משנה... חנות מועדפת: ? "תכלת" <חח ספיר אני מתה...> צבע אהוב בבגדים: כחול /שחור... גיזרה נמוכה או גבוה? גבוה... בגדים רחבים או צמודים? רחבים חחחח <ספיר יו נו וואי...> הפריט האהוב עלייך: החצאית השחורה שלי?! חחחחחח משהו שבחיים לא תלבש/י: חוטיני. ..חחחח -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם, <תקלטי ספיר אחת ולתמיד?!> הסרט הכי עצוב אי פעם: הפסיון........ לא ראיתי הכל, פאק! הסרט הכי רומנטי בעינייך: אמריקן טריפ...חחחחח. סידרה אהובה: ארץ נהדרת. סידרה שנואה: המצעד האירופאי, מה זה, איפה הראסמוס לעזאזל?!. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: רוב הסרטים שראיתי דפוקים... חחח.. שחקן אהוב: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקנית אהובה: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקן עלוב: אין לי...... שחקנית עלובה:לירון אליזאדע חחחחחח -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: הונסט קוושצ'נס. השיר האהוב עלייך: כל השירים של דן ו GA אהובים בעייני.של בלו,בקיצר אין לי כוח לרשום... השיר הכי מצחיק:היי יא השיר הכי רומנטי: דן שלי, כל השירים שלו רומנטיים-מוווואה. השיר הכי מעצבן: השירים של קיטשס מעצבנים אותי מוות! קליפ אהוב: גוטה גאט טרו דיס.. בקיצר כל בלו ודן אוף קורס?! ומהעם ראמשטיין? נשיר ת'קליפים בצד..חחח... שיר אהוב של גירלז אלאוד: הכלללל שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: רייט גירל-דן שלייייי תנסו לעמוד בשקט שהשיר הזה מושמע, הצלחתם? לא. <אני מדברת לקיר? או לספיר?> -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי שווה:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי מעצבן: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזמרת הכי שווה: פפחח זמרת? יאק.... הזמר הכי שווה: שווה?! מהמם...מעולה...הרומנטי..וה.... מר בדינגפילד. הזוג המפורסם הכי לוהט:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזוג הכי מעצבן: שרון ויואב שנפדרו...חחח מגיע להם. המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. -בית ספר- איזה כיתה? ח' איזה מגמה? לעתיד זה יהייה סוציולוגיה ומחשבים... אני כ"כF גאון... מה הממוצע? 95 מורה אהובה: אסתר המחנכת... מורה שבא לך לפוצץ: מתי ולימור, חחח מקצוע שנוא:SPORT מקצוע אהוב: תנ"ך, מתמטיקה <ספיר תקנאי מותק...>! אוהבת/שונאת את הכיתה? שונאת, חוץ מספיר אוהבת/שונאת את הבית ספר? תלוי... יתרון בבית הספר שלך: יש משהו? החדר מחשבים...חחחח סתם גם שיעור מתמטיקה ואנגלית, הכי יתרון חסרון בבית הספר שלך: זהו שהכל... כולל האולם ספורט, כולל הילדים, כולל הכל -בנים/ בנות- יש חבר/ה? לא. כמה חברים/ות היו לך עד עכשיו? 0000000 המון, הא?! 5 תכונות שחייבות להיות בו/ה: מה תכונות?! שיהייה חייכן, מתוק, חכם וחמוד..זהו אני צנועה.... 5 תכונות שאסור שיהיה בו/ה: עצבנות יתר- כמוני. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר/ אישה: עייניים! פגישה עיוורת- כן או לא? כן נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא!!!. שאלון דבילי? בהחלט! אוף.

תשובות לדביליות הזאת

שם: ספיר גיל: 15 בקרוב תאריך לידה: 16/6/89 מזל: סרטן(כמו אנטוני, חחח) מקום מגורים: נתניה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנות יתר?... תכונה חיובית אצלך: צ'אלו אותם... הרגע הכי עצוב: הרגע בו קיבלתי 56 בהקבצה א1 הרגע הכי מאושר: מאושר? מאושר זה לא מילה... 85 בהקבצה א2..יט פריקס מי אאוט הרגע הכי מוזר: מוזר...ששי ביקש אם הוא יכול להתקשר אליי....חחח... יציאה מוזרה שיש לך: להגיד, "אה"...פחחח 2 תכונות שהיית מאמצ/ת לעצמך: יותר סבלנות ורוגע <רוגע? אני????! חחח>... -לבוש- מה לובש/ת כרגע? חולצה ומכנס., מה כבר אני יכולה ללבוש..ממ מעניין... לא משנה... חנות מועדפת: ? "תכלת" <חח ספיר אני מתה...> צבע אהוב בבגדים: כחול /שחור... גיזרה נמוכה או גבוה? גבוה... בגדים רחבים או צמודים? רחבים חחחח <ספיר יו נו וואי...> הפריט האהוב עלייך: החצאית השחורה שלי?! חחחחחח משהו שבחיים לא תלבש/י: חוטיני. ..חחחח -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם, <תקלטי ספיר אחת ולתמיד?!> הסרט הכי עצוב אי פעם: הפסיון........ לא ראיתי הכל, פאק! הסרט הכי רומנטי בעינייך: אמריקן טריפ...חחחחח. סידרה אהובה: ארץ נהדרת. סידרה שנואה: המצעד האירופאי, מה זה, איפה הראסמוס לעזאזל?!. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: רוב הסרטים שראיתי דפוקים... חחח.. שחקן אהוב: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקנית אהובה: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקן עלוב: אין לי...... שחקנית עלובה:לירון אליזאדע חחחחחח -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: הונסט קוושצ'נס. השיר האהוב עלייך: כל השירים של דן ו GA אהובים בעייני.של בלו,בקיצר אין לי כוח לרשום... השיר הכי מצחיק:היי יא השיר הכי רומנטי: דן שלי, כל השירים שלו רומנטיים-מוווואה. השיר הכי מעצבן: השירים של קיטשס מעצבנים אותי מוות! קליפ אהוב: גוטה גאט טרו דיס.. בקיצר כל בלו ודן אוף קורס?! ומהעם ראמשטיין? נשיר ת'קליפים בצד..חחח... שיר אהוב של גירלז אלאוד: הכלללל שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: רייט גירל-דן שלייייי תנסו לעמוד בשקט שהשיר הזה מושמע, הצלחתם? לא. <אני מדברת לקיר? או לספיר?> -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי שווה:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי מעצבן: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזמרת הכי שווה: פפחח זמרת? יאק.... הזמר הכי שווה: שווה?! מהמם...מעולה...הרומנטי..וה.... מר בדינגפילד. הזוג המפורסם הכי לוהט:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזוג הכי מעצבן: שרון ויואב שנפדרו...חחח מגיע להם. המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. -בית ספר- איזה כיתה? ח' איזה מגמה? לעתיד זה יהייה סוציולוגיה ומחשבים... אני כ"כF גאון... מה הממוצע? 95 מורה אהובה: אסתר המחנכת... מורה שבא לך לפוצץ: מתי ולימור, חחח מקצוע שנוא:SPORT מקצוע אהוב: תנ"ך, מתמטיקה <ספיר תקנאי מותק...>! אוהבת/שונאת את הכיתה? שונאת, חוץ מספיר אוהבת/שונאת את הבית ספר? תלוי... יתרון בבית הספר שלך: יש משהו? החדר מחשבים...חחחח סתם גם שיעור מתמטיקה ואנגלית, הכי יתרון חסרון בבית הספר שלך: זהו שהכל... כולל האולם ספורט, כולל הילדים, כולל הכל -בנים/ בנות- יש חבר/ה? לא. כמה חברים/ות היו לך עד עכשיו? 0000000 המון, הא?! 5 תכונות שחייבות להיות בו/ה: מה תכונות?! שיהייה חייכן, מתוק, חכם וחמוד..זהו אני צנועה.... 5 תכונות שאסור שיהיה בו/ה: עצבנות יתר- כמוני. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר/ אישה: עייניים! פגישה עיוורת- כן או לא? כן נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא!!!. שאלון דבילי? בהחלט! אוף.

שאלון חכם למדי

שם: גב' חיה בדינגפילד גיל: 15 בקרוב תאריך לידה: 16/6/89 מזל: סרטן(כמו אנטוני, חחח) מקום מגורים: נתניה -אישיות- תכונה אצלך שמעצבנת אנשים אחרים: עצבנות יתר?... תכונה חיובית אצלך: צ'אלו אותם... הרגע הכי עצוב: הרגע בו קיבלתי 56 בהקבצה א1 הרגע הכי מאושר: מאושר? מאושר זה לא מילה... 85 בהקבצה א2..יט פריקס מי אאוט הרגע הכי מוזר: מוזר...ששי ביקש אם הוא יכול להתקשר אליי....חחח... יציאה מוזרה שיש לך: להגיד, "אה"...פחחח 2 תכונות שהיית מאמצ/ת לעצמך: יותר סבלנות ורוגע <רוגע? אני????! חחח>... -לבוש- מה לובש/ת כרגע? חולצה ומכנס., מה כבר אני יכולה ללבוש..ממ מעניין... לא משנה... חנות מועדפת: ? "תכלת" <חח ספיר אני מתה...> צבע אהוב בבגדים: כחול /שחור... גיזרה נמוכה או גבוה? גבוה... בגדים רחבים או צמודים? רחבים חחחח <ספיר יו נו וואי...> הפריט האהוב עלייך: החצאית השחורה שלי?! חחחחחח משהו שבחיים לא תלבש/י: חוטיני. ..חחחח -טלוויזיה- סדרות מציאות- כן או לא? ואם כן, איזה? לא סרט אהוב: ברוס הגדול מכולם, <תקלטי ספיר אחת ולתמיד?!> הסרט הכי עצוב אי פעם: הפסיון........ לא ראיתי הכל, פאק! הסרט הכי רומנטי בעינייך: אמריקן טריפ...חחחחח. סידרה אהובה: ארץ נהדרת. סידרה שנואה: המצעד האירופאי, מה זה, איפה הראסמוס לעזאזל?!. הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: רוב הסרטים שראיתי דפוקים... חחח.. שחקן אהוב: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקנית אהובה: אני לא בקטע של שחקנים ושחקניות שחקן עלוב: אין לי...... שחקנית עלובה:לירון אליזאדע חחחחחח -שירים- השיר הכי עצוב בעינייך: הונסט קוושצ'נס. השיר האהוב עלייך: כל השירים של דן ו GA אהובים בעייני.של בלו,בקיצר אין לי כוח לרשום... השיר הכי מצחיק:היי יא השיר הכי רומנטי: דן שלי, כל השירים שלו רומנטיים-מוווואה. השיר הכי מעצבן: השירים של קיטשס מעצבנים אותי מוות! קליפ אהוב: גוטה גאט טרו דיס.. בקיצר כל בלו ודן אוף קורס?! ומהעם ראמשטיין? נשיר ת'קליפים בצד..חחח... שיר אהוב של גירלז אלאוד: הכלללל שיר שאת חייבת לרקוד כל פעם שאת שומעת אותו: רייט גירל-דן שלייייי תנסו לעמוד בשקט שהשיר הזה מושמע, הצלחתם? לא. <אני מדברת לקיר? או לספיר?> -מפורסמים- שחקנית שנראית הכי טוב לדעתך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי שווה:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקנית הכי מעצבנת בעינייך: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. השחקן הכי מעצבן: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזמרת הכי שווה: פפחח זמרת? יאק.... הזמר הכי שווה: שווה?! מהמם...מעולה...הרומנטי..וה.... מר בדינגפילד. הזוג המפורסם הכי לוהט:אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. הזוג הכי מעצבן: שרון ויואב שנפדרו...חחח מגיע להם. המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: אני לא בעניין שחקניות ושחקנים. -בית ספר- איזה כיתה? ח' איזה מגמה? לעתיד זה יהייה סוציולוגיה ומחשבים... אני כ"כF גאון... מה הממוצע? 95 מורה אהובה: אסתר המחנכת... מורה שבא לך לפוצץ: מתי ולימור, חחח מקצוע שנוא:SPORT מקצוע אהוב: תנ"ך, מתמטיקה <ספיר תקנאי מותק...>! אוהבת/שונאת את הכיתה? שונאת, חוץ מספיר אוהבת/שונאת את הבית ספר? תלוי... יתרון בבית הספר שלך: יש משהו? החדר מחשבים...חחחח סתם גם שיעור מתמטיקה ואנגלית, הכי יתרון חסרון בבית הספר שלך: זהו שהכל... כולל האולם ספורט, כולל הילדים, כולל הכל -בנים/ בנות- יש חבר/ה? לא. כמה חברים/ות היו לך עד עכשיו? 0000000 המון, הא?! 5 תכונות שחייבות להיות בו/ה: מה תכונות?! שיהייה חייכן, מתוק, חכם וחמוד..זהו אני צנועה.... 5 תכונות שאסור שיהיה בו/ה: עצבנות יתר- כמוני. הדבר הראשון עליו את מסתכלת אצל גבר/ אישה: עייניים! פגישה עיוורת- כן או לא? כן נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון- כן או לא? לא!!!. שאלון דבילי? בהחלט!

saloud555

New member
תקשיבי..

כבר פעמיים טעית בשם שלך, וזה מוזר... ו3 פעמים טעית בתאריך לידה שלך, שזה גם מוזר... חחחחח

EdenLovesMartin

New member
התשובות שלי לשאלון!!!

שם: עדן.
תאריך לידה: 17.08.1985.
מזל: אריה.
מקום מגורים: אשדוד. -אישיות-
תכונה אצלי שמעצבנת אנשים אחרים: ביישנות.
תכונה חיובית אצלי: איכפתיות.
הרגע הכי עצוב: אתמול, כשבריאן מווסטלייף הודיע שהוא עוזב את הלהקה
הרגע הכי מאושר: הרגע בו חבר שלי ביקש ממני להיות חברה שלו.
הרגע הכי מוזר: לא עול הלי כרגע משהו לראש... סוריייי
יציאה מוזרה שיש לי: אין לי מושג...
2 תכונות שהייתי מאמצת לעצמי: בעלת ביטחון עצמי גבוה, ואחת שאומרת מה שהיא חושבת. -לבוש-
מה לובשת כרגע: סווצ'ר (שחבר שלי הביא לי כשהיה לי קר), מכנס ספורטיבי ונעלי בית.
חנות מועדפת: Cafe.
צבע אהוב בבגדים: כחול כהה, שחור, אפור ולבן.
גיזרה נמוכה או גבוהה: נמוכה, אבל לא עד כדי כך שרואים את החריץ של התחת חחחחחחחחחח
בגדים רחבים או צמודים: תלוי במצב הרוח שלי, אבל בדרך כלל צמודים.
הפריט האהוב עליי: מכנס לבן ספורטיבי שקניתי לפני כמה ימים.
משהו שאני בחיים לא אלבש: חצאית או שמלה. -טלוויזיה-
סדרות מציאות - כן או לא: לא.
ואם כן, איזה: אמרתי כבר שאני לא אוהבת, מה אתם דיסלקטים???
סרט אהוב: "לב אמיץ" עם מל גיבסון.
הסרט הכי עצוב אי פעם: "טיטאניק".
הסרט הכי רומנטי בעיניי: "טיטאניק".
סידרה אהובה: "חברים".
סידרה שנואה: לא י'דעת...
הסרט הכי דפוק שראית עד עכשיו: "עיניים עצומות לרווחה", שזה סרט אירוטי עם טום קרוז וניקול קידמן, לא מומלץ לצפייה בכלל!!!
שחקן אהוב: ג'ים קארי.
שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס.
שחקן עלוב: בן אפלק.
שחקנית עלובה: גווינית' פאלטרו. -שירים-
השיר הכי עצוב בעיניי: עכשיו, לאחר הפרישה של בריאן מווסטלייף, השיר העצוב שלי הוא "סולדד" של ווסטלייף.
השיר האהוב עליי: ג'ניפר לופז ומארק אנטוני - no me ames.
השיר הכי מצחיק: אאוטקאסט - hey ya!
השיר הכי רומנטי: ג'ניפר לופז ומארק אנטוני - No me ames.
השיר הכי מעצבן: ג'מיליה - Superstar.
קליפ אהוב: אטומיק קיטן - The Last Goodbye.
שיר אהוב של גירלז אלאוד: Sound Of The Underground.
שיר שאני חייבת לרקוד בכל פעם שאני שומעת אותו: גירלז אלאוד - Jump! -מפורסמים-
שחקנית שנראית הכי טוב לדעתי: ג'וליה רוברטס.
השחקן הכי שווה: טום קרוז.
השחקנית הכי מעצבנת בעיניי: גווינית' פאלטרו.
השחקן הכי מעצבן: בן אפלק.
הזמרת הכי שווה: קיילי מינוג.
הזמר הכי שווה: אם בריאן יצא בקריירת סולו, אז הוא הכי שווה. אבל בינתיים - רובי וויליאמס.
הזוג המפורסם הכי לוהט: בריאן וקרי מקפדן לשילטון!
הזוג הכי מעצבן: שרון ויואב.
המפורסמת שמתלבשת הכי שווה: ג'ניפר לופז. -בית ספר-
איזו כיתה: י"ב5.
איזו מגמה: מב"ר (מסלול בגרות רגיל).
מה הממוצע: אין לי מושג, אני לא בודקת כי אני יודעת שהוא נמוך.
מורה אהובה: בדרך כלל אין דבר כזה, אבל יש מורה אחת שאני מסתדרת איתה, למרות שעשיתי כבר בגרות במקצוע שלה - המורה ללשון אתי אורן.
מורה שבא לך לפוצץ: המחנכת שלי - אריאלה.
מקצוע שנוא: מתמטיקה.
מקצוע אהוב: אין דבר כזה, אבל אנגלית זה די כיף.
אוהבת/שונאת את הכיתה: לא אוהבת אבל גם לא שונאת.
אוהבת/שונאת את הבית ספר: ש-ו-נ-א-ת ! ! ! שיישרף אמן!
יתרון בבית הספר שלי: אין דבר כזה.
חיסרון בבית הספר שלי: הכל. -בנים/בנות-
יש חבר: כן. קוראים לו מרטין, וב-14 למרץ נחגוג 3 חודשים!!!
כמה חברים היו לי עד עכשיו: כולל החבר הנוכחי - 2.
5 תכונות שחייבות להיות בו: סימפטי, אוהב, בעל חוש הומור, מתחשב ורומנטי.
5 תכונות שאסור שיהיו בו: אנטיפטי, סנוב, חתיך יותר מידי (כדי שלא יקנאו בי), שתלטן ואחד שחושב שלאישה אין מעמד.
הדבר הראשון עליו אני מסתכלת אצל גבר: עיניים.
פגישה עיוורת - כן או לא: כן, למה לא?
נשיקה צרפתית כבר בדייט הראשון - כן או לא: בשום אופן לא!

למעלה