היי

morsh17

New member
היי

אני צריכה רעיון לתחפושת.... משהו סקסי או קלאברי, או סתם תלבושת מסויימת שאפשר להוסיף לה אביזרים (עניבה, אזיקים צבעוניים, צעיפי פרווה וכו')
אם אני לא אחליט על תחפושת עד פורים אני רוצה ללבוש חצאית מיני שחורה, מגפיים שחורות עד קצת לפני הברך וחולצה מכופתרת שחורה עם שרוולים קצרים... זה סתם סקסי... אבל איזה אביזרים/איפור אפשר להוסיף ? יש לכם רעיונות אם אפשר ליצור מזה תחפושת כלשהי ?
 

kitty20

New member
אם סקסי זה הקטע שלך...

את יכולה לקנות קשת לשיער עם קרניים של שטן, להתאפר בכבדות, המון שחור בעיניים, וללכסן אותן מעט בעזרת קו תוחם עליון שיוצא מגבולות העין. תלבשי מיני קצרה שחורה, וחולצה סקסית עם מחשוף שחורה או אדומה. שימי נצנצים אדומים על הגוף. אני עשיתי את זה לפני כמה שנים והיה ממש מדליק. זה נחמד וסקסי בטירוף, אבל גם לא מחייב. כלומר אם את מגיעה למסיבה ורואה שאף אחד לא מחופש, את יכולה פשוט להוריד את הקרניים, ו... הופס, גם את לא מחופשת... זה מונע פדיחות... תודיעי לי מה קורה, אם זה נראה לך. בהצלחה.
 

morsh17

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

חשבתי על שטן... זה בדיוק מה שאני רוצה, הרבה שחור בעיניים ונצנצים, משהו שיתאים לבצפר (י"ב) וגם למסיבה בערב. אבל צריך איזה חולצה מגניבה אני צריכה לחשוב איזו... יש לי רק טישרטים אדומות
 
../images/Emo59.gifחח תקשבי

את יכולה ללכת לשוק או לאיזה חנות לא משהו משהו יקרה ולקנות חולצה אדומה חשופה או משהו ורק אל תילבשי תישרט כי זה יהרוס לך את ההופעה את רוצה להיות סקסית לא?!
אה ואת יכולה לשלב כפפות עד המרפק שחורות או אדומות או אחת אדומה או אחת שחורה וגרבים אדום ושחור ואז ביכלל זה יראה פצצותתת
 
למעלה