היי :]

הגדלת העין..

את זקוקה לצללית בהירה(או לבן או פנינה או שמנת או זהב או ורוד בייבי וכו') צללית כהה (או שחור, או חום, או סגול כהה, או כחול כהה צללית שיש בה עומק) מסקרה עיפרון לבן ועיפרון שחור כאשר השיטה היא לשים צללית בהירה מקו הריסים ועד עצם הגבה, להדגיש בעזרת הצללית הכהה את קו הקפל שלך, לתחום את העין בקו דק של עיפרון שחור, גם בקו הריסים העליון וגם בקו הריסים התחתון, עיפרון לבן בתוך העין ומשיחת מסקרה בנדיבות.. זהו... מקווה שעזרתי

כל מה שאמרת הוא מאוד נכון בשאיפה...

שקודם כל יש לה עין נכונה לכל זה כלומר עין רגילה לא עגולה מידי ובטח לא עם עפעף נופל. אם העין רגילה הכל נכון ומקסים ולדעתי עצה נוספת אני בכלל הייתי הולכת על איפור מעושן כלומר צללית אחת על כל גלגל העין מעל קצת צללית אבקה מתחת לעין אותה הצללית קרוב לקו הריסים התחתון ולתשתש לכיוון למטה ועפרון לבן בתוך העין. אילנר או עפרון תוחם כמו אליינר מעבר ליופי שהוא מוסיף הוא לא מתקן שום פגם בעין לא עין נפולה לא מגדיל ולא מקטין רק נותן המון יופי. אני יחפש תמונה של סגנון האיפור שכתבתי שיהיה לך קל יותר להבין למה התכוונתי

תכנסי לאתר של ירין שחף

אני לא מצליחה להעתיק תמונה משם אבל תכנסי לגלריית העבודות שלו יש שם דברים סוף הדרך

למעלה