היי שלום מישהו יודע את התאריכי בגרויות בקיץ בכל המקצועות????
F fresh mishmesh New member 22/1/04 #3 את התאריך של הבגרות באנגלית בע"פ כל בצפר בוחר לעצמו, לא? בכל מקרה, אני יודעת שהבגרות בכימיה היא ב-6.5, והבגרות בחיבור (כן כן, עוד לא עשינו ) אמורה להיות די מוקדמת, מיד אחרי חופש פסח- ככה המורה שלנו אומרת...
את התאריך של הבגרות באנגלית בע"פ כל בצפר בוחר לעצמו, לא? בכל מקרה, אני יודעת שהבגרות בכימיה היא ב-6.5, והבגרות בחיבור (כן כן, עוד לא עשינו ) אמורה להיות די מוקדמת, מיד אחרי חופש פסח- ככה המורה שלנו אומרת...
ס סתם איזה אחד New member 22/1/04 #4 למי שלומד תקשורת... 2 היחידות העיוניות (האחרונות) הן באמצע.סוף מאי. 3 יחידות מעשי הן שבוע לפני פסח. 2 יחדיות עבודת מחקר- עד 23 במרץ.
למי שלומד תקשורת... 2 היחידות העיוניות (האחרונות) הן באמצע.סוף מאי. 3 יחידות מעשי הן שבוע לפני פסח. 2 יחדיות עבודת מחקר- עד 23 במרץ.
S Sister of Night New member 22/1/04 #6 מה שאני זוכרת שמתמטיקה זה ב-3 ליוני תע"י ב-6 אזרחות ב-9 ממש נחמד מצידם ששמו את 3 המקצועות הכי קשים במרחקים של 3 ימים אחד מהשני
מה שאני זוכרת שמתמטיקה זה ב-3 ליוני תע"י ב-6 אזרחות ב-9 ממש נחמד מצידם ששמו את 3 המקצועות הכי קשים במרחקים של 3 ימים אחד מהשני
C chocolate addict New member 22/1/04 #7 מה?! יש כבר תאריכים?? טוב שמודיעים לנו... איזו בגרות במתמטיקה זאת? אמורה להיות לי יחידה בקיץ...
S Sister of Night New member 22/1/04 #8 זה תאריכים מהטיוטה וכל הבחינות במתמטיקה הן באותו יום, לא משנה איזה יחידות. הטיוטא נראתה רע. ממש רע. יש מצב שיזיזו באופן דרסטי את התאריכים?
זה תאריכים מהטיוטה וכל הבחינות במתמטיקה הן באותו יום, לא משנה איזה יחידות. הטיוטא נראתה רע. ממש רע. יש מצב שיזיזו באופן דרסטי את התאריכים?
S Sister of Night New member 22/1/04 #9 זה תאריכים מהטיוטה וכל הבחינות במתמטיקה הן באותו יום, לא משנה איזה יחידות. הטיוטא נראתה רע. ממש רע. יש מצב שיזיזו באופן דרסטי את התאריכים?
זה תאריכים מהטיוטה וכל הבחינות במתמטיקה הן באותו יום, לא משנה איזה יחידות. הטיוטא נראתה רע. ממש רע. יש מצב שיזיזו באופן דרסטי את התאריכים?
S Sister of Night New member 22/1/04 #12 הסטוריה מתוקה. הדבר המתועב הזה שאת לומדת כבר שנתיים בשבילו לבגרות...
D Dafi the Mighty New member 23/1/04 #17 לא הגיוני היסטוריה תמיד נמצאת באמצע יוני. תמידדדדד. היא לא יכולה להיות פתאום באמצע!
D Dafi the Mighty New member 23/1/04 #18 אההה נו, התכוונתי שזה לא הגיוני שהיא תהיה בתחילת יוני פתאום. שנה שעברה היא הייתה נראה לי ב-19 ביוני, וגם לפני שנתיים היא הייתה באמצע יוני. היא לא יכולה להיות בהתחלה! זה לא הגיוני! אני לא מסכימה!
אההה נו, התכוונתי שזה לא הגיוני שהיא תהיה בתחילת יוני פתאום. שנה שעברה היא הייתה נראה לי ב-19 ביוני, וגם לפני שנתיים היא הייתה באמצע יוני. היא לא יכולה להיות בהתחלה! זה לא הגיוני! אני לא מסכימה!