היי!

loving angel

New member
גם לי היה חלום מוזר...../images/Emo4.gif

מאוד...הייתי באיזה מין מקום כזה עם מלא הרים ומפלי מים..מקום ממש יפה הייתי שם עם מלא אנשים וגם עם חברות שלי... והסתובבתי לשניה כדי לבדוק משו...ואז כולם נעלמו לי
זה היה כל כך מוזר.... וגם לי קורה שאני חולמת על משו ואז הוא מתגשם....אני רק מקווה שזה לא יתגשם חח :)

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifחחח ../images/Emo3.gif

לא נראה לי שזה יתגשם
. ואני חולמת הרבה על כל מיני דברים ואז קורה לי משהו דומה עם אותו בן/בת אדם או משהו שקשור לזה.

gloom

New member
אין לי חלומות מוזרים../images/Emo66.gif

אבל אני שומר יומן חלומות שכל חלום שיש לי אני רושם אותו ביומן בינתיים רשמתי בו איזה 120 חלומות ואני מעדכן אותו כל יום אני יודע שזה מוזר בעינכם אבל אחרי כמה זמן זה כיף לקרוא את החלומות והליזכר בהם

loving angel

New member
גם לי היה פעם...../images/Emo13.gif

יומן כזה שרשמתי בו את כל החלומות שלי... יש לי ספר בנושא של חלומות...מסופר שם גם על התיאוריות של פרויד זה ממש מעניין לכל מי שמתעניין בנושא :)

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif חח איזה חלום מגניב !!

אני חולמת חלומות מוזרים.. די הרבה !! יש איזה 2 כאלה שבאים פעם בשנה.. הראשון - שאני טובעת בים בגבעתיים [חח אין ים בגבעתיים!!] ליד הבית של סבתא שלי.. ממש שם מול הבית שלה.. מווווווזר.. והשני, שאני נוסעת על האופניים כשעוד גרתי באשדוד, ואני נופלת פתום לתהום.. ואז כזה נופל לי הלב.. חח כן כן, מוזרה..

PEACE FOR ALL

New member
חלומות מוזרים?

האמת, אני לא ממש זוכרת חלומות. וגם אם כן, זה לתקופה ממש קצרה. אין סיכוי שאני אצליח להזכר עכשיו באיזה חלום שחלמתי פעם.

ויי,כמה חלומות יש לי...

אני לא רוצה להתחיל לשעמם אותכם עם החלומות המוזרים שלי{הם תמיד מוזרים}אז אני אספר רק על מקרה אחד, חלמתי על הבחור שאני דלוקה עליו,תום,שאני רואה אותו בסנטר והוא היה עם כמה מהבנים מהכיתה והם צוחקים עליו שאני והוא חברים ואז אני נכנסת לכלי זמר{במקום שראיתי אותו באמת והוא אמר לי היי ומאז אני חושבת עליו} ואחרי הוא נכנס והוא בא ושואל אותי מה קורה בינינו ואני עניתי לו שסתם,אנחנו רק ידידים ואז הוא אמר בסדר,כאילו,לא הייתה לו שום בעיה עם זה,הוא רק רצה להוכיח להם שבינינו אין כלום,ואז קמתי,הרגשתי מזה רע. הרגשתי שאחרי החלום הזה אנחנו בחיים לא נוכל להיות ביחד,שאני רק ידידה בשבילו ולא יותר. קמתי כשעין אחת שלי דומעת,זה היה מזה מפחיד,רק עין אחת,אבל בטח נכנס לי איזה משהו לעין... הייתה לי מזה הרגשה רעה לגבי אותו חלום,מין נבואה כזאת,שתום רואה בי רק ידידה וכך זה יהיה לתמיד. אבל אני לא רוצה להאמין לזה,אני רוצה לאט לאט להתיידד איתו ולכבוש אותו,עד שהוא יהיה שלי,אני כל כך רוצה אותו. תומי שלי....
ממני, הדרוש!!!

למעלה