היי

היי

שלום וערב טוב. אני די הרבה זמן לא מסתובבת בצ'אט,אבל יש משהו שהיה ועדיין מטריד אותי. גברים פאדופילים מסתובבים שם והזוועה הולכת וגוברת כאשר רואים ילדות תמימות בנות 13 למשל,הולכות אחרי גברים שמתחילים את הכול כול כך נחמד שילדה בגיל ה-13 לחייה לא יכולה להתאפק ולהמשיך מיצר הסקרנות שלה לחדרים סוטים או סתם חדרים של אנשים שגיל 25 בשבילהם נראה כעבר רחוק.אין לי שום בעיה עם זה שידברו,אבל לגלוש לדברים יותר אינטיימיים? איפה המוח שלכם לעזאל! אני בעצמי הייתי בקשר עם אדם בן 26 ונשאר לי נמק כול כך כואב מזה. ואיפה הוא בכול הסיפור? כאילו אכפת לו בכלל! הוא משקר ועושה את מה שבא לו והיא נשארת עם פצע בגללו, אז איפה האחריות שלכם?באמת אנשים,תחשבו קצת לפני שאתם חודרים לחייהם של אנשים והורסים אותם מהשורש.אני יודעת שהוא הרס אותי. מאחת שאכפת לה.

טאKילה

New member
בייבי motek ../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

חמודה חבל שהסקרנות הובילה אותך לקשר ען בוגר ממך, ברור שתפגעי, את עוד ילדה, הוא בוגר, גבר בשל, חבל שהראש לא הבשיל אצלו, חבל שגבר בוגר מנצל רגשות של נערה צעירה . נערה בגיל כזה שדעתה לא יציבה והכל מלהיב אותה . חמודה אספי את עצמך עכשיו את מחושלת, עכשיו למדת על בשרך . אל תחמיצי את הנעורים שלך זה רק פעם בחיים . תתחברי לך עם בנים בגילך . בהצלחה, ויופי שהבאת הארה לבנות אחרות .

צהריים טובים

תודה על התמיכה ,זה היה ממש מתוק מצדך. עם זאת...לא כדאי שנפעול בעניין?

טאKילה

New member
בייבי motek ..../images/Emo62.gif

לפעול בעיניין, כלומר??? תפרטי יותר, כדי שיהיה לי קל להבין . את יכולה כאן או במסר אלי . יום נעים לך

שלום לך

תראי אני לא יודעת לגבייך ,אבל אני מאוד משתדלת לא לחזור על טעויות וללמד אנשים מנסיון שלי. חשבתי אולי עם לחסום חדרים סוטים או לשלוח נציגים מטעם תפוז שיאתרו את אותם פדופילים ע"י "התחפשות" לנערות תמימות,מה דעתך?

טאKילה

New member
בייבי motek ..../images/Emo24.gif

יקירה זה בלתי אפשרי בוירטואליה. מה שכן, רצוי תמיד להתריע בין חברים, ועל גבי פורומים. לא להפגש במקומות נידחים, רצוי בקניון או מקום הומה אדם . לנקוט אמצעי זהירות מקסימליים .

bugbuster

New member
../images/Emo46.gif אהיה פרקליט השטן

פרקליט השטן הוא העמדת דעה הפוכה, ולאוו דווקא מייצגת את דעת אומרה. זהו כלי ניתוח הבא להאיר את הצד האחר במשוואה.
באופן אישי, אני מצהיר בזה ללא בושה, גם ללא פרקליט יש כאן במפורש צד נוסף. צד? צדדים רבים כאן.
נהלתי רומן וירטואלי עם בת שמונה עשרה. (אני מבוגר כפליים מגילה פלוס מינוס.) אני בקשר תמים לחלוטין עם נערה צעירה מהגיל שהזכרתי. תמים. יפהיפיה, לא מיתכוון כלל לנתקו, כל עוד היא חפצה בו!
ולפרקליטות השטן... בייבי מותק יקרה. הוירטו הוא מדיום חדש יחסית מאז אנחנו הומו סאפייאנס - בעל חי מתקשר. יחסית? ולו הטלפון מימי גרהאם בל שגם הוא אף לא אפס אפס אפס פסיקה של שניונת במושגי זמן אבולוציוני, וכי מה הוא הוירטאו? הצ'אט במיוחד? ואקרא לילד בשמו, אחרת יחבוק הדיון כרכים רבים, כי אגב גבירתי, הדיון בו התחיל, ולא יגמר. אז במאמר מוקטן. הא, הא שינוי לעומת תקשורת אחרת היא הנגישות. היא החשיפה כאן השתנה ונפל דבר! קעקעאר נבלה כמותי, וישנם כאלה.. היו, ויהיו... לו היה נתפס לשיחה עקראית ולו עם בת שבע עשרה, ולהזכיר לך? היא בגירה! היא בגירה, היא בגירה! אכן. בגירה מבחינת החוק, והוא בנתיים מה שיש בידיך. היא יכולה להיתחתן כבת שבע -עשרה. הבהרתי עצמי לגבי בגירות? ובכן לו ניפניתי לנערה כמותה בשיחה גלויה, נומאר רכבת? אוטובוס? מכולת? הרי השיחה לא היתה מיתקיימת כלל. אני מחששי והיא מסלידתה לפאאקאן דארטי אולד מאן. לא פחות מיכך היא עינה הפקוחה של "החברה" כמובן. עד כאן אני מניח, ישנה בינינו הסכמה? עיקר טענתך הצודקת, היא להגבלת הנגישות. החשיפה. לא נעים להפנות אותך לעצמי, קיראי את תגובתי לעגבניה מרוסקת, לגבי שדה הצייד הוירטואלי. כיצד בתמונת דמיונך, מי היודע להיתבטא בצ'אט, אין בי כפלים, כרסים וקרחת. וכשניפגש אגב, יתכן וכוח ההשפעה הוורבלי שלי, ויש לי כזה, כבר לכדך למבלי יכולת לסגת מאותו מקום נייטראלי המומלץ תמיד, וכפי שטאקילה שנתה והזכירה. אכן. ישנה בעיה. אבל, היא היתה תמיד! פינות חשוכות, מיפגשים אלימים.. מה לא? אני בכוונה לא מרחיב, אבל טוען שדבר לא השתנה. הסוטה הוא סוטה הוא סוטה, ולעולם יחפש פירצה, ופרצות נסתמות, ואחרות נפרצות אהדדי. ותמיד. עכשיו נראה לכולנו כאילו "לפתע הכל רק סטיה". כאילו כל נערה נאנסת בגיל תשע בידי פדופיל, אם לא מבותרת ליגזרים לאחר מיכן. לא חודש דבר, ולמרות "הנתונים" המבהילים, אלה אינם נתונים. זו היתרשמות, כבודה במיקומה, אך איננה נתון! לו שאלת אותי ובניחוש, האם עלה גרף מיצוי הסטיה? יתכן. אפס פסיק אפס אפס אחוז עליה בסטטיסטיקה. נשמע מופרך? ובכן, "עושר הנתונים" המוכיחים כביכול הוא פן נוסף לאותה חשיפה הפועלת כמובן לשני כיוונים. גברתי, מבלי לגרוע מכאבך, היכן היה בידיך מכשיר האינטרנאט לפרסם את שקרה לך? ובאיזה נגישות! באיזה חשיפה! מעולם, מעולם לא היה בידיך כלי, מכשיר אפקטיבי שכזה.הנה זו הכוונה חשיפה דו כיוונית. אני מחדד לאבסורד - אז מה? אם את מציעה למשל לחשוף מצוטאטים, היית יוצאת בהודעתך הכינה לו ידעת שזהותך חשופה? הרי אני מעיז לשער, שדווקא חיסיון הפורום גרם לך להיתוודות? אה, רוצה לאחוז בחבל בשתי קצותיו.. בסדר.. רק לא מציאותי חביבתי. כשם שתסלחי,אטימת חדרים אפלים... איננה ניתנת לביצוע. נקודה. מאידך...
הפיתרון מתרחש כל הזמן, כפי שהיה ויהיה מיתמיד ולעולם. אינטראקציה. כולל חקיקה. אין לך יכולת לצנזר צ'אט, אלא אם יחוקק חוק... וזאת לא בידי הפורום... בהמעטה... ניתייחס למשוב. לניסוי וטעיה. לאינטאראקציה: כך זה עובד: ישנה פירצה.. דליפה.. נגרם נזק.. (בתחומי אותה היתפלגות סטטיסטית!, היום כפי שהיה לפני עשרים אלף שנה. בסוואנה!) דו השיח האינטארקטיבי והוא מורכב. כמו זה שלך. העלית "שאילתא" זו אינטאראקציה, ויש שמגיבים. רבים אחרים קוראים. מפנימים. שולחים הכתבה לחברים. לשלושה ששולחים לתישעה ששולחים לכמעט מאה.. והינה השעה כולם, לפחות מקושרי הרשת מוזהרים! אפקטיבי? כתוצאה משאילתא שכזו: הורה ימצא זמן לדבר עם ביתו. ובראש וראשונה.. אם ניתן.. כן.. להקשיב לה! אולי יחילט לחוסמה.. מה שלא נראה לי. היא, היא כנערה תוססת תימצא פירצה מישלה! אכן, שם המישחק חביבתי הוא אם כן מודעות. ומקווה שהדגמתי איזה כלי מבורך היא הרשת הנטית לשם כך. ובשדה הזה פעלת רבות. הוא השדה היחידי. גם חקיקה שתבוא בהמשך צתיזון מדכת הבוחר. ממודעותו.. כמו תמיד.. כאן הבאת את דעתך בישירות. באינטרנאט. דרך אחרת? התלכי לפוליטיקה? ובה כבר לא תהיי ישירות. כבר ידבר הסרסור מגרונך. פרקליטי שטן יהיו רק שעשוע בסיקרי דעת קהל מפוברקים.. אז מה? לחסום את הדמוקרטיה? לעצור את הקידמה? לעצור את האינטרנאט ולחזור לתקשורת לפידים ומדורות? הייי ברוכה על גילוי ליבך וכנותך. וסליחה על האריכות. שב"ש.

רגע רגע...

דבר ראשון שרק אבין..מה הקע בדיוק? אתה עם מישהי בת 18..היי! זה לא כמו מה שציינתי. למרות שלדעתי זה מגעיל רצח! איך אתה מסוגל בכלל? אני מדברת על העניין שילדות תמימות הולכות אחרי אנשים שמבוגרים מהם,היית רוצה שהבת (אם הייתה/שתהיה)שלך תלך שבי אחרי גברים המבוגרים מגילה בעשור או יותר? איפה המוח שלך אדון "איתי הכול בסדר"?

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif רגע רגע רגע בריבוע.../images/Emo15.gif

גברת יקרה, אני מתייחס לכרטיס האישי לפיו את בת ארבע עשרה, ואת עבורי גברת לכל דבר לעניין התייחסות דיון וניתוח. את חילופי המילים הבוטות, כמו איפוא המוח, אנא צאי מהנחה שאם אין לי כזה, לא אלך לחפשו עכשיו. לשאלותיך. מה לגבי ביתי, השאלה בימקומה. ורק מוכיח שאת עדיין נסערת, מחפשת ראשים לעריפה, ולא.. אכן יקירתי, לא קראת. אני מקווה שאהיה קשוב לביתי ואדע לפרוש בפניה את הסיכונים. נכון יהיה עלי לגייס את כל מיטעני הטאקט שאינני משופע בם, אך גם בילעדם, ניתן להעביר את מסר הסיכון. אני גם מקווה שלה עצמה יהיה מעט שיפוט עצמי. כן, חוש זהירות של אינסטנקנט לפחות. יש כאלה. אל תביני שלא נכונה , אינני אומר שלך לא היה, את הניפגעת, והכוונה למנוע פגיעה נוספת, ממך ומאחרות. אין עבירה בחוק כפי שהוא לגבי אי מי, ולו גילו בן מאה, לצ'וטאט עם בת שש. (6). שימעי טוב, זה דוחה, יתכן, איש ותשוקותיו, כל עוד איננו מפר כללים. כן יקירה גם בחוק יש מוסר. הוא יכול. כולל. הכל! מבלי לפרט. אין כאן מגע פיזי. בנוסף, הצ'אט אננו שדה פרוץ כפי שנרא. כל מחשב הינו בעל אות זיהוי. יד החוק לו תירצה יכולה להגיע לכל מצ'וטאט ומצ'וטאט. היכנסי לצ'אט אמ אס אנ ואת מקבלת הודעה - מועבר ממחשב כך וכך. למה? ליידע את הצד האחד, ישנו מי שרושם. אני חוזר לביתי ולשיחה עימה. רק שיחה. נראה לי שיהיה עלי לעשות זאת כאמור בהרבה טאקט, וזו בין היתר אחת הסיבות שמשיב לך. אני מתאמן. וזה קשה. ישנו לעולם נתק טבעי בין דורות לקודמיהם. הדור הבא לעולם איננו שומע לקודם במלוא המובן. היה וכן, ובת היתה מקבלת את שיעור התפירה של אימא מבלי למרוד, הרי, היינו עדיין אף לא במערה. אבל זה נושא אחר. יקרה, קר, קר בחוץ. ונכון, עיתים עויין. ואף על פי כן, גם שמש. גם נוף. לתת לך תאור רווי קיצ'? זה מיכלול. נערות שפותו היו תמיד. בין אם אני מיתגרה בגילי מבנות שמונה עשרה ובין לאוו. נערות קטינות פותו ונאנסו מיתמיד. בין במאנייאק מתכנן ופורש רשתות ובין בצורת "דוד" מיזדמן שדפק בדלת בהעדר הורים או מגן. אין פתרונות כוללים. ישנה כפי שאמרתי לפני כן, האינטארקציה. התיקשור. הדיון בתופעה. ואת זה יקירה, בדיוק את זה אנו עושים. היי ברוכה.

D4n

New member
מבדר ביותר

אני קורא פה את המגילות שלך, BUGBUSTER, ואני נשפך מצחוק. לא שהתוכן מצחיק, פשוט זה נחמד למצוא משהו שמדבר בשפה גבוהה כמו שלך.... יפה לך. ובייבי מותק, הבן אדם צודק. את לא יכולה לעשות שום דבר נגד התופעה. יש רק מודעות לנושא, ותו לא.

למעלה