היי

נויה לי

New member
היי

אני חילונית, כך לפחות מוגדר הזרם שאליו אני משתייכת רישמית, לא שההגדרות האלו מעניינות מישהו.
כבר שנתיים בערך אני מסתובבת בפורום הזה, קוראת בו הודעות לומדת להכיר את הכותבים. את האמת אין לי שמץ איך דווקא פה יצא לי לשהות כלומר יש לי מושג איך הגעתי אבל לא ממש למה דווקא פה איפה שלא כתבתי נתקעתי. טוב בכל מקרה החלטתי להכריז על נוכחותי. כולי תקווה שתרשו לי להצטרף. אם קיימת התנגדות רק תגידו. שאלות מענות טענות יתקבלו בשמחה.

קודם כל ברוכה הבאה

שנתיים שאת מסתובבת פה ולא אמרת כלום????? את בת 19 היום (אם הכרטיס שלך מעודכן) זאת אומרת שאת איתנו מגיל 17. (אני חזק בחשבון אפילו שלא עשיתי בגרויות). איך זה ששנתיים את קוראת כאן ועדיין לא מבינה מה את עושה כאן? איזו התנגדות. להיפך להיפך. גם חילונית. (הגזע העליון) גם בחורה (המין העליון) מי יכול להתנגד. אז ברוכה הבאה. קחי קפה ועוגה כמקובל בפורום. ואל תסתתרי יותר, בהחלט הגעת לגיל שאפשר להתחיל. מני

נויה לי

New member
רוצה מחמאות?

אני פה כי האנשים נחמדים וכיף לקרוא, לא דביקי ואני מהאנשים שמסתכלים מהצד. נ.ב. הכרטיס מעודכן יש לך
בחשבון

../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך. אני אוהבת את כולכם כמו עננים ורודים ביער פורח, או יותר כמו טופי ורו ולעיס, אווווייייייש היתי רוצה לצבוט לכולם בלחיים,
אתם כולכם כוכבים שלי מתוקים!!!!!!!! אגו!!!!!!!!!! אררררררררררררררר!!!!!!!!!!! אררררררררר!!!!!!!!!!! מואה <לא דביקים אה?>

נויה לי

New member
../images/Emo6.gif

לא, לא דביקים כדברי אבי "הכל יחסי" (פיזיקאי אין מה לעשות)

rigoletto111

New member
שמח שהצטרפת

הרי הפורום פתוח למי שרוצה להצטרף ולנהוג בנימוס, ללא הבדלי דת גזע מין , וללא הבדלי רקע והשקפה דתיים. יש פה לפחות כותבת אחת דתיה, ולפחות שתיים שנולדו חילוניות.

isaac 80

New member
איפה קצת פמיניזם???

נכון שבחיים האמיתיים אין דבר כזה, אבל לפחות בעיתונים ובאינטרנט צריך להציג את זה.

dbutcher

New member
ברוכה הבאה../images/Emo72.gif../images/Emo24.gif

אז כמו שמני אמר
|עוגה|
תמיד שמחים לחברים חדשים |במיוחד מהמין היפה|

למעלה